2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
Benim öyle bir sıkıntım olduğunu söyledi doktor kan değerlerime bakıp ama üç hafta sonra tekrar bakıcakmış aynı olursa hematolojiye yönlendirip ona göre hareket edicekmiş geçmiş olsun çok ve hayırlı olsun 🌸

Yok çünkü ocakta sigortamız yenilenicek onun verdiği seçeneklere göre bir paket belirleriz hastaneyle sanırım 🙂 ay bi de daha çok küçük ya kalp atışını filan duyalım o kısmı o zaman düşünebiliriz 🥰
Haklısın canım. İşte ben tedbirli biri olarak erkenden karar vermek istiyorum 🤭

Benim öyle bir sıkıntım olduğunu söyledi doktor kan değerlerime bakıp ama üç hafta sonra tekrar bakıcakmış aynı olursa hematolojiye yönlendirip ona göre hareket edicekmiş geçmiş olsun çok ve hayırlı olsun 🌸
Geçmiş olsun, umarım yoktur bir problem 🙏🏻 hangi değerlere baktı acaba yaa beni direkt genetik bölümüne yönlendirdi kayıpları duyunca. Yarın gidicem 😇

Geçmiş olsun, umarım yoktur bir problem 🙏🏻 hangi değerlere baktı acaba yaa beni direkt genetik bölümüne yönlendirdi kayıpları duyunca. Yarın gidicem 😇
Bir iki değer söyledi ama inanın keseye odaklanmıştım aklımda kalmadı hiçbiri 😄 siz de inşallah güzel haber alırsınız sıkıntı çekmezsiniz

Hanımlar iyi akşamlar, bende reglim bir gün geçti bugün test tekrarı vermek için doktora gittim ve sonucun 412 çıktı. Şu an için kese olumsuz 3+2 deyim, kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi orada da ilaç tedavisi başlanıldı, daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu yada yakınlarında yaşayıp çözülen oldu mu? Gebelikte tsh önemi diye hep duyurdum

Yok 8. Haftaya girerken yani haftaya gideceğim. Anormal bi hissim ya da olumsuz durum belirtilerinin hiçbirini yaşamadığım için çok şükür görünebilecek kadar büyüsün diye bekliyorum sabırla🤭
Maşallah bebişinize 🥰
En güzeli benim de mecburiyet olmasa bende beklerdim 8.haftaya kadar insan tek sefer de rahatlar en azindan ❤️

Hanımlar iyi akşamlar, bende reglim bir gün geçti bugün test tekrarı vermek için doktora gittim ve sonucun 412 çıktı. Şu an için kese olumsuz 3+2 deyim, kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi orada da ilaç tedavisi başlanıldı, daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu yada yakınlarında yaşayıp çözülen oldu mu? Gebelikte tsh önemi diye hep duyurdum
Regli 1 gün geçtiyse nasıl 3+2 oluyor ben anlamadım canım .

Son reglim 11 kasım, ben mi yanlış hesaplıyorum

şöyle anlatayım son reglim 11 kasım ve regl döngüm 22-23/24 gün arasında, indirdiğim uygulamalarda öyle görünüyor farklı bir hesaplaması mı var,
Son reglin 11 kasım ise o tarihten itibaren sayıyosun yani 3+4 sün şuan. Hangi programı kullanıyosun canım?

Ultrason muayenesine göre mi geç döllenme dedi doktorunuz yoksa hcg sonucuna göre mi? Bana hiçbir şey demedi doktorum ama muhtemelen geç benimki de 1 hafta geriden geliyorum çünkü adet gecikmesinden 3 gun sonra hcg 26 çıkmıştı mesela
Ultrasona göre söyledi benim doktorum .13ünde bir daha gideceğim o zaman net olur sanırım 🙈

Kızlar 4. Haftanızda lekelenmeniz oldumu hiç ?
Benim 3+6 şuanda bugün böle akıntım vardı ama süt beyazı yada şeffaf değil sütlü kahve gibi açık böle tam kahverengide değil . Ay beklemek çok kötü sürekli bişiler okuyorum valla delircem😞

i
Kızlar 4. Haftanızda lekelenmeniz oldumu hiç ?
Benim 3+6 şuanda bugün böle akıntım vardı ama süt beyazı yada şeffaf değil sütlü kahve gibi açık böle tam kahverengide değil . Ay beklemek çok kötü sürekli bişiler okuyorum valla delircem😞
bende ogrendigimde 4. haftamdaymis o zmn reglmi yeni gecmisti 2 3 gun. kahverengi lekelenme geldi ben regl olcam sandm hatta. afedersn idrar yaptktan sonra silince peceteye kahverengi acik renk olarak geliyodu yerlesme kanamasiymis megerse. ama 1 gun sürdü ve kesildi. cogalirsa sikinti sanirim

X