2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Selam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz 🥰 4.4 mm de keseyi ölçtü 🤗kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.

Selam kızlar ben de geldim doktor kontrolünden kesemizi gördük ama çok net değildi. Karnımda da çok gaz vardı. Haftaya cuma yeniden çağırdı bir de progestan fitil verdi. Bir süre kullanalim dedi garantiye alalım dedi. 4+4 haftaligiz 🥰 4.4 mm de keseyi ölçtü 🤗kan almaya gerek yok dedi tüm kan tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırmıştım. Folat da kullanıyordum kan degerlerimi beğendi devam et dedi.
Maşallah miniğee🥹🥹🥹

Teyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmış🥹🥹 yalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum🙈 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Ayyyyy ikiz olabilir miiiiğğğ 🙈🙈😍💕 yerimmm 😍

Teyzeleriii bizde geldikkk 7mm'lik kesemiz varmış 5 haftalıkmış🥹🥹 yalnız ufacık bir kese daha gözüktü gelişimine bakıcaz dedi bazen 1 hafta sonra arayla gelişebiliyor ikiz ihtimali olabilir dedi bu bilgiyi napcam bilmiyorum🙈 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

Oyy maşallahh kuzuya 🧿 çok sevindim gözünüz aydın, darısı başımıza 🥰

Benim de betam önceki gebeliğime göre bayağı yüksek, ailede ikiz yok ama keşke ikiz olsaydı zira yaşım 35 🙈

Pazartesi veya Salı gideceğim umarım bu kez görürüz keseyi 💛

200mg mi fitil canım bi de sabah akşam mı?

Masallah görünmüş yine de minnosumuz , bugün güzel haberler geldi küçücük kesecikleri bile görünüyor kucağımızda kocaman olacaklar gün gelecek 🥹🥹😍🙏🏻

Yaaa bir de ikiz oluyormuş 🥹❤️ gözünüz aydın sıra kalp atışında 🥹❤️

Ayyy çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Herşey herkes için çok güzel olsun inşallah.Çok seviniyorum böyle güzel haberler aldığımda 🥹❤️💐

Hayırlı olsun😍 ikiz olmasını ben de isterdim vallahi.
Betam yüksek değildi bence sabitti artışı en son çarşamba baktırdım 1726ydı
Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?

Benim de betam önceki gebeliğime göre bayağı yüksek, ailede ikiz yok ama keşke ikiz olsaydı zira yaşım 35 🙈

Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hep🙄

Hayırlı olsun😍 ikiz olmasını ben de isterdim vallahi.

Çarşamba günü görebilmiş miydi doktor peki keseyi beta 1726 iken?

Son gidip göremediğinizde beta kaçtı? Ay belki sordum önceden ama bir liste olmayınca karışıyor hep🙄
Est. Bunlar hep kayınvalidemin duaları ben hep dedim ki Allah nasip ederse tek çocuk istiyoruz madem öyle inşallah ikiziniz olur diye dua edip durdu 😂😂

Çarşamba sadece betama baktırdım lekelenme gibi birşeyim vardı kanı kontrol etmek istedim doktor için izin alamamıştım

En son geçen hafta doktora gelmiştik o zaman yeni öğrenmiştik betam 489du hiç bakmamıştı zaten ultrasona 2 hafta sonrada kalp atışı için çağırdı🥰

Vajinal bölgede ağrı var mı sizde de sabahtan beri sanki böyle iğneler batıyor gibi 😞😞😞 çok korkuyorum pazartesi gitcem doktora ama inşallah kötü bir şey olmaz 😪
İdrar yaparken yanma var mı?
Nadiren o ağrı bende de oluyor eğer tuvalette ağrı yoksa normal olabilir

Çok teşekkür ederim inşallahhh sizinde minik göstersin hemen kendini🥰🥰

Ay çok iyi cesaretlisiniz ben teke zor cesaret ediyorum eğer ikiz olursa bilemiyorum halimi😁😁 Rabbim hayırlısı sağlıklısı hangisiyse onu nasip etsin tabi

X