2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Amiiin , en önemlisi o.Gerisi bi şekilde hallolur sağlıkla gelsinler,hep mutluluk getirsinler hanelerimize 🙏🏼❤️
Kalp atışını duymadan paketler hakkında bilgi almak istemedim o yüzden fiyatları bilmiyorum. Sigortamda da doğum teminatı yoktu bide onu konuşacağım inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza

Sormayın ben şimdiden 4 aylik gibi geziyorum pantolonlar zorluyor😔😔

Gözünüz aydın darısı bebisin kalp atışını duymaniza olsun inşallah🥰 hcg degeriniz kac cikmisti keseyi gördüğünüzde

Ben bugün hamile kotu aldım 😀 valla onu giyeceğim artık 😀

Ne yesek ki bu zamanda
Benim tüp bebekle oldu ondan yediğim şeyler çok fazla yağlı ve baharatlı olmaması gerekiyordu artık yiyebilirim Diyorum ama yemek önüme gelince afedersin ağzımın tadı sinir bozucu 🤭 ama olsun ben yine de elimden geldikçe zorluyorum🥰

Benim tüp bebekle oldu ondan yediğim şeyler çok fazla yağlı ve baharatlı olmaması gerekiyordu artık yiyebilirim Diyorum ama yemek önüme gelince afedersin ağzımın tadı sinir bozucu 🤭 ama olsun ben yine de elimden geldikçe zorluyorum🥰
İştahsızlık var aslında yemek sorun olmaz bence bu zamanlarda herşeyi yeriz diye düşünüyorum ama iştahım yok sadece patates kızartması yedim bugün ben 🤢

İştahsızlık var aslında yemek sorun olmaz bence bu zamanlarda herşeyi yeriz diye düşünüyorum ama iştahım yok sadece patates kızartması yedim bugün ben 🤢
Patates kızartması ve kızartma bi süre yeme dedi doktorum ve çooooook seviyorum 🤤😋😋 3 aydan sonra tabak tabak yerim herhalde 😂😂😂😂

Sormayın ben şimdiden 4 aylik gibi geziyorum pantolonlar zorluyor😔😔

Gözünüz aydın darısı bebisin kalp atışını duymaniza olsun inşallah🥰 hcg degeriniz kac cikmisti keseyi gördüğünüzde
tam o gün kaçtı bilmiyorum ama ayın 21nde 317 , 23nde 817 ydi 28 kasımda gördük keseyi o gün tekrardan test yaptırmadık

Doğum sürecinde kibar sakinleştiric vs biri lazkm bana nasıldır figenhoca. Bugün gittiğim doktor da tatlıydı aslında kese vs görünmedi tahlil yaptı değere göre arayacak pzt beni
Çok tatlı ve sakim biri benim önceki doğumum medicanada idi, ancak oradaki hoca kendi muayenehanesini açtığı için ayrıldı ben de başka kadın doğumcu arayışına girdim öyle buldum şimdilik iyi gidiyor ama ilerde nasıl olur bilemem yeni deneyimliyotum doktorumu da ☺️

X