- 28 Kasım 2022
- 49
- 73
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.461
Ben dün girememiştim şimdi okuyabiliyorum yorumlarıSizinle bütün bilgilerimiz nasıl aynı olabiliryaş il sat ve ilk bebek
Evet daha küçücük bakalım aile hekim burda fark edecekmi beta hgcenem daha çok miniiikk
Geçen hafta 3mm idi alttan muayeneyle görmüştü bu hafta karından net gördü 6mm olmuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Teşekkür ederim canım benim
Zaten yazmışız ay kafa kalmadı bende
Herkesin değeri değişkenlik gösterir diye biliyorum benim 5+2 20.000 betahcg..Kizlar bugun sistem varmis aradi cagirdilar beni saglik ocagindan. butun testleri yaptilar ilk defa yaptircam beta vs. uygulamaya gore 5+5 im. beta kac olur sizce bu haftalarda
Kuzum merhaba birşey soracam som adet tarihim 4 Kasım bende 1aralikda kan testi yaptım adetime 4 gün kala 399 sence nasıl çoğul gebelikmidir kaç haftalık acabaHerkesin değeri değişkenlik gösterir diye biliyorum benim 5+2 20.000 betahcg..
CanımmmBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Canim ya cok uzuldum senin adina cok zor bir surec ama sakın yipratma kendini hayırlısı buymus demekki sağlıkli degilmis doktorlar düsen gebeliklere uzulmeyin sağlıklı olmadıklari icin dusuyor diyorlar. Rabbim en kisa sürede sağlıkli hayırli evlat nasip etsin insallah canim bizler yanındayızBu sabah bebeğimi kaybettim sabaha karşı kanamam başladı leke şeklinde değil kırmızı adet kanamasıydı hafif pıhtı gördüm ped takarak geldim hastaneye ağrım vardı hastaneye geldim apar topar çok üzgünüm rahim ağzı açılmış kese düşüşteymiş kürtaja alıp vakumla içimi temizlediler her şey çok ani oldu şoktayım çok ağladım anesteziden uyanında.
Bir his vardı içimde hissetmiştim günlerdir rahmim kasılıyordu mutsuz bir dönemdeydim eşimle de kötüydük tartışmıştık bebeğe bisey olmasın diye iki progesteron fitil sokmustum ama ona rağmen sabaha karşı kanamam başladı ihtimal yok mu dedim olmadı düşüşteymiş parçalar geliyordu ilk gebeliğimdi ilk ve son kaybım olur insallah cok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Canim, Rabbim seni mucizeleriyle en kisa zamanda yeniden sevindirir insallah...Hayat acımasız.. allahım sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin kimsenin basına vermesinNasip kısmet üzgünüm kalbi oluşmuştu ruhu vardı allahım onu daha çok sevdi meleklerinin yanına aldı..
Bence ver canim bende 4+1 de verdim birde bugun verdim kandada ogrenince insan tam emin oluyor ver icin rahatlasinKIZLAR BEN KAN TESTİ DAHA YAPMADIM. ERKEN GEBELİK TESTLERİM POZİTİF HER GÜN DAHA KOYULAŞIYOR. 4+2 BUGÜN ADET GİBİ AĞRILAR VAR BATMALAR. SİZDEDE VARMI ? KAN VERSEMMİ BUGÜN DAYANAMIYORUM VALLA