-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.401
Benim öyle bir sıkıntım olduğunu söyledi doktor kan değerlerime bakıp ama üç hafta sonra tekrar bakıcakmış aynı olursa hematolojiye yönlendirip ona göre hareket edicekmiş geçmiş olsun çok ve hayırlı olsunKızlar aranızda kan pıhtılaşma problemi olan var mı? Doktorum bana gebelik düşünmeye başladığın andan itibaren iğne kullanacaksın demişti kullanıyorum da çok şükür gebeliği de nasip etti Rabbim şimdi de coraspirin kullanamaya başlayacağız aynı şeyi yaşayan var mı aranızda ?
Sizinle bütün bilgilerimiz nasıl aynı olabilirYaş 28
Sat 27 ekim
Kese 4+4
Tahmini doğum 3 Ağustos
Ankara
İlk bebek
Yok 8. Haftaya girerken yani haftaya gideceğim. Anormal bi hissim ya da olumsuz durum belirtilerinin hiçbirini yaşamadığım için çok şükür görünebilecek kadar büyüsün diye bekliyorum sabırlaYaa siz gitmediniz mi daha görmeyeEvet kesenin kenarinda minicik bi beyazlik var o bebismis
Ben memoriala gidiyorum memnunum doktorumdanKızlar bir de ankarada hangi hastanelere gidiyorsunuz fiyatlar nedir biraz paylaşır mısınız ben hala karar veremedim ben rutin kontrollerimi devlette yaptırıyordum ama şimdi özele geçmek istiyorum ama bana yardımcı olur musunuz
Haklısın canım. İşte ben tedbirli biri olarak erkenden karar vermek istiyorumYok çünkü ocakta sigortamız yenilenicek onun verdiği seçeneklere göre bir paket belirleriz hastaneyle sanırımay bi de daha çok küçük ya kalp atışını filan duyalım o kısmı o zaman düşünebiliriz
Ücretleri nasıl peki sorması ayıpBen memoriala gidiyorum memnunum doktorumdan
Geçmiş olsun, umarım yoktur bir problemBenim öyle bir sıkıntım olduğunu söyledi doktor kan değerlerime bakıp ama üç hafta sonra tekrar bakıcakmış aynı olursa hematolojiye yönlendirip ona göre hareket edicekmiş geçmiş olsun çok ve hayırlı olsun
Bir iki değer söyledi ama inanın keseye odaklanmıştım aklımda kalmadı hiçbiriGeçmiş olsun, umarım yoktur bir problemhangi değerlere baktı acaba yaa beni direkt genetik bölümüne yönlendirdi kayıpları duyunca. Yarın gidicem
Ben de çarşamba memorial figen hocaya gideceğim, hayırlısı bakalımBen memoriala gidiyorum memnunum doktorumdan
En güzeli benim de mecburiyet olmasa bende beklerdim 8.haftaya kadar insan tek sefer de rahatlar en azindanYok 8. Haftaya girerken yani haftaya gideceğim. Anormal bi hissim ya da olumsuz durum belirtilerinin hiçbirini yaşamadığım için çok şükür görünebilecek kadar büyüsün diye bekliyorum sabırla
Maşallah bebişinize
Regli 1 gün geçtiyse nasıl 3+2 oluyor ben anlamadım canım .Hanımlar iyi akşamlar, bende reglim bir gün geçti bugün test tekrarı vermek için doktora gittim ve sonucun 412 çıktı. Şu an için kese olumsuz 3+2 deyim, kan değerlerimde tsh yüksek çıkmış, dahiliyeye yönlendirdi orada da ilaç tedavisi başlanıldı, daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu yada yakınlarında yaşayıp çözülen oldu mu? Gebelikte tsh önemi diye hep duyurdum
şöyle anlatayım son reglim 11 kasım ve regl döngüm 22-23/24 gün arasında, indirdiğim uygulamalarda öyle görünüyor farklı bir hesaplaması mı var,Regli 1 gün geçtiyse nasıl 3+2 oluyor ben anlamadım canım .
Son reglin 11 kasım ise o tarihten itibaren sayıyosun yani 3+4 sün şuan. Hangi programı kullanıyosun canım?Son reglim 11 kasım, ben mi yanlış hesaplıyorum
şöyle anlatayım son reglim 11 kasım ve regl döngüm 22-23/24 gün arasında, indirdiğim uygulamalarda öyle görünüyor farklı bir hesaplaması mı var,
Döngün çok kısaymış o yüzden hafta çok garip gelmişSon reglin 11 kasım ise o tarihten itibaren sayıyosun yani 3+4 sün şuan. Hangi programı kullanıyosun canım?
Ultrasona göre söyledi benim doktorum .13ünde bir daha gideceğim o zaman net olur sanırımUltrason muayenesine göre mi geç döllenme dedi doktorunuz yoksa hcg sonucuna göre mi? Bana hiçbir şey demedi doktorum ama muhtemelen geç benimki de 1 hafta geriden geliyorum çünkü adet gecikmesinden 3 gun sonra hcg 26 çıkmıştı mesela
bende ogrendigimde 4. haftamdaymis o zmn reglmi yeni gecmisti 2 3 gun. kahverengi lekelenme geldi ben regl olcam sandm hatta. afedersn idrar yaptktan sonra silince peceteye kahverengi acik renk olarak geliyodu yerlesme kanamasiymis megerse. ama 1 gun sürdü ve kesildi. cogalirsa sikinti sanirimKızlar 4. Haftanızda lekelenmeniz oldumu hiç ?
Benim 3+6 şuanda bugün böle akıntım vardı ama süt beyazı yada şeffaf değil sütlü kahve gibi açık böle tam kahverengide değil . Ay beklemek çok kötü sürekli bişiler okuyorum valla delircem
Aynen döngüm kısa olduğu için bu şekilde oluyorDöngün çok kısaymış o yüzden hafta çok garip gelmişAma son regli gününden itibaren sayılıyor öyle biliyorum ben
Banu çiftçinin ve internetten baktığımda da öyle görünüyorSon reglin 11 kasım ise o tarihten itibaren sayıyosun yani 3+4 sün şuan. Hangi programı kullanıyosun canım?