2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Birsey sormak istiyorum bugun sabah test yaptimda su sekilde cikti. (Eylulde dusuk yapinca korkumdan hala kan testine gitmiyorum iyice yukselsin direk doktora gitcek seviyelerde olayim istiyorum. Carsamba kana gidicem haftaya doktor randevusu alirim diye planliyorum.Doktora gidince de en azindan kese yi kesin gorecegimiz haftada olayim yoksa haftaya gel desin de istemiyorum. ) 2. Cizgi taaaam net oldugu zaman mi ultrasonda gorunme haftasi olmus oluyor bilgisi olan var mi ?

Eklentiler

• 20221205_083705.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun canım öncelikle. Kaç haftalık şuan baya belirgin çıkmış.

Ben elimde fazla test olsaydi ultrasonda gorsemde sanirim gene evde teat yapardim ne kadar koyulasmis diye. Bubu yapan var mi demek istiyorum aslinda evde kendim iyice buyudu artiki nasil anlarim derdindeyim

Geçmiş olsun canım öncelikle. Kaç haftalık şuan baya belirgin çıkmış.
Benim 15 eylulde dusuk kanamasi basladi. Sadece ekim basinda 1 hafta boslugum oldu kanamasiz. Kanama devam ederken 29 ekimde siddetlendi. O sebeple sanirim adet baslangicim 29 ekimdi diyorum. Zaten adetime uygun sekilde 5 6 gun sonrasinda bitti. O yuzden sat 29 ekik diyorum. Bugun 5 +2 olmus oluyor bu hesaba gore.

4 haftalıkken keseyi görenler vardı canım.

Ben elimde fazla test olsaydi ultrasonda gorsemde sanirim gene evde teat yapardim ne kadar koyulasmis diye. Bubu yapan var mi demek istiyorum aslinda evde kendim iyice buyudu artiki nasil anlarim derdindeyim
ben bugün sabah yaptım ilk cumartesi sabah buda bugün öğleye doğru ilki erken gebelik 2.si normal kaset test

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-12-03 at 08.31.55.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 54
  • WhatsApp Image 2022-12-05 at 11.36.40.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 54
Sanki benimki sizin c.tesi gunu yaptiginiza benziyor siddet olarak. Keseyi gormus muydunuz ?
Yok cumartesi test verdim 197 cıktı yarın sabah gidecem bugun kan verdim en kötü 500-600 olur değerim en kötü 1000 altında görünmüyor diye biliyorum benim yumurtlamam 17 kasım falandı

pozitifbiri canim keseyi gördüm çok sükür haftasiyla uyumlu bi sıkıntımız yok 19 da kalp atisini duymaya çagırdı darısı diger bekleyen arkadaslarin basina
tebrikler canim bende ilk kez bu cumartesi gitcem boyle gordukce sizleri heycanlaniyorum iyice 6+3 ken gitmis olcam insallah. hayirlu haberler olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…