2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
2 çocuk büyütmüşsünüz üstesinden gelirsiniz siz ama helal olsun biz tek eşimle olduğumuz halde hiçbişey yapamıyorum

Ayyy tüylerim diken diken oldu benim geçmişle ilgili rüyalardı hoş değildi

Kaynanam da kucagıma erkek bebek veriyorlardı dedi rüyasında. Onun rüyaları çıkar genelde. Allahım erkekleri üçlüyorum Futbol takımımız hazır, ben de oynarım artık napim

Hayat sana yavaaaaaş yavaaaaaaş hatta biraz acıtarak kanırtarak öğretiyor kuzum hiç merak etme Ben yaptıysam herkes yapar
2 çocuk büyütmüşsünüz üstesinden gelirsiniz siz ama helal olsun biz tek eşimle olduğumuz halde hiçbişey yapamıyorum

Kaynanam da kucagıma erkek bebek veriyorlardı dedi rüyasında. Onun rüyaları çıkar genelde. Allahım erkekleri üçlüyorum Futbol takımımız hazır, ben de oynarım artık napim

ah kaynanalar ahh

Selamlar az önce doktor kontrolumden geldim kese çapı 6mm dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bı dahaki gittiğimde duyarmiyim ki kalp atışlarını yolk kesesi 10 mm den sonra gozukuyormus

Bir sey görünmedi doktor şu ilaçları verdi

Eklentiler

• IMG-20221206-WA0004.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 20221206_104113.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 54
Teşekkür ederim bana da tiroit için başka bir ilaç verdi başladık bakalım kullanmaya inşallah iyi gelir

aman da senin tatlı karadeliğini severim kaç haftalık gördünüz yani keseyi hemen yazalım tablomuza cnm ?
Selamlar az önce doktor kontrolumden geldim kese çapı 6mm dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bı dahaki gittiğimde duyarmiyim ki kalp atışlarını yolk kesesi 10 mm den sonra gozukuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…