2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sizinle bütün bilgilerimiz nasıl aynı olabilir yaş il sat ve ilk bebek
Ben dün girememiştim şimdi okuyabiliyorum yorumları Yukarda okudum aynıyız ay dedim tam yorum yapacaktım sen yapmışsın canım hayırlı olsun sağlıklıca alalım inşallah kucağımıza

Dün asm 713 cikti bugün doktor istedi 1196 cikti pazartesi çağırdı pazartesi kalp atışını duyabilirsiniz yoksa kesimi görünür cumartesi 193 du

Eklentiler

• IMG-20221206-WA0007.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
Dün doktora gittim herşey normal seyrinde dedi kesem olması gereken yere yerleşmiş biraz aşağıdaydi... Çok şükür...10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ama kaç mm olduğunu demedi bana fotoğraf atcam bilen varsa bakıp söyleyebilir mi

Eklentiler

• IMG_20221206_113001.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar bugun sistem varmis aradi cagirdilar beni saglik ocagindan. butun testleri yaptilar ilk defa yaptircam beta vs. uygulamaya gore 5+5 im. beta kac olur sizce bu haftalarda

Bu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

Canımmm(( çok üzgünümm...geçmiş olsun canim benim..

Canim ya cok uzuldum senin adina cok zor bir surec ama sakın yipratma kendini hayırlısı buymus demekki sağlıkli degilmis doktorlar düsen gebeliklere uzulmeyin sağlıklı olmadıklari icin dusuyor diyorlar. Rabbim en kisa sürede sağlıkli hayırli evlat nasip etsin insallah canim bizler yanındayız

Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesin Nasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..

Eklentiler

• E71D2545-7982-4E86-AAA5-6EB58BE77509.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 84
Selam kızlar
2021 ağustos annesiydim erken dogumla 2021 temmuz annesi oldum
simdi sanırım 2023 ağustos annesi adayıyım
Adetim 7 gün gecikti bugün kaset testte çift çizgi gördüm
Plansız gebelikti ikiz kızlarım var maddi manevi çok yorucu bir süreç olacak benim için
İnşallah gebeliklerimiz sağlıkla ilerler
Bebeğim saglikliysa da doğum ikizlerimle ayni zamana gelecek yaklaşık olarak

Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesin Nasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..
Canim, Rabbim seni mucizeleriyle en kisa zamanda yeniden sevindirir insallah...

KIZLAR BEN KAN TESTİ DAHA YAPMADIM. ERKEN GEBELİK TESTLERİM POZİTİF HER GÜN DAHA KOYULAŞIYOR. 4+2 BUGÜN ADET GİBİ AĞRILAR VAR BATMALAR. SİZDEDE VARMI ? KAN VERSEMMİ BUGÜN DAYANAMIYORUM VALLA
Bence ver canim bende 4+1 de verdim birde bugun verdim kandada ogrenince insan tam emin oluyor ver icin rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…