- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.441
2 çocuk büyütmüşsünüz üstesinden gelirsiniz sizAkşam 9 da çocuklarla (onlar yanımıza yat anne) diyorlar beraber sızıyorum. Bir ara uyanıyorum saat olmuş 11, Ordan geri yatağa, 6 da eşim gidiyor kalkıp onu gönderiyorum. Geri yatıyorum 07:30 a kadar. sonra çocuklarla motor bağlanmışçasına bir hızla hazırlanıp 8 de aşağı iniyoruz ve hala uykum var( uykum olmasa 6 da kalkınca yatmıyorum mesela , kahvaltı, beslenmeleri herşey on numara oluyor ama vucudum dayanmıyor ki her gün ) Bugün beslenme koyamadım oğlum kantinden alın ne istiyorsanız deyip gönderdim valla. Kara kara da düşünüyorum bebek olunca bu tempo nasıl olacak diye
Ayyy tüylerim diken diken olduaynen ama gececek insallah canim. Bu arada ben hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once ruya gordum. annemlerin evdeymisim guya. hamile bir kadin karni buyumustu baya elimle karnina dokundm boyle. dedim cinsiyeti ne erkek dedi bana oyle uyandm. cok degisik ruyalar gordum bende valla
aynen ama gececek insallah canim. Bu arada ben hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once ruya gordum. annemlerin evdeymisim guya. hamile bir kadin karni buyumustu baya elimle karnina dokundm boyle. dedim cinsiyeti ne erkek dedi bana oyle uyandm. cok degisik ruyalar gordum bende valla
2 çocuk büyütmüşsünüz üstesinden gelirsiniz sizama helal olsun biz tek eşimle olduğumuz halde hiçbişey yapamıyorum
Ahahahah zaten şu an ikiz şüphemiz varya eşime diyorum karının kariyeri sonlanıp nasıl annelikte yüksek lisansa gidiyor izle bakalımHayat sana yavaaaaaş yavaaaaaaş hatta biraz acıtarak kanırtarak öğretiyor kuzum hiç merak etmeBen yaptıysam herkes yapar
Kaynanam da kucagıma erkek bebek veriyorlardı dedi rüyasında. Onun rüyaları çıkar genelde. Allahım erkekleri üçlüyorumFutbol takımımız hazır, ben de oynarım artık napim
ah kaynanalar ahhKaynanam da kucagıma erkek bebek veriyorlardı dedi rüyasında. Onun rüyaları çıkar genelde. Allahım erkekleri üçlüyorumFutbol takımımız hazır, ben de oynarım artık napim
ah kaynanalar ahh
Merhaba Annelerim bende adetime 4 kala kan testi yaptım betam 399 çıktı sizce değer nasıl çoğul olabilirmi
Merhaba Annelerim bende adetime 4 kala kan testi yaptım betam 399 çıktı sizce değer nasıl çoğul olabilirmi
Döllenmeye göre değişir.Erken döllenme olmuş olabilirMerhaba Annelerim bende adetime 4 kala kan testi yaptım betam 399 çıktı sizce değer nasıl çoğul olabilirmi
Kloomen ve çatlatma iğnesi kullandım bende tecrübesinin bilmiyorum canimDöllenmeye göre değişir.Erken döllenme olmuş olabilir
Teşekkür ederim bana da tiroit için başka bir ilaç verdi başladık bakalım kullanmaya inşallah iyi gelirBenim tsh 3,6 idi, sınıra yakın ama hamilelikte 2 civarıında olması isteniyormuş 2nin altı fln, ben endokrinoloji bölümüne gittim oradaki doktor euthyrox diye bir ilaca başlattı hamilelik boyunca kullanılabiliyormuş
Selamlar az önce doktor kontrolumden geldim kese çapı 6mm dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bı dahaki gittiğimde duyarmiyim ki kalp atışlarını yolk kesesi 10 mm den sonra gozukuyormus
Bir sey görünmedi doktor şu ilaçları verdi
Kan istedi tekrar onu gösterirken soracam dün aile hekimliğinde 713 çıktı gorunmezUfak olabilir daha annesi :) bir de idrara sıkışık git bidahakine ne zaman çağırdı
Kan istedi tekrar onu gösterirken soracam dün aile hekimliğinde 713 çıktı gorunmez
Geçen hafta 3mm idi alttan muayeneyle görmüştü bu hafta karından net gördü 6mm olmuş 2 hafta sonra tekrar gel dediaman da senin tatlı karadeliğini severimkaç haftalık gördünüz yani keseyi hemen yazalım tablomuza cnm ?