- 22 Kasım 2022
- 202
- 321
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Tamam bilgilerinize bakın listeden bana yazın etiket yapıp ekleyim sizi de haydi
Vallahi bugün uçak yolculuğu yaptım kaç x ray den geçtim sayamadim bile...Kızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi
Aaa nasıldı yolculukVallahi bugün uçak yolculuğu yaptım kaç x ray den geçtim sayamadim bile...
Şimdilik sıkıntı yok uçakta da uyudum hep canım:) biraz kasık ağrım var ama o ara ara oluyor zatenAaa nasıldı yolculuk
Harika iyi eğlenceler o zamanŞimdilik sıkıntı yok uçakta da uyudum hep canım:) biraz kasık ağrım var ama o ara ara oluyor zaten
Ben de ankara hangi doktora gidiyorsunuz önerilere açığım bugün medicanada ayla hocaya gittim bakalımDigerlerini ilerleyen zamanlarda canim kalp atisinin tarihi cinsiyet ve bebek ismi bunlar ilk sayfaya tikla tablo var gorursun
İkizler olan anneler kararsızlardır kesin ben gibiBalıklar ve yengeçler dünden hazırlar sanırım anne olmaya
Ben yazdim ama gormedin galiba canimKızlar gezmeye gidicem ekleyebildiklerimi ekledim yine etiketleyin eklerim
Ay siz artvin galiba ya karıştırdım ankaralı yok mudur grupta yardım plsBen de ankara hangi doktora gidiyorsunuz önerilere açığım bugün medicanada ayla hocaya gittim bakalım
Ben ben.Ama doktor bulamadıııımmmmAy siz artvin galiba ya karıştırdım ankaralı yok mudur grupta yardım pls
Bende ikizler annesiyimİkizler olan anneler kararsızlardır kesin ben gibi
Ben memorialda figen hocaya gidiyorumBen de ankara hangi doktora gidiyorsunuz önerilere açığım bugün medicanada ayla hocaya gittim bakalım