2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Evet kızlar an itibariyle topic sorumlusu ben olmaktayız ay inşallah becerebilirim 😂 tabloya ne ekliyoruz görüşleri alalım
Hayirli olsun bu arada 😊 ben de biri sorumlu olsun diye bekliyordum benim icin gerceklesen dogum tarihiyle beklenen dogum tarihi onemli cunku gecmis yillarda bunlara bakiyorum cok hangi haftalarda dogurmuslar beklenenle uymus mu diye

Balıklar ve yengeçler dünden hazırlar sanırım anne olmaya 😀
bende 2 yillik evliyim cocuk konusunda cok kararsizdm esim hep.istiyodu ben bu kdr erteleyebildm😊 ama.ogrendgm gunden beri annelik rolune burundm sanki balik burcuyum bende 🤓🤓

Tamam bilgilerinize bakın listeden bana yazın etiket yapıp ekleyim sizi de haydi 🤗

Beklenen dogum tarihi : 10 Ağutos
Kese :daha belli degil
Sat: 3 Kasım
Ilk bebek 😍

Yaaa canımsın resmen hissettim içimde 🥰💕💕💕

Evet sürekli ağrı acı batma hep var hep.kanama olmadığı sürece korkma canım normal ilk zamanlar.
Adetime 9 gün var bel ağrım vardı şiddetli özellikle hareket ederken yatarken filan. Bir de kasıklarımda sürekli şiddeti değişen batmalar yattığımda huzursuz eden bir ağrı. Demin gece bel ağrımdan uyuyamadığım için uyuyakalmışım birden uyandım çok özür dilerim aniden büyük tuvaletim geldi ve tuvalette böyle bir anda böyle bir sancı yok bir şey oluyor dedim kesin çünkü midem de aynı anda bulanmaya başladı terler döktüm sancıdan. Tuvaletimi yaptım ve bir anda geçti önceki gibi oldu. Ama ter boşaldı resmen üstümden. Bu kadar şiddetli bel ve kadık ağrısı yaşayan var mı tuvalet sırasında?

Yaş 27
Sat 25 Ekim
Tahmini doğum tarihi 05.08.2023
Şehir Ankara
İlk Bebek
Kese daha belli değil 🥹
Başka ne yazacağız
Digerlerini ilerleyen zamanlarda canim kalp atisinin tarihi cinsiyet ve bebek ismi bunlar ilk sayfaya tikla tablo var gorursun 😊

X