2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir de ilk 3 ay kilo vermeye devam edebiliriz dedi.bakalım belki bi 5-6 kilo veriririm
Bende diyetisyene gitmek istiyorum hem kilo vereyim hem bebiş sağlıklı olsun

Zararı olmaz mı bebişe kilo vermek
Yok ,ilk 3 ay zaten ek bir kaloriye gerek yokmuş bebek için .3-9ay arası günlük +300 kalori yeterliymiş bebek gelişimi için.Bir de mesela az önce bi kutu halley yedim ,bi faydası olmayan kaloriye gerek yok dedi diyetisyenim.Kalori hakkınızı yararlı olarak kullanırsanız hiçbişey olmaz dedi

Bende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir de ilk 3 ay kilo vermeye devam edebiliriz dedi.bakalım belki bi 5-6 kilo veriririm
Ilk 3 ay kilo verilebilirmis artık ne kadar verirsek kâr bizim için 3 ana 3 ara öğün mü yazdı listeye

Ilk 3 ay kilo verilebilirmis artık ne kadar verirsek kâr bizim için 3 ana 3 ara öğün mü yazdı listeye
Hayır uyanınca benim gaz problemim olduğu için kuru kayısı ve bir büyük bardak suyum var.öğlen 11de kahvaltı türü yapıyorum .2de ceviz badem kefir ,4de 2 porsiyon meyve ,akşam 8de de yemeğim var .ben her hafta gidiyorum,sürekli güncelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…