- 4 Kasım 2016
- 115
- 253
- Konu Sahibi ffestinalente
masallah kac haftalıksınızBugün keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor, 8.11 mm kesemiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah kac haftalıksınızBugün keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor, 8.11 mm kesemiz :)
Ben bugün medicanada ayla hocaya gittim önceden live gidiyordum ama eve bir tık uzaktı. Hangi hastanede doğum konforlu vs önemli yBen ben.Ama doktor bulamadıııımmmm
Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla geçsin ,sağlıkla gelsin inşallahBugün keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor, 8.11 mm kesemiz :)
Evet yaa özellikle bu şişkinlik meselesine bir çözüm bulsak keşkeTecrübeli anneler vardır ya da bilenler neler yemeliyiz neler yememeliyiz nelere dikkat etmeliyiz
Medicana bende düşündüm ama , bir arkadaşımın deneyimi vardı.Pek önermedi.Tabi doktordan doktora fark eder .bir de herkesin beğendiği doktor,tarz Farklı oluyor.İnşallah çok güzel ilgilenir ,çok güzel bir gebelik geçirmenize yardımcı olur Doğum paketi olarak mı anlaştınız ?Ben bugün medicanada ayla hocaya gittim önceden live gidiyordum ama eve bir tık uzaktı. Hangi hastanede doğum konforlu vs önemli y
Doğum sürecinde kibar sakinleştiric vs biri lazkm bana nasıldır figenhoca. Bugün gittiğim doktor da tatlıydı aslında kese vs görünmedi tahlil yaptı değere göre arayacak pzt beniBen memorialda figen hocaya gidiyorum
Ay bulmamız şart .Ben dün gece çok kötü oldum.mahvetti beniEvet yaa özellikle bu şişkinlik meselesine bir çözüm bulsak keşke
MedicalPark te Ulviye hocaya gidiyorum çok iyi bir insan çok merhametliBen bugün medicanada ayla hocaya gittim önceden live gidiyordum ama eve bir tık uzaktı. Hangi hastanede doğum konforlu vs önemli y
Yani şöyle daha bir anlaşma yapmadık. Benim özel sağlık sigortamda doğum paketi var 21 bin tl ordan ilerler muhtemelenMedicana bende düşündüm ama , bir arkadaşımın deneyimi vardı.Pek önermedi.Tabi doktordan doktora fark eder .bir de herkesin beğendiği doktor,tarz Farklı oluyor.İnşallah çok güzel ilgilenir ,çok güzel bir gebelik geçirmenize yardımcı olur Doğum paketi olarak mı anlaştınız ?
Ya sizle ayniyiz ama ben keseyi daha görmedimYaş 28
Sat 27 ekim
Kese 4+4
Tahmini doğum 3 Ağustos
Ankara
İlk bebek
Yaa bende çok istemiştim gebelik öncesi özel sağlık sigortası.Ama bebek sürpriz olunca malesef olmadıYani şöyle daha bir anlaşma yapmadık. Benim özel sağlık sigortamda doğum paketi var 21 bin tl ordan ilerler muhtemelen
En kısa zamanda görürsün inşallah canımYa sizle ayniyiz ama ben keseyi daha görmedim
Herkes medicalPark için çok güzel şeyler söylüyor bende sanırım bi gidip görüşeceğim.MedicalPark te Ulviye hocaya gidiyorum çok iyi bir insan çok merhametli
evinize yakın mı bilmiyorum ama çok iyi ben memnunum doktordan da hastanedendeHe
Herkes medicalPark için çok güzel şeyler söylüyor bende sanırım bi gidip görüşeceğim.
Yakın değil ama yine de görüşeceğim ya.Bir fikir almak istiyorumevinize yakın mı bilmiyorum ama çok iyi ben memnunum doktordan da hastanedende
Ya benim de olmazdı da çalıştığım şirket yaptı ondanYaa bende çok istemiştim gebelik öncesi özel sağlık sigortası.Ama bebek sürpriz olunca malesef olmadı
Bende iştahsızım yaa zorla yiyorumİştahsızim..... bende şuan ona bakıyordum internette
Kalp atışını duymadan paketler hakkında bilgi almak istemedim o yüzden fiyatları bilmiyorum. Sigortamda da doğum teminatı yoktu bide onu konuşacağım inşallah sağlıklıca alırız kucağımızaYakın değil ama yine de görüşeceğim ya.Bir fikir almak istiyorum
Ne güzel ,çok şanslısınız.Ah bende istifa etmeseydim benim de olacaktıYa benim de olmazdı da çalıştığım şirket yaptı ondan