2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim normal adet olcam gibi ağrıdı ama 8 gün önce başladı biraz erkendi
Neden sordum çünkü benim adetime 10 gün kala başladı şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı aşırı terlemeyle birlikte baya sancılandım. Şuan hafifledi ama hala ağrı devam edio yokluo arada. Bakalım bekliyorum sabırla kan testi yaptırmayı

Teşekkür ederim inşallah sizde öyle bir problem olmaz size de hayırlı olsun

pozitifbiri gı hemşeriiiiiiimmm sana zahmet ilk sayfadaki tabloda benim bilgileri düzenleyebilir misiiinnn
İkinci gebelik ama ilkini kaybettik
Sat:03.11.2022
Tahmini doğum tarihi :16 Ağustos ( geç yumurtlama dolayısıyla)

Kuzum tabii düzenliyim gadasini aldığım , da bebekleri doğmuş bebeklere göre yazdım herkesi. Hani evde abi abla bişey var mı gibisine bir sende değil herkeste öyle yazdım aşko

Benim tsh 3,6 idi, sınıra yakın ama hamilelikte 2 civarıında olması isteniyormuş 2nin altı fln, ben endokrinoloji bölümüne gittim oradaki doktor euthyrox diye bir ilaca başlattı hamilelik boyunca kullanılabiliyormuş

Günaydın kızlar fitillerden nefret ediyorum ay bu progestan bir de minnacık bişey , fitiller gibi sivri de değil ki itince yürüsün gitsin... Sağa kayıyor sola kayıyor sabah sabah sinir oldum yine. Bir ay kullanacakmisim bir de

Merhaba herkese benim bi sorum olacak
Şöyleki normalde adet düzensizliği yaşayan biriyim yani yumurtlama zamanım geçikiyor olabilir
Adet görmeden önce gögüslerim aşırı dolgunlaşır ve ağrır
Dün ilginç bir şekilde gögüsümdeki dolgunluk gitti ve ağrısı kaldı ama hafifledi
Adetim normalde dün bugün gelmeliydi ama gelmedi test yaptım 2.çizginin yeri var ama çizgi yok anlatabildim mi bilemedim gölge gibi yeri var ışıkta bakınca sabah tekrarlayacağım yurtdışında yaşadığım için saat farkı var

Bende yıllardir euthyrox 50 kullanıyorum, hipotiroit olduğu için önceki gebeliğimdede kullandım,sürekli kullanılması gerekiyor.

Günaydın annişlerrr şu halsizlik uyku ne zaman geçer tahmini günlerce yataktan çıkmayasım var
ya bende tam tersi 8 8.30da kalkiyorum her gun esim diyor yatsana psikopatmisin ama uykum yok hamileliken beri gece uykulRm cok bölünmeye ve sabah olsa artik modundayim bu uyku hali bende niye yok ya calismiyorum bu arada gunduzde uyumuyorum anlamadm gitti

Haftasonuda uyumuyorum cumartesi 6 buçukta ezan sesine uyandım ama tüm gün yataktan çıkmadım hep bi kafam kalkmıyor bu arada geceleri bende çok uyanıyorum özellikle geçen hafta full karışık rüyalar görüyordum kötü kötü hep böyle mi devam edicek dedim hatta

Tablomuz guzel olmuss canim eline saglik

Akşam 9 da çocuklarla (onlar yanımıza yat anne) diyorlar beraber sızıyorum. Bir ara uyanıyorum saat olmuş 11, Ordan geri yatağa, 6 da eşim gidiyor kalkıp onu gönderiyorum. Geri yatıyorum 07:30 a kadar. sonra çocuklarla motor bağlanmışçasına bir hızla hazırlanıp 8 de aşağı iniyoruz ve hala uykum var ( uykum olmasa 6 da kalkınca yatmıyorum mesela , kahvaltı, beslenmeleri herşey on numara oluyor ama vucudum dayanmıyor ki her gün ) Bugün beslenme koyamadım oğlum kantinden alın ne istiyorsanız deyip gönderdim valla. Kara kara da düşünüyorum bebek olunca bu tempo nasıl olacak diye
Günaydın annişlerrr şu halsizlik uyku ne zaman geçer tahmini günlerce yataktan çıkmayasım var

Çok derriiiin nefes al nefesi cokkk yavas ver ama birden kuvvetli cek nefesini cok ise yaricak hissetcen gittigini o zaman cok ugrasmana gerek kalmiyor o kendi gidiyor günde üç kere kullaniyom alistim artik 2 sn sürmuyo göndermem yerine ne geri akiyo ne bisey

aynen ama gececek insallah canim. Bu arada ben hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once ruya gordum. annemlerin evdeymisim guya. hamile bir kadin karni buyumustu baya elimle karnina dokundm boyle. dedim cinsiyeti ne erkek dedi bana oyle uyandm. cok degisik ruyalar gordum bende valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…