- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.021
Beklenen doğum :
Sat: 1 Kasım
Kese perşembe gideceğiz belli değil
Tahmini doğum tarihi: 8 Ağustos
İlk bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen doğum :
Sat: 1 Kasım
Kese perşembe gideceğiz belli değil
Tahmini doğum tarihi: 8 Ağustos
İlk bebek
anne olduğumu anladığım bir an olduYa ne güzel şimdi bunun için gerçekten ağlayabilirim
Ben de kendimde boyle bir liste yaptim ama aksam yedigim meyveleri öğlene almam lazimmis umarim siskinlikten kurtuluruz artik yaHayır uyanınca benim gaz problemim olduğu için kuru kayısı ve bir büyük bardak suyum var.öğlen 11de kahvaltı türü yapıyorum .2de ceviz badem kefir ,4de 2 porsiyon meyve ,akşam 8de de yemeğim var .ben her hafta gidiyorum,sürekli güncelliyor
Yaaa gerçekten çok duygusalmis amaanne olduğumu anladığım bir an oldu
Çok mantıklı gereksiz yere almamakYok ,ilk 3 ay zaten ek bir kaloriye gerek yokmuş bebek için .3-9ay arası günlük +300 kalori yeterliymiş bebek gelişimi için.Bir de mesela az önce bi kutu halley yedim ,bi faydası olmayan kaloriye gerek yok dedi diyetisyenim.Kalori hakkınızı yararlı olarak kullanırsanız hiçbişey olmaz dedi
Şişkinliğe bir çözüm önerirse sizinle de paylaşırım arkadaşlarBen de kendimde boyle bir liste yaptim ama aksam yedigim meyveleri öğlene almam lazimmis umarim siskinlikten kurtuluruz artik ya
Evet ,dikkat etmeye çalışacağım bende .Bi kutu halleyi eve almayı bırakarak başlamalıyımÇok mantıklı gereksiz yere almamak
Evet halleyi sill mutfaktanEvet ,dikkat etmeye çalışacağım bende .Bi kutu halleyi eve almayı bırakarak başlamalıyım
Evet , zaten güzel güzel giyinebilen bi hamile olmak istiyorumEvet halleyi sill mutfaktan
Ayhh evet ne güzel kıyafetler buldum ben hemen 6-7 aylığa ışınlanmak istiyorumEvet , zaten güzel güzel giyinebilen bi hamile olmak istiyorum
Al al bence Eşim ve kredi kartı ekstremiz buna hazır mı bilmiyorum ama ben de hep buldum hahahahahAyhh evet ne güzel kıyafetler buldum ben hemen 6-7 aylığa ışınlanmak istiyorum
Ay benimki de bana yeme yeme bebek daha 1 mm canı ne istemiş olabilir diyip duruyor Sanane be adam diye bağırıp kaçıcamBenimde eşim gebe sanki benden çok aşeriyo bütün gün yiyo aşırı sinir oluyorum
Sanki erkekler hamileBenimde eşim gebe sanki benden çok aşeriyo bütün gün yiyo aşırı sinir oluyorum
Link yok mu kaydıralımAyhh evet ne güzel kıyafetler buldum ben hemen 6-7 aylığa ışınlanmak istiyorum
Al al bence Eşim ve kredi kartı ekstremiz buna hazır mı bilmiyorum ama ben de hep buldum hahahahah
Alcamda şu atamayi bekliyorum sağlık bakanlığı ilana çıktı inşallah atanırım da alırım rahat rahat bir kişinin maaşı ile zor bu Zamanda yasamakAl al bence Eşim ve kredi kartı ekstremiz buna hazır mı bilmiyorum ama ben de hep buldum hahahahah
Tesettür kıyafetleri ama link yasak mı acaba buraya atmakLink yok mu kaydıralım
Aslında böyle güzel gördüğümüz belki indirim haberi vs link verebilir miyiz ki bi sorayım yönetime bendeTesettür kıyafetleri ama link yasak mı acaba buraya atmak
Aynn sor sorun yoksa paylaşım yaparızAslında böyle güzel gördüğümüz belki indirim haberi vs link verebilir miyiz ki bi sorayım yönetime bende