Anladım inşallah pozitif sonuçlar görürsünüz bu ağrılar da belirti benceNormal bence benim de var ilk gün kadar değil ama yorulduğum zaman artıyor ve sağ tarafta. Benim rahmim biraz daha sağa doğru yatikmis bir ebe öyle söylemişti bana ben de ona bağlıyorum bunu. Benim de hep sağ tarafım ağrır regl zamanı bile.
Benimde ara ara sol tarafta oluyor hiç sağda olmadıAnormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım var
Maşallah darısı başımıza4+4 haftalık 1 ağustos transferi 3.gün embriyosuydu cuma kese görmeye gideceğim inşallah
Pardon anormal olduğunu düşünmüyorum yazacaktımAnormal olduğunu düşünüyorum bende de sol tarafta var canım var
Amin inşallah tüm bekleyenlere isteyenlere Rabbim nasip etsinMaşallah darısı başımıza
Bende lekelenme,akıntı vs hiçbiri olmadıKızlar bişey sorucam size benim ilk transferimde 10 gün bıyunca hep kahverengi lekelenme olmuştu hatta çok umutluydum yerleşme kanaması diye ama sonuç negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm aşırı umutluydum yerleşme kanamam olduğu için ikinci transferde hiç olmadı iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım varmı bu durumu yaşayan
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basima. Benimkide 5. Gun embriyosu 4 agustos transferi ben ne zaman gorurum acaba4+4 haftalık 1 ağustos transferi 3.gün embriyosuydu cuma kese görmeye gideceğim inşallah
Bendede olmadi lekelenme falan hiç korkmayin akintim bile yok sonucum pozitifBu sefer bende de olmadı inşallah olumlu olur inanın test yapmaya elim gitmiyor korkuyorum
Amin cümlemize inşallahRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi basima. Benimkide 5. Gun embriyosu 4 agustos transferi ben ne zaman gorurum acaba
Bana taze transfer yapılacak ondan dolayı adet olma durumu olmayacak galibaBen acile bile gittim ağrıdan ağlayarak 7gun oldu hâlâ geçmemişti toplanmayan yumurtalar rahimde büyümeye devam ediyor özellikle zayıf biriyseniz ağrı yapıyor ağrı kesici içip adet olmayı beklemelisin dedi adet oldum iyileştim
Ben transfer öncesi 2-3 ay öncesinden vitaminler, gıda takviyeleri kullabmaya başlamıştım. MG, D3K2, kabak çekirdeği yağı, avokado yağı, enoant, iyot.. Ama diyetime çok dikkat ettiğim söylenemez.Kızlar transfer öncesi ve sonrası ne yiyip neye dikkat ediyorsunuz fikir alışverişi yapalım mı
Ben dün transfer oldum ve şu an yatıyorumTransferden sonra nelere dikkat ettiniz kızlar? Genel olarak yattınız mı
Kötü alışkanlıkların varsa hemen bırakmalısınız. Ben sigara kullanıyordum azaltmıştım. Transfer sonrası ilk gün bir tane içmek istedim fakat dumanı içime bile çekemedim tiksindim ve attım. Asitli içecekler ve poşetli kapalı gıdaları kestim. İlaçlarımın hepsini saatinde kullandım. Her gün aynı saatte içtim. Ceviz ve kabak çekirdeğini çok tükettim. Kabız olmamaya özen gösterin zaten hali hazırda ilaclarin vermiş olduğu şişkinlik var birde onun şişkinliği eklenince çok kötü oluyor. Bir şey olur diye ıkınamıyorsun korkudan. Lifli gıdalar yemek daha iyi olur. Ben çalışıyordum doktordan rica ettim rapor yazdı çünkü işim biraz ağır. 4 yıldır bu anı bekliyordum. Riske atamazdım 3 gün yattım sadece tuvalete gittim birde kendime yemek hazırlamak için kalktım. 4. günden sonra yavaş yavaş ayaklandım. Ara ara adet sancısı gibi sancılar oluyordu. Bı keresinde çok kötü olmuştum korktum ama çok uzun sürmedi. Günden güne eski şiskinligim kalmadı ama göğüslerim inanılmaz şiş şu an tranfer günü dahil 10. Gunumdeyim. Dün test yaptım dayanamadım cuma işe dönmem gerek raporum bitiyor. Çift çizgiyi gördüm fakat yeterli değil sağlık ocağına kan verdim o da cuma günü çıkar dediKızlar transfer öncesi ve sonrası ne yiyip neye dikkat ediyorsunuz fikir alışverişi yapalım mı
Bir de bol bol su içmenizi öneririmKızlar transfer öncesi ve sonrası ne yiyip neye dikkat ediyorsunuz fikir alışverişi yapalım mı