- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 29
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.041
Bende başvurdum.Çocuk gelişimciyim.Bakalım bebek nasibiyle gelir diye başvurdum .Kııız bi de atanıyormuşuzAlcamda şu atamayi bekliyorum sağlık bakanlığı ilana çıktı inşallah atanırım da alırım rahat rahatbir kişinin maaşı ile zor bu Zamanda yasamak
Evet onda çok mantıklıEvet yaaaa benim ilk işim iç çamaşırlarımı genişletmek oldu
Ayhhhh Allah'ım ağzından bal damliyor hadi inşallah bende paramedik ve ameliyathane teknikleriyimBende başvurdum.Çocuk gelişimciyim.Bakalım bebek nasibiyle gelir diye başvurdum .Kııız bi de atanıyormuşuz
Daha bebeklere kıyafetler alcazz,
160Hadi ya boy kaç ne güzel
İnşallah Allahım.Memur olup çocuk büyütmek çok isterim.İnşallah nasip olsunAyhhhh Allah'ım ağzından bal damliyor hadi inşallah bende paramedik ve ameliyathane teknikleriyim
Memorial e gidebilirim gibi ya nesrin hoca da iyiymiş okudum da, ya medicana çok kalabalıktı oturmaya yer yoktu bugün resmen. Odaları da konforlu filan olsun isterim açıkçasıÇok tatlı ve sakim biri benim önceki doğumum medicanada idi, ancak oradaki hoca kendi muayenehanesini açtığı için ayrıldı ben de başka kadın doğumcu arayışına girdim öyle buldum şimdilik iyi gidiyor ama ilerde nasıl olur bilemem yeni deneyimliyotum doktorumu da
Yaa ne güzel elinizden geliyor sizin ben azcık beceriksizimEl işi sever misiniz bilmem ama ben örmeye başladım
İnşallah ya emek veriyoruz yıllarca insan karşılığı almak istiyor KPSS'de. Kac aldinİnşallah Allahım.Memur olup çocuk büyütmek çok isterim.İnşallah nasip olsun
Valla doktorum zayıfsın dedi bakalım bebekle nolcak durumumValla ne güzel fizik vardır kilo boy çok iyi
Alırsın elbett maşallah diyeyimValla doktorum zayıfsın dedi bakalım bebekle nolcak durumum
Bende bazen anayım ben ana diye bağırıyorumAy benimki de bana yeme yeme bebek daha 1 mm canı ne istemiş olabilir diyip duruyorSanane be adam diye bağırıp kaçıcam
Şanslısınız,kardeş olmasının faydalarıYaa ne güzel elinizden geliyor sizin ben azcık beceriksizimAllahtan ilk oğlumdan kalanlar var kızda olsa onları giydirxem
Ben 68 aldımİnşallah ya emek veriyoruz yıllarca insan karşılığı almak istiyor KPSS'de. Kac aldin
Ay bu repliği kullanmam gerekBende bazen anayım ben ana diye bağırıyorumhele bugün 2 keselik yicem seni ilgilendirmiyo diyorum 2 hafta değerlendirmem lazım bu durumu
85 aldım ben, evet kardeş kıyafetleri bir miktar var 6-8 aylığa kadar elimde var alimicam sonrası için Alcam inşaallahŞanslısınız,kardeş olmasının faydaları
Ben 68 aldımsen ?
Tavsiye ederim işe yarıyoAy bu repliği kullanmam gerekhahaha çok hoşuma gitti
Medicana gerçekten kalabalık, ilk dogumumda bir kac olay yasadim kendi doktorum da gidince hastane degistirdim, tabi ben aksilik yasadim diye hastane icin genelleme yapmak istememMemorial e gidebilirim gibi ya nesrin hoca da iyiymiş okudum da, ya medicana çok kalabalıktı oturmaya yer yoktu bugün resmen. Odaları da konforlu filan olsun isterim açıkçası