2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Şu hamilelik belirtileri cidden degisik hafta haftaya uymuyor. 2 hafta once ogrenmeden once gogus ucu sizlamasi kramplar sık idrar ve gece uyku tutmamasi...sonraki hafta vajinal ignelenme hissi regl agrisi gibi agrilar koltuk alti aşiri kaşınma olayi anormal sekilde yani. bu haftada bulanti basladi. gecen günlerde sabah kalkinca bulanti oluyodu ama geciyodu cok etkilemiyodu. bugun ogleden sonra beni bi bulanti vurdu yani zor tuttum kendimi tuzlu kraker yedim gozleri kapattm uyumusum kalkinca gecti. Yani cok degisik seyler yasadi vucut:)

Benim önceleri sadece yanları agrirdi göğüslerin. Şu an hiçbir yerine dokunamiyorum ucu ayrı yani ayrı kendi ayrı acıyor ağrıyor

Bende bazen aha diyip tuvalete koşuyorum ama bembeyaz bi akıntım var.Çok da rahatsız ediyor beni ya.günlük ped de kullanılmaması gerekiyormuş bakteri üremesin diye böyle gezmekten de hiç hoşlanmıyorum

Ben de aynı durumdayım, öyle bir akıntı ki sürekli regl oldum sanıp koşup bakıyorum

Günlük ped kullanıyorum ben Ama çok sık değiştiriyorum. Zaten ıslak çamaşırla durmak da zararlı, işyerinde çamaşır değiştiremeyeceğim için mecburen günlük ped

Evet bir miktar koku var ama kötü bir koku değil gibi
Kızlar öğrendim eğer kaşıntı yoksa akıntı hafif beyaz ve seffaf ise ve koku rahatsızlik verecek kötü koku değilse ( bozulmuş balık kokusunu tarif ediyorlar kötü olana o benziyormus) sorun yokmuş hamilelierin yarisinda ilk aylarında normalmis...ama benim gibi olan varsa doktora danışsin şeker rahatsizlıgi olanlarda da olabilir yada ufak ihtimal enfeksiyon bağlı olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…