- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Kızlar sizde uyuyor musunuz ya
Benim son adet 3 kasim 4+1 im şuan.
11 de bir uyudum valla simdi kalktim koltukta oturdugum yerde geliyor uyku dayanamiyorum bütün gunum gidiyor valla birsey yapamiyorum resmen dunde akaam esimde tv izlerken bir guzel uyudum yani.
Buarada mesela bende hic gogus agrisi acisi yok herkesin belirtisi cok farkli
Ben kız hissediyorum ama hic emin değilimKızlar cinsiyet ayrımı asla yapmam ama ilk oğlum içime doğmuştu hissettim onu erkek olarak... Aranızda cinsiyeti hisseden varmı ben gibii
Progestan sagolsun ayikmiyorumKızlar sizde uyuyor musunuz ya
11 de bir uyudum valla simdi kalktim koltukta oturdugum yerde geliyor uyku dayanamiyorum bütün gunum gidiyor valla birsey yapamiyorum resmen dunde akaam esimde tv izlerken bir guzel uyudum yani.
Yaaaaa ne güzel maşallah iki erkek annesinin demekbeta ilk haftalarda yüksek olursa erkek olurmuş diyorlar amaa doğru mu acaba
Çok iyi hahahahBen kız hissediyorum ama hic emin değilimkonuşuyorum onunla istemsiz kızım diyorum sonra oğluşum diyorum erkek olursa bilinçaltına gitmesin diye
Nasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsemOfff çayı öyle özledim ki dün bir bardak içtim valla eskiden her gün içerdim şimdi birkaç güne bir o da 1 bardak , kahveyi de aynı şekilde cok nadir içiyorum bu ikisi vazgeçilmezimdi, bitki çayı da yasak yanikaldık böyle
Tecrübe diyorsa doğrudur ozmnhiç alakası yok ilkleri 100 lerde adet gecıkınce ogrenmiştim, bu gecikmeden 100 leri geçti. döllenme zamanı ile alakalı o tamamen
Demlemeye üşeniyorumNasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem
Nasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem
Bende o kadar açık içiyorum ki çayı sanki sıcak su içiyorumSuyunu artttır çayın azaldıgını göreceksin
Valla ben yürüyen demlik olarak geziyordum işte ayrı akşam evde ayrı içerdim mecburen bıraktım ama hasret kaldımNasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem
Tam 1 aydır serviste, öğle molalarında akşamları 9-10da her fırsatta uyuyorumKızlar sizde uyuyor musunuz ya
Progestan mi kullaniyorsunTam 1 aydır serviste, öğle molalarında akşamları 9-10da her fırsatta uyuyorum
Çok istiyorum uyumayı çok.Ama kalkıp işe gelmek zorunda olunca ,iş yerinde boşluklarda uyukluyorum.Çok yorgun hissediyorum.ben ki hep dayanabilirdim uykusuzluğa.Şu an aslaKızlar sizde uyuyor musunuz ya
Bende içiyorum üstüne bi bardak da kahve içiyorumNasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem
Hayır bana genel uyku hali yaptıProgestan mi kullaniyorsun
Miden yanmıyor mu kahve içince ben dün bir damla aldım alev alev yandı midemBende içiyorum üstüne bi bardak da kahve içiyorum
Hayır şu an için yanma yapmadı.Ama buna güvenip şımarmamak lazım.Bırakmam lazım kahveyi aslındaMiden yanmıyor mu kahve içince ben dün bir damla aldım alev alev yandı midem
Aaaa senin ki de daha farklıymış ilaçsız uyuyon.. kız olursa uyku geliyormus diyorlar amaHayır bana genel uyku hali yaptı