- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.121
Benim de yumurtlamadan hemen 3 ya da 4 gün sonra biraz koyu kıvamlı sarımsı beyaz akintim oldu kızlar. Su an 4 haftakik hamile olduğumu öğrendim hala geliyor öyle akıntım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun ,Beni yazın aranıza kızlar. Betam 133 çıktı tam 4 haftalik hamişim. Çok şükür rabbime, buradaki ve isteyen herkese nasip etsin rabbim bu güzel duyguları yaşamayı
Günaydın bende öyleyimOnlar da pek bana göre değil sanırım.yıka kurut tekrar kullan,ütüle biraz uyuşuğum galiba ki bu kadar yorgun hissederken çok zor bunu yapmam
Bilmiyodum bunu bak ama yinede çok içiyorum bendekızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladım suyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Günaydın canım çok üzüldüm dün bu konuyu konuşurken hepimizde gaz sancisi var normalde portakal mandalina vs bayagi yerim ama gece agzima koymadim bir sorun olmasin diye özellikle akşam yediklerimize cok dikkat etmemiz lazimGünaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya
Mandalina , portakal bunlar beni de mahvediyor aşırı gaz ve yanma yapıyor geçen akşam ben de öyle oldum sabaha kadar kıvrandımGünaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya
Çok geçmiş olsun valla gaz problemi sanırım şu an en büyük problemimiz.Ama sorduğum herkes vücudumuz yeni bir şeye alışmaya çalıştığı için ve adet görmediğimiz için bu şişliğin ilk 2-3 ay devam edeceğini söylüyor banaGünaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya
Ya söyle bı gıreyım bakayım dedım neler oluyor burda gozyasım pıttt mınnos yeni anneler siziBu arada link paylaşma konusunda mune ile konuştum link reklama girebilir ama alacağınız ya da paylaşacağınız şeylerin fotoğrafını atabilirsiniz dedi ismini ve fotosunu atabilirmişiz alacaklarımızın Öyle de olur t…yol dan kendimiz yazarak bakarız fotosu ismi olursa
Benimle ayni zamanlarda hamile kalan bi akrabam daha var onunda aft cikti agzinda oda normalde olmaz diyor baya bisi yiyip icemiyo kizYa dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmaz yılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir
teşekkür ederizYa söyle bı gıreyım bakayım dedım neler oluyor burda gozyasım pıttt mınnos yeni anneler sizi
Günaydın canlar. benim gecem kötü gecti 3 den 5.30a kadar uyuyamadim mide agrisi mi mide yanmasi mi gaz mı bi tuhaf bisi yasadim. aksam mandalina yemistim yatmadan o beni boyle kotu yapti galiba duz yatsam yok yan yatsam yok sişlik gaz agri beni mahvetti bu gaz sancimiz ne zaman gececek ya
Kizlar benimde gözümde çıktı ama aslinda ucuk virusuymus aslinda ama goz icinde cikti. Yani bi cikinti gibi dusunmeyin virusu gozume bulasmis gozum ari sokmus gibi goz doktoru krem ve damla verdi 20 gun kadar surebilirmis ve bulasiciymis. Ucuk virusu mu patladi su aralar acaba ??? Nasil denk gelebilir bu kadarYa dudağımda kocaman ucuk çıktı insallah bisey olmaz yılda 1-2 çıkıyordu böyle vitaminde kullanıyorum niye çıktı ki ya havadan da olabilir