- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.341
İnsallah insallah canim suan tek korkum o kaldi zatenÇok tebrik ederimmm kalp atışlarına darısı inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah insallah canim suan tek korkum o kaldi zatenÇok tebrik ederimmm kalp atışlarına darısı inşallahh
Darısı kalp atışınaHadi bakalım tablomuza ekledim gördüğün tarihi de kuzuş
Birsey sormak istiyorum bugun sabah test yaptimda su sekilde cikti. (Eylulde dusuk yapinca korkumdan hala kan testine gitmiyorum iyice yukselsin direk doktora gitcek seviyelerde olayim istiyorum. Carsamba kana gidicem haftaya doktor randevusu alirim diye planliyorum.Doktora gidince de en azindan kese yi kesin gorecegimiz haftada olayim yoksa haftaya gel desin de istemiyorum. ) 2. Cizgi taaaam net oldugu zaman mi ultrasonda gorunme haftasi olmus oluyor bilgisi olan var mi ?
Bence süper çıkmış maşallah aynı yerdemi verdiniz kanıKızlar bugün 35.günüm beta 1105 çıktı,en son 1 Aralıkta vermiştim 99.47 çıkmıştı yükselme nasıl sizce ?
Ah benimde benimdeİnsallah insallah canim suan tek korkum o kaldi zaten
Teşekkür ederim canımBende olduğu gibi yüksek yüksek ama giseeelll annesi
Evet aynı yerde verdim canımBence süper çıkmış maşallah aynı yerdemi verdiniz kanı
Benim taktik en kısa zamanda çıkıyor sonuçKızlar devlet hastanesi acilden girsem beta hcg testi yaparlar mı
İyi sonucunKızlar bugün 35.günüm beta 1105 çıktı,en son 1 Aralıkta vermiştim 99.47 çıkmıştı yükselme nasıl sizce ?
Bugün gittim 7. Haftadan sonra gel dedi doktor hanımKızlar kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor? Bilgisi olan var mı? Kalp atışı duyulması kese büyüklüğüne göre mi haftaya göre mi yoksa betay göre mi bekleniyor? Bilgisi olan var mı?
Az önce kan verdim normalde almayacaklardı tam odadan çıkarken önceki gebeliğimin kimyasal olduğunu söyleyince direk yapılsın dedi doktorBenim taktik en kısa zamanda çıkıyor sonuç
Benim gittiğim acil hemen yapıyor sorun etmiyor hiçAz önce kan verdim normalde almayacaklardı tam odadan çıkarken önceki gebeliğimin kimyasal olduğunu söyleyince direk yapılsın dedi doktor
6.haftanın başında kalp atışı vs her şey belli olurBirsey sormak istiyorum bugun sabah test yaptimda su sekilde cikti. (Eylulde dusuk yapinca korkumdan hala kan testine gitmiyorum iyice yukselsin direk doktora gitcek seviyelerde olayim istiyorum. Carsamba kana gidicem haftaya doktor randevusu alirim diye planliyorum.Doktora gidince de en azindan kese yi kesin gorecegimiz haftada olayim yoksa haftaya gel desin de istemiyorum. ) 2. Cizgi taaaam net oldugu zaman mi ultrasonda gorunme haftasi olmus oluyor bilgisi olan var mi ?
güzel inşallah herkes sağlıkla kucağına alır hayırlısı iseEvet aynı yerde verdim canım
Canım ne yaptın sesin çıkmadı bizi merakta bırakma detay bekliyoruz annesiBugün bebeğimi görmeye gidecem çok heyecanlıyım çünkü ilkimiz olucak umarım kese görünür
Doktorum beni haftaya cts çağırdı 6+1 olacak o zaman kalp atışı duyulur belki6.haftanın başında kalp atışı vs her şey belli olur
Bence bir hafta geriden hesaplaman gerekiyor bir hafta geç yumurtlama olduğu içinKızlar geç döllenme ile ilgili bilginiz var mı ? Benim adet tarihime göre bakınca 6+2 görünüyor ama ben tuttuğu günü biliyorum .adet başlangıcından 21. Günde tuttu benim.geç döllenme gibi dedi devlette kontrole gittiğim doktor.Şimdi ben haftasını nasıl hesaplayacağım kafam çok karışıyor