- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.001
Bende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir deBenim gibi kilo sorunu olan varmı değerli anneler167 boy 75 kilo
Bende diyetisyene gitmek istiyorum hem kilo vereyim hem bebiş sağlıklı olsunBende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir deilk 3 ay kilo vermeye devam edebiliriz dedi.bakalım belki bi 5-6 kilo veriririm
İyisin yine sen 70 e insem keşke bende167 -70 de benden
Bende başlıcam bu gidişleBende diyetisyene gitmek istiyorum hem kilo vereyim hem bebiş sağlıklı olsun
Evet ben 86dan 75e düştüm 3 ayda.Bi 3 ay daha devam edeyim dedim onda da şansıma bebiş geldi.Gebe listesine döndükBende diyetisyene gitmek istiyorum hem kilo vereyim hem bebiş sağlıklı olsun
Hadi ya boy kaç ne güzelBen 47 kiloyum ya şaka değil
Zararı olmaz mı bebişe kilo vermekBende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir deilk 3 ay kilo vermeye devam edebiliriz dedi.bakalım belki bi 5-6 kilo veriririm
Eylül ayı gibi 62-63 kiloydum. Bebek oldu olacak stresiyle 70 kilo oldumİyisin yine sen 70 e insem keşke bende
En güzel liste olsa gerekEvet ben 86dan 75e düştüm 3 ayda.Bi 3 ay daha devam edeyim dedim onda da şansıma bebiş geldi.Gebe listesine döndük
Bendede şeker var karaciğer yağlanması falanEylül ayı gibi 62-63 kiloydum. Bebek oldu olacak stresiyle 70 kilo oldumbenim sıkıntım şeker problemim var gebelikte sıkıntı olmasın istiyorum
Yok ,ilk 3 ay zaten ek bir kaloriye gerek yokmuş bebek için .3-9ay arası günlük +300 kalori yeterliymiş bebek gelişimi için.Bir de mesela az önce bi kutu halley yedim ,bi faydası olmayan kaloriye gerek yok dedi diyetisyenim.Kalori hakkınızı yararlı olarak kullanırsanız hiçbişey olmaz dediZararı olmaz mı bebişe kilo vermek
Ilk 3 ay kilo verilebilirmis artık ne kadar verirsek kâr bizim içinBende 168 75 kiloyum.Diyetisyene devam ediyordum bir deilk 3 ay kilo vermeye devam edebiliriz dedi.bakalım belki bi 5-6 kilo veriririm
Evet başlık olarak “Ceren anne’nin gebelik listesi “ yazmış bir deEn güzel liste olsa gerek
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur umarımYaş:36
Kese:5+0 görüldü
Sat:25 Ekim
Beklenen doğum tarihi:01.08.2023
2.bebek
İnşallah yaBendede şeker var karaciğer yağlanması falankilo çok almadan devam etsek çok iyi olacak
Kese:5+0 görüldü
Sat:25 Ekim
Beklenen doğum tarihi:01.08.2023
2.bebek
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallahGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olur umarım
Ya ne güzelEvet başlık olarak “Ceren anne’nin gebelik listesi “ yazmış bir deGözlerim bir dolmadı değil
Hayır uyanınca benim gaz problemim olduğu için kuru kayısı ve bir büyük bardak suyum var.öğlen 11de kahvaltı türü yapıyorum .2de ceviz badem kefir ,4de 2 porsiyon meyve ,akşam 8de de yemeğim var .ben her hafta gidiyorum,sürekli güncelliyorIlk 3 ay kilo verilebilirmis artık ne kadar verirsek kâr bizim için3 ana 3 ara öğün mü yazdı listeye