2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben bugün medicanada ayla hocaya gittim önceden live gidiyordum ama eve bir tık uzaktı. Hangi hastanede doğum konforlu vs önemli y
Medicana bende düşündüm ama , bir arkadaşımın deneyimi vardı.Pek önermedi.Tabi doktordan doktora fark eder .bir de herkesin beğendiği doktor,tarz Farklı oluyor.İnşallah çok güzel ilgilenir ,çok güzel bir gebelik geçirmenize yardımcı olur Doğum paketi olarak mı anlaştınız ?

Yani şöyle daha bir anlaşma yapmadık. Benim özel sağlık sigortamda doğum paketi var 21 bin tl ordan ilerler muhtemelen

Yani şöyle daha bir anlaşma yapmadık. Benim özel sağlık sigortamda doğum paketi var 21 bin tl ordan ilerler muhtemelen
Yaa bende çok istemiştim gebelik öncesi özel sağlık sigortası.Ama bebek sürpriz olunca malesef olmadı

Yakın değil ama yine de görüşeceğim ya.Bir fikir almak istiyorum
Kalp atışını duymadan paketler hakkında bilgi almak istemedim o yüzden fiyatları bilmiyorum. Sigortamda da doğum teminatı yoktu bide onu konuşacağım inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…