-
- Konu Sahibi ffestinalente
MMerhaba gözünüz aydın, benim ilk beta, reglim 4 gün geciktiğinde 1768di geçti mi reglinizGünaydın gebelik testlerimde 2 çizgi çıktı dün sabah yaptığım koyuydu akşam farklı bir markada idrarımı bekletmeden yaptım silik de olsa 2.çizgi çıktı, bu sabah doktoruma gideceğim kan testi için, umarım orada da çıkar ve aranıza katılırım, bugün 4+1 olacak bu günlerde öğrenen varsa betası kaçtı acaba
Merhaba gözünüz aydın regliniz gecikmiş miydiGünaydın bende ağustos annesiyim eğer bir aksilik olmazsa geçen sene bu zamanlar kimyasal gecirdim 3 kasim başlama 8 kasim son şimdi kan verdim 2 saate belli olur
Merhaba gözünüz aydın regliniz gecikmiş miydi
Normalde 1 aralık adet tarihim gecikince evde erken gebelik testim vardi yaptım geçen hafta cumartesi kan vermiştim negatiftiMerhaba gözünüz aydın regliniz gecikmiş miydi
Benim reglime 4 gün vardı testim silik çıkmıştı 112ydi testim ama sayıyı çok düşünmeyin kimimizin burada daha yüksek çıkmış kimimizin daha düşük geç döllenmede olabiliyormuş mesela inşallah gerekli aralıkta çıkar4 kasımdı sat, inşallah
Hayırlı olsun güzel haberlerle gelin inşallahGünaydın bende ağustos annesiyim eğer bir aksilik olmazsa geçen sene bu zamanlar kimyasal gecirdim 3 kasim başlama 8 kasim son şimdi kan verdim 2 saate belli olur
Hayırlı olsun öyleyseNormalde 1 aralık adet tarihim gecikince evde erken gebelik testim vardi yaptım geçen hafta cumartesi kan vermiştim negatifti
Gözünüz aydınn, kan vermeye ne zaman gidiyorsunuz
PazartesiGözünüz aydınn, kan vermeye ne zaman gidiyorsunuz
Hayırlı olsun vallahi ben bekleyemedim verdim kan sonucunu bekliyorum suan
Sizinki de hayırlı olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun vallahi ben bekleyemedim verdim kan sonucunu bekliyorum suan
amin inşallah hayırlısı saglıklaSizinki de hayırlı olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Yaa maşallah ne güzelll, betanız kaç çıktı ikiz değeri yüksek oluyor galibaTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Betam yüksek değildi bence sabitti artışı en son çarşamba baktırdım 1726ydıYaa maşallah ne güzelll, betanız kaç çıktı ikiz değeri yüksek oluyor galiba
Bir de sizin son adet tarihiniz neydi ben haftamı bilmiyorum halaTeyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmışyalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
31 ekim son regl tarihimdi uygulamalarda 4+5im şu an ultrasonda da 5 çıktıBir de sizin son adet tarihiniz neydi ben haftamı bilmiyorum hala
Benim de 27 Ekim, dün gittiğimde kese 5mm di haftasını söylemedi. Bir sonraki randevuda öğreniriz inşallah31 ekim son regl tarihimdi uygulamalarda 4+5im şu an ultrasonda da 5 çıktı