2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok teşekkürler hepimize inşallahh🙏🏼🙏🏼 kalp atışını duyana kadar malesef kaygılarımız geçmeyecek gerçi o zamanda başka şeylere kayıcak kaygılar umarım süreçlerimizin tadını çıkarabiliriz🙏🏼🙏🏼 yerleşme kanamaları oluyormuş öyledir sizinkide üzülmeyin güzel haberlerle gelin inşallahh🙏🏼🙏🏼🧿
Evet maalesef o zamanda kalbi duracak mı tarama testleri falan derken yine kaygı yaşayacağız ama kötü düşünmemeye çalışıyorum şimdiden onunla konuşuyorum. Sımsıkı tutun bebeğim bana diyorum 🤭

Valla benim beta yüksek olmasına ragmen net bir kese göremedik var gibi yok gibiydi. Cuma akşam 4.30-5 gibi gidicem dönünce yazarım size de :) Ama korkulacak bir şey yoktur içinizi ferah tutun :)
Kızlar selam, benim de reglim 1 hafta gecikti hamilelik testi çift çizgiydi. 7-13 Kasım yumurtlama dönemimdi. en son regl günüm 1 Kasımdı bugün doktora gittim kese görünmedi kan testi verdim bekliyorum benimle aynı durumda olup keseyi henüz göremeyen varsa bilgi verir misiniz?

Ya benim de cumartesi gittiğimde görünmedi ilk beta tahlilimi verdim 1300 çıktı güya doktor bakıp arayacaktı. Sizce cumartesi tekrar gitsem görebilir miyim ya? 🥰🥰

Dün yaptığım test sonucu 2 dakika içinde böyle koyulaştı markası predictor early erken gebelik testi yanıltma payı var mı kızlar sizce bazen testlerde yalancı pozitif oluyor yazıyor internette bu kadar net de yalancı pozitif olmaz değil mi bu ara da 5 gün önce yaptığım 2 testte direk negatif çıkmıştı
IMG_20221204_073706_365.jpg

böyle yalan olmaz kuzum :) hayırlı olsun inş
Dün yaptığım test sonucu 2 dakika içinde böyle koyulaştı markası predictor early erken gebelik testi yanıltma payı var mı kızlar sizce bazen testlerde yalancı pozitif oluyor yazıyor internette bu kadar net de yalancı pozitif olmaz değil mi bu ara da 5 gün önce yaptığım 2 testte direk negatif çıkmıştıEki Görüntüle 3171657

Dün yaptığım test sonucu 2 dakika içinde böyle koyulaştı markası predictor early erken gebelik testi yanıltma payı var mı kızlar sizce bazen testlerde yalancı pozitif oluyor yazıyor internette bu kadar net de yalancı pozitif olmaz değil mi bu ara da 5 gün önce yaptığım 2 testte direk negatif çıkmıştıEki Görüntüle 3171657
Hayırlı olsun 🤰

Ya ben bugün bı yandan heyecanlı bı yandan çok tedirginim yarın sabah doktor kontrolüm var geçen hafta keseyi gördük çok şükür ama yarın ne olacak diye düşünmekten kendimi alamiyorum 🥺

X