2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Beni yazın aranıza kızlar. Betam 133 çıktı tam 4 haftalik hamişim. Çok şükür rabbime, buradaki ve isteyen herkese nasip etsin rabbim bu güzel duyguları yaşamayı
Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun ,
yaş,
kaçıncı bebek,
son adet tarihi,
beklenen doğum tarihi ve

Çocuk Aslan: Ailenin beklenen, istenen, sevilen çocuğudur. Takdir edilmekten, şımartılmaktan hoşlanır ve tabiatı itibarı ile eğlenceli tavırları, neşeli mizacı ile beklediği ilgiyi de görür. Sanatsal yönleri güçlüdür, yaratıcıdır. Kendine güzel oyunlar yaratabilir, resim ve müziğe ilgi duyabilir, sanatın her dalına meraklıdır.

kızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladım 🥹 suyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı 😂 lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Bilmiyodum bunu bak ama yinede çok içiyorum bende 🤭😅

Günaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim😣 mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya😑

Günaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim😣 mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya😑
Günaydın canım çok üzüldüm dün bu konuyu konuşurken hepimizde gaz sancisi var normalde portakal mandalina vs bayagi yerim ama gece agzima koymadim bir sorun olmasin diye özellikle akşam yediklerimize cok dikkat etmemiz lazim😔

Mandalina , portakal bunlar beni de mahvediyor aşırı gaz ve yanma yapıyor geçen akşam ben de öyle oldum sabaha kadar kıvrandım

Çok geçmiş olsun ☹️ valla gaz problemi sanırım şu an en büyük problemimiz.Ama sorduğum herkes vücudumuz yeni bir şeye alışmaya çalıştığı için ve adet görmediğimiz için bu şişliğin ilk 2-3 ay devam edeceğini söylüyor bana 🥹🥹

Ya dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmaz 🥺 yılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir

Bu arada link paylaşma konusunda mune ile konuştum link reklama girebilir ama alacağınız ya da paylaşacağınız şeylerin fotoğrafını atabilirsiniz dedi ismini ve fotosunu atabilirmişiz alacaklarımızın ❤️ Öyle de olur t…yol dan kendimiz yazarak bakarız fotosu ismi olursa

Bu arada link paylaşma konusunda mune ile konuştum link reklama girebilir ama alacağınız ya da paylaşacağınız şeylerin fotoğrafını atabilirsiniz dedi ismini ve fotosunu atabilirmişiz alacaklarımızın ❤️ Öyle de olur t…yol dan kendimiz yazarak bakarız fotosu ismi olursa
Ya söyle bı gıreyım bakayım dedım neler oluyor burda gozyasım pıttt 🥹🥲 mınnos yeni anneler sizi 🫶

Bendeds çok oldu geceb hafta
Günaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim😣 mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya

Selam canlarımmmmm ay bende inanın kabuslar görüyorum sürekli 1 haftadır ilk gebeliğimde de öyle olmuştu erken haftalarda , hormonlardan mıdır nedir bu gece eşimle uğraştım rüyamda beni o kadar sinirlendirdi ki ona vuruyorum derken o an gerçekte de vurmuşum yapıyorsun ya diye korkarak uyandı yazık o an bende çok şok oldum ama iş işten geçti güldüm kendi kendime 😀😀😀😀

Ya dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmaz 🥺 yılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir
Kizlar benimde gözümde çıktı ama aslinda ucuk virusuymus aslinda ama goz icinde cikti. Yani bi cikinti gibi dusunmeyin virusu gozume bulasmis gozum ari sokmus gibi goz doktoru krem ve damla verdi 20 gun kadar surebilirmis ve bulasiciymis. Ucuk virusu mu patladi su aralar acaba ??? Nasil denk gelebilir bu kadar

X