- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Kalp atışını duymadan paketler hakkında bilgi almak istemedim o yüzden fiyatları bilmiyorum. Sigortamda da doğum teminatı yoktu bide onu konuşacağım inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza
Ne yesek ki bu zamandaBende iştahsızım yaa zorla yiyorum
Sormayın ben şimdiden 4 aylik gibi geziyorum pantolonlar zorluyorAy bulmamız şart .Ben dün gece çok kötü oldum.mahvetti beni
Gözünüz aydın darısı bebisin kalp atışını duymaniza olsun inşallahEn kısa zamanda görürsün inşallah canım
Şey ben ne bulursam yiyorumNe yesek ki bu zamanda
Sormayın ben şimdiden 4 aylik gibi geziyorum pantolonlar zorluyor
Gözünüz aydın darısı bebisin kalp atışını duymaniza olsun inşallahhcg degeriniz kac cikmisti keseyi gördüğünüzde
Gecen gün unuttum hamile olduğumu turp yedim Allah'ım gece sabah olmadıŞey ben ne bulursam yiyorumsonra gaz sancısından ağlıyorum sabaha kadar
Az önce hamile kotlarina bakiyordum valaBen bugün hamile kotu aldımvalla onu giyeceğim artık
Hahahah iyi ben tek değilim.Bende hoşaf içtim kocaman bir kase .Sabaha kadar ağladım hahahahahGecen gün unuttum hamile olduğumu turp yedim Allah'ım gece sabah olmadı
Amiiiin inşallah hep birlikteAz önce hamile kotlarina bakiyordum valabebis buyuye buyuye giyersiniz inşallah
Benim tüp bebekle oldu ondan yediğim şeyler çok fazla yağlı ve baharatlı olmaması gerekiyordu artık yiyebilirim Diyorum ama yemek önüme gelince afedersin ağzımın tadı sinir bozucuNe yesek ki bu zamanda
İştahsızlık var aslında yemek sorun olmaz bence bu zamanlarda herşeyi yeriz diye düşünüyorum ama iştahım yok sadece patates kızartması yedim bugün benBenim tüp bebekle oldu ondan yediğim şeyler çok fazla yağlı ve baharatlı olmaması gerekiyordu artık yiyebilirim Diyorum ama yemek önüme gelince afedersin ağzımın tadı sinir bozucuama olsun ben yine de elimden geldikçe zorluyorum
Patates kızartması ve kızartma bi süre yeme dedi doktorum ve çooooook seviyorumİştahsızlık var aslında yemek sorun olmaz bence bu zamanlarda herşeyi yeriz diye düşünüyorum ama iştahım yok sadece patates kızartması yedim bugün ben
Bayılırım kızartmaya birazda kiloluyumPatates kızartması ve kızartma bi süre yeme dedi doktorum ve çooooook seviyorum
Hadi inşallahİnşallah buraya gelebilirim yazayım da bir ayağım burada dursun
tam o gün kaçtı bilmiyorum ama ayın 21nde 317 , 23nde 817 ydi 28 kasımda gördük keseyi o gün tekrardan test yaptırmadıkSormayın ben şimdiden 4 aylik gibi geziyorum pantolonlar zorluyor
Gözünüz aydın darısı bebisin kalp atışını duymaniza olsun inşallahhcg degeriniz kac cikmisti keseyi gördüğünüzde
167 -70 de bendenBenim gibi kilo sorunu olan varmı değerli anneler167 boy 75 kilo
Çok tatlı ve sakim biri benim önceki doğumum medicanada idi, ancak oradaki hoca kendi muayenehanesini açtığı için ayrıldı ben de başka kadın doğumcu arayışına girdim öyle buldum şimdilik iyi gidiyor ama ilerde nasıl olur bilemem yeni deneyimliyotum doktorumu daDoğum sürecinde kibar sakinleştiric vs biri lazkm bana nasıldır figenhoca. Bugün gittiğim doktor da tatlıydı aslında kese vs görünmedi tahlil yaptı değere göre arayacak pzt beni