-
- Konu Sahibi ffestinalente
Hayirli olsun bu aradaEvet kızlar an itibariyle topic sorumlusu ben olmaktayız ay inşallah becerebilirimtabloya ne ekliyoruz görüşleri alalım
Ayyy hadi inşallah içime su serptinOğlak erklerinden çok iyi baba oluyor geneldebebiş doğsun gör bak
bende 2 yillik evliyim cocuk konusunda cok kararsizdm esim hep.istiyodu ben bu kdr erteleyebildmama.ogrendgm gunden beri annelik rolune burundm sanki balik burcuyum bende
Tatli bende de eskisi gibi degil de eksi diye ölcemben nedense hamile oldugumu ogrendgmden beri tatli istegim sifirlandi. normalde paketli cikolata va bayilirim ama kesildi o istek. acili ekşi seyler istiyoorum
Bir balık olarak doğarken anne olarak dogmus olabilirimBalıklar ve yengeçler dünden hazırlar sanırım anne olmaya
Adetime 9 gün var bel ağrım vardı şiddetli özellikle hareket ederken yatarken filan. Bir de kasıklarımda sürekli şiddeti değişen batmalar yattığımda huzursuz eden bir ağrı. Demin gece bel ağrımdan uyuyamadığım için uyuyakalmışım birden uyandım çok özür dilerim aniden büyük tuvaletim geldi ve tuvalette böyle bir anda böyle bir sancı yok bir şey oluyor dedim kesin çünkü midem de aynı anda bulanmaya başladı terler döktüm sancıdan. Tuvaletimi yaptım ve bir anda geçti önceki gibi oldu. Ama ter boşaldı resmen üstümden. Bu kadar şiddetli bel ve kadık ağrısı yaşayan var mı tuvalet sırasında?Yaaa canımsın resmen hissettim içimde
Evet sürekli ağrı acı batma hep var hep.kanama olmadığı sürece korkma canım normal ilk zamanlar.
Sehir Artvin söylemeyi unutmusumYaş: 29
Beklenen dogum tarihi : 10 Ağutos
Kese :daha belli degil
Sat: 3 Kasım
Ilk bebek
Yaş 27Tamam bilgilerinize bakın listeden bana yazın etiket yapıp ekleyim sizi de haydi
Digerlerini ilerleyen zamanlarda canim kalp atisinin tarihi cinsiyet ve bebek ismi bunlar ilk sayfaya tikla tablo var gorursunYaş 27
Sat 25 Ekim
Tahmini doğum tarihi 05.08.2023
Şehir Ankara
İlk Bebek
Kese daha belli değil
Başka ne yazacağız
Çok teşekkür ederimDigerlerini ilerleyen zamanlarda canim kalp atisinin tarihi cinsiyet ve bebek ismi bunlar ilk sayfaya tikla tablo var gorursun
Yaş 27
Sat 25 Ekim
Tahmini doğum tarihi 05.08.2023
Şehir Ankara
İlk Bebek
Kese daha belli değil
Başka ne yazacağız