2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
hem de nasıl :) 4+3 üz her fırsatta uyuyorum :)

Kızlar cinsiyet ayrımı asla yapmam ama ilk oğlum içime doğmuştu hissettim onu erkek olarak... Aranızda cinsiyeti hisseden varmı ben gibii
Ben kız hissediyorum ama hic emin değilim konuşuyorum onunla istemsiz kızım diyorum sonra oğluşum diyorum erkek olursa bilinçaltına gitmesin diye

Progestan sagolsun ayikmiyorum

hiç alakası yok ilkleri 100 lerde adet gecıkınce ogrenmiştim, bu gecikmeden 100 leri geçti. döllenme zamanı ile alakalı o tamamen
Yaaaaa ne güzel maşallah iki erkek annesinin demek beta ilk haftalarda yüksek olursa erkek olurmuş diyorlar amaa doğru mu acaba

Nasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem

Nasil biraktiniz hemen cayi ya ben her sabah 2 bardak aksam 2 bardak iciyorum baska zararli birseyim yok zaten cayimida icmezsem
Demlemeye üşeniyorum muhtemelen evde demleyen olsa asla bırakamazdım eşimde hic sevmez normalde de içmez , misafirliğe gidince vs içerdim bende hep

Tam 1 aydır serviste, öğle molalarında akşamları 9-10da her fırsatta uyuyorum

Çok istiyorum uyumayı çok.Ama kalkıp işe gelmek zorunda olunca ,iş yerinde boşluklarda uyukluyorum.Çok yorgun hissediyorum.ben ki hep dayanabilirdim uykusuzluğa.Şu an asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…