- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.381
pozitifbiri adımımı atayım yavaştan buraya
Yaşım 23 İlk çocuk olacak inşallah Sat 05.11.2022 tahmini doğumu uygulama 13.08.2023 olarak gösteriyor
Şuan eş görevi nedeniyle Karstayız ama İstanbul dayız normaldeYarışmaya nerde katılıyorsun bebeginle
Teyzoslaaaar ben bugün progestan etkisiyle baska bir grupta takilmisim ala ala diyorum ne zaman yeni annisler geldi hic tanimiyorum diye en sonunda başlığı farkettim
Benim adetime 10 gün kala şiddetli bel ve kasık ağrım vardı uyutmayan ama şuan yok ve adetime 7 gün var. Pcos var acaba dedim klomenden dolayı erken regl belirtim mi oldu ama şuan yok sadece çok hafif bel ağrım var özellikle yürüdüğümde çoğalıo. Merak içindeyim adetimi bekliyorum gecikmesini…Bende aşırı bir iştah var sürekli birşeyler yeme hissikasık ağrım geçti hatta bi ara korktum neden bir ağrım yok diye
Yaaaa ben de seni severim güzel annisim benimAy benim tatlı Leylam severim seni
Adetten kaç gün önce başlamıştı ağrınız?Valla kimisi de diyor ki ağrılar bebek büyüyüp kasları gerdiği için normal. Benim geçen gebelikteki ağrı regl ağrısı gibi değildi. Belimden bacaklarıma vuruyordu. Hatta bu yaşta bel fıtığı oldum diye üzülüyodumsırt üstü yatamıyordum vs. Şimdi ama 0 ağrı hiç anlamadım hiç
Ultrason muayenesine göre mi geç döllenme dedi doktorunuz yoksa hcg sonucuna göre mi? Bana hiçbir şey demedi doktorum ama muhtemelen geç benimki de 1 hafta geriden geliyorum çünkü adet gecikmesinden 3 gun sonra hcg 26 çıkmıştı meselaKızlar geç döllenme ile ilgili bilginiz var mı ? Benim adet tarihime göre bakınca 6+2 görünüyor ama ben tuttuğu günü biliyorum .adet başlangıcından 21. Günde tuttu benim.geç döllenme gibi dedi devlette kontrole gittiğim doktor.Şimdi ben haftasını nasıl hesaplayacağımkafam çok karışıyor
Benim normal adet olcam gibi ağrıdı ama 8 gün önce başladı biraz erkendiAdetten kaç gün önce başlamıştı ağrınız?
Merhaba ben A lifeye gidiyorum. Etimesgut tarafında. Dr. Filiz Halıcı doktorum. Şu anlık memnunum. Fiyatı tam bilmiyorum özel sağlık sigortasından yararlanıyoruz ama 380₺ gibi bir şeydi galiba muayene ücretiKızlar bir de ankarada hangi hastanelere gidiyorsunuz fiyatlar nedir biraz paylaşır mısınız ben hala karar veremedim ben rutin kontrollerimi devlette yaptırıyordum ama şimdi özele geçmek istiyorum ama bana yardımcı olur musunuz
Anladım canım. Boyle paket halinde fiyat veriyorlar ya doğum sonucuna kadar tahliller tarama testleri doğum refakatçi masrafları gibi sanırım öyle bir fiyat almadınızMerhaba ben A lifeye gidiyorum. Etimesgut tarafında. Dr. Filiz Halıcı doktorum. Şu anlık memnunum. Fiyatı tam bilmiyorum özel sağlık sigortasından yararlanıyoruz ama 380₺ gibi bir şeydi galiba muayene ücreti
Yok çünkü ocakta sigortamız yenilenicek onun verdiği seçeneklere göre bir paket belirleriz hastaneyle sanırımAnladım canım. Boyle paket halinde fiyat veriyorlar ya doğum sonucuna kadar tahliller tarama testleri doğum refakatçi masrafları gibi sanırım öyle bir fiyat almadınız
Aile hekimliğinde diğer doktorlar da bakıyor onlara gidebilirsinEşimin görevi nedeniyle karstayım aile hekimine de daha yeni kaydımı aldırmıştım doktor başka yere tayin olmuş doktorsuz da kaldım üstelik
pozitifbiri canim keseyi gördüm çok sükür haftasiyla uyumlu bi sıkıntımız yok 19 da kalp atisini duymaya çagırdı darısı diger bekleyen arkadaslarin basina
Tabi ki :)
Yaa siz gitmediniz mi daha görmeyeAynıyız gün olarak benim miniğim de böyledir sanırım. Bu arada ben uzaktan görüntüye bakınca ortada beyaz bir kedi var gibi görüyorum