2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim 3+6 daha çok yeni 😇 3+2 iken kan verdim öğrenir öğrenmez betam 34 dü. Tekrar vercem ama biraz beklim artsın dedim. Bugün yada yarın gitcem tekrar kan vermeye. Ya doktora sormadım düzenli 2 günde 1 vermek mi gerekiyordu?
BENDE ERKEN GEBELİK TESTİYLE ÖĞRENDİM POZİTİF ÇIKTI HERGÜN KOYULAŞIYOR. 4 HAFTA OLDU BUGÜN. SİZİNDE ERKEN ÇIKMIŞ KANDA MAŞALLAH İKİZ BİLE OLABİLİR

Burdan genel bir bilgilendirme olsun 6+2 gibi 6+3 gibi giderseniz, keseyi görürsünüz, 10 gün sonra giderseniz kalbi duyarsınız. ve on gün içinde ikinci kez gittiğiniz için kontrol diye geçer veeee ek ödeme yapmazsınız :KK66:
Teşekkürler tam da bunu merak ediyordum😍 valla uygulama 5 haftalık derken doktor 4 haftalık diyordu. Siz son adet başlangıcına göre söylüyorsunuz varsayıyorum🙄☺️

6.haftanın başında kalp atışı vs her şey belli olur
Teşekkürler. Nasıl görülüyor peki normal kontrolde karından baktığı ultrason cihazıyla mı duyuluyor?

tebrikler canim bende ilk kez bu cumartesi gitcem boyle gordukce sizleri heycanlaniyorum iyice 6+3 ken gitmis olcam insallah. hayirlu haberler olsun insallah 😇
Ayy canim takipteyim seni kalp atisini duyarsan soyle lutfen bende senin haftanla uyumlu gidicem ama 16 aralikta belki kalbinide duyarim diye 😍

BENDE ERKEN GEBELİK TESTİYLE ÖĞRENDİM POZİTİF ÇIKTI HERGÜN KOYULAŞIYOR. 4 HAFTA OLDU BUGÜN. SİZİNDE ERKEN ÇIKMIŞ KANDA MAŞALLAH İKİZ BİLE OLABİLİR
Çok güzel hayırlı olsun sizede 🥰 ay cidden mi 😂 hayırlısı olsun ya doktorum cuma günü gel dedi zaman geçsin istedi biraz heralde bana nasıl zaman geçicek bakalım😂

Sonucum çıktı kızlarr

Eklentiler

• Screenshot_20221205_165720.jpg
    Screenshot_20221205_165720.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 80
HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMA. BENDE ERKEN GEBELİK TESTİNDE POZİTİF AMA ÇOK ENDİŞELİYİM HAFTA SONU VERİCEZ KAN TESTİNİ BİR VERSEMDE RAHATLASAM.
Bende testi verirken bi ara vazgeçecektim inan çok endişeliydim ya olumsuz birşey duyarsam sonucunda diye ama elhamdülillah Allah korktuğum yere uğratmadı kimseyi de uğratmasın mevlam inşallah sende güzel haberler alırsınn💕

X