- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.361
Doktorum beni haftaya cts çağırdı 6+1 olacak o zaman kalp atışı duyulur belki
Evet duyulurDoktorum beni haftaya cts çağırdı 6+1 olacak o zaman kalp atışı duyulur belki
BENDE ERKEN GEBELİK TESTİYLE ÖĞRENDİM POZİTİF ÇIKTI HERGÜN KOYULAŞIYOR. 4 HAFTA OLDU BUGÜN. SİZİNDE ERKEN ÇIKMIŞ KANDA MAŞALLAH İKİZ BİLE OLABİLİRBenim 3+6 daha çok yeni3+2 iken kan verdim öğrenir öğrenmez betam 34 dü. Tekrar vercem ama biraz beklim artsın dedim. Bugün yada yarın gitcem tekrar kan vermeye. Ya doktora sormadım düzenli 2 günde 1 vermek mi gerekiyordu?
O zaman 5+2 diye düşünmem gerek.Çok teşekkür ederimBence bir hafta geriden hesaplaman gerekiyor bir hafta geç yumurtlama olduğu için
Eşimin görevi nedeniyle karstayım aile hekimine de daha yeni kaydımı aldırmıştım doktor başka yere tayin olmuş doktorsuz da kaldım üstelikBenim gittiğim acil hemen yapıyor sorun etmiyor
Teşekkürler tam da bunu merak ediyordumBurdan genel bir bilgilendirme olsun 6+2 gibi 6+3 gibi giderseniz, keseyi görürsünüz, 10 gün sonra giderseniz kalbi duyarsınız. ve on gün içinde ikinci kez gittiğiniz için kontrol diye geçer veeee ek ödeme yapmazsınız
Teşekkürler. Nasıl görülüyor peki normal kontrolde karından baktığı ultrason cihazıyla mı duyuluyor?6.haftanın başında kalp atışı vs her şey belli olur
Rica ederimO zaman 5+2 diye düşünmem gerek.Çok teşekkür ederim
Ayy canim takipteyim seni kalp atisini duyarsan soyle lutfen bende senin haftanla uyumlu gidicem ama 16 aralikta belki kalbinide duyarim diyetebrikler canim bende ilk kez bu cumartesi gitcem boyle gordukce sizleri heycanlaniyorum iyice 6+3 ken gitmis olcam insallah. hayirlu haberler olsun insallah
Çok güzel hayırlı olsun sizedeBENDE ERKEN GEBELİK TESTİYLE ÖĞRENDİM POZİTİF ÇIKTI HERGÜN KOYULAŞIYOR. 4 HAFTA OLDU BUGÜN. SİZİNDE ERKEN ÇIKMIŞ KANDA MAŞALLAH İKİZ BİLE OLABİLİR
Evet karındanTeşekkürler tam da bunu merak ediyordumvalla uygulama 5 haftalık derken doktor 4 haftalık diyordu. Siz son adet başlangıcına göre söylüyorsunuz varsayıyorum
Teşekkürler. Nasıl görülüyor peki normal kontrolde karından baktığı ultrason cihazıyla mı duyuluyor?
HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMA. BENDE ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF AMA ÇOK ENDİŞELİYİM HAFTA SONU VERİCEZ KAN TESTİNİ BİR VERSEMDE RAHATLASAM.Sonucum çıktı kızlarr
AMİN İNŞALLAH KAN TESTİNDE GÜZEL BİR SONUÇ GÖRÜRÜM. CUMA GÜNÜ GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZ. :)Çok güzel hayırlı olsun sizedeay cidden mi hayırlısı olsun ya doktorum cuma günü gel dedi zaman geçsin istedi biraz heralde bana nasıl zaman geçicek bakalım
İnşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzAMİN İNŞALLAH KAN TESTİNDE GÜZEL BİR SONUÇ GÖRÜRÜM. CUMA GÜNÜ GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZ. :)
Bende testi verirken bi ara vazgeçecektim inan çok endişeliydim ya olumsuz birşey duyarsam sonucunda diye ama elhamdülillah Allah korktuğum yere uğratmadı kimseyi de uğratmasın mevlam inşallah sende güzel haberler alırsınnHAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMA. BENDE ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF AMA ÇOK ENDİŞELİYİM HAFTA SONU VERİCEZ KAN TESTİNİ BİR VERSEMDE RAHATLASAM.
AMİN İNŞALLAH VALLA YAŞAYAN BİLİR BU DURUMU.Bende testi verirken bi ara vazgeçecektim inan çok endişeliydim ya olumsuz birşey duyarsam sonucunda diye ama elhamdülillah Allah korktuğum yere uğratmadı kimseyi de uğratmasın mevlam inşallah sende güzel haberler alırsınn
ya ne güzel inşallah hepimiz kavuşucaz ağustos ayındaNe güzel çoğaldık bir andaminnoş ağustos anneleri
pozitifbiri adımımı atayım yavaştan buraya
Yaşım 23 İlk çocuk olacak inşallah Sat 05.11.2022 tahmini doğumu uygulama 13.08.2023 olarak gösteriyor