2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Alcamda şu atamayi bekliyorum sağlık bakanlığı ilana çıktı inşallah atanırım da alırım rahat rahat bir kişinin maaşı ile zor bu Zamanda yasamak
Bende başvurdum.Çocuk gelişimciyim.Bakalım bebek nasibiyle gelir diye başvurdum .Kııız bi de atanıyormuşuz

Memorial e gidebilirim gibi ya nesrin hoca da iyiymiş okudum da, ya medicana çok kalabalıktı oturmaya yer yoktu bugün resmen. Odaları da konforlu filan olsun isterim açıkçası

Memorial e gidebilirim gibi ya nesrin hoca da iyiymiş okudum da, ya medicana çok kalabalıktı oturmaya yer yoktu bugün resmen. Odaları da konforlu filan olsun isterim açıkçası
Medicana gerçekten kalabalık, ilk dogumumda bir kac olay yasadim kendi doktorum da gidince hastane degistirdim, tabi ben aksilik yasadim diye hastane icin genelleme yapmak istemem

Ben anti aging kremleri kullaniyorum ama iceriklerinin bebek için zararlı olabileceğini okudum içeriği temiz hamilelikte de kullanılabilecek nemlendirici öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…