- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Oyy bende söylememek için çırpınıyorum.Bakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar
Ay maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersinizSenin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra benden
Bence degistirme bi sıkıntın yoksa arada bi acilde kan verebilirsin 13de gittiginde de kese bebek hepsi gorunur insallahAy maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz
Daha iyi 13 aralığı bekleyin her şey daha net görünürAy maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz
Sağlık ocağında kan idrar herşeye bakılsın doktora hazırlıklı git çok faydası oldu. Hepsine baktı eksik olanları istedi sadece.Ay maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz
Canım ben 2 gebeliğimde de sıfır bulantı full iştahla geçirdim o biraz yapısal korkma.Şu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım yayedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor
Ay canım benim inşallah görürüz ama beta ister mi bilmem.Senin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra benden
Yok bence ideali o. Betam yüksek çıkmasaydı ben de 10 aralık a almıştım randevumu. Çok cıkınca öne çektimAy maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz
Hayırlı olsun bizide haberdar edin
Ay kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bence degistirme bi sıkıntın yoksa arada bi acilde kan verebilirsin 13de gittiginde de kese bebek hepsi gorunur insallah
Daha iyi 13 aralığı bekleyin her şey daha net görünürkeyfini çıkarın şimdi
Sağlık ocağında kan idrar herşeye bakılsın doktora hazırlıklı git çok faydası oldu. Hepsine baktı eksik olanları istedi sadece.
Canım ben 2 gebeliğimde de sıfır bulantı full iştahla geçirdim o biraz yapısal korkma.
Ay canım benim inşallah görürüz ama beta ister mi bilmem.
Yok bence ideali o. Betam yüksek çıkmasaydı ben de 10 aralık a almıştım randevumu. Çok cıkınca öne çektim
Çok içiyorum ama iş yerinde tuvalet çok sorun.Domestos fısfıs alacağım sanırım çantama atmalıkkızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladımsuyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Ya ben normalde asla oturmam klozete dışarıda dün hastanede tuvalete girdim çok zorlandım bacaklarım titredi yine oturmadım ama karnım kasıldı nasıl olcak bilmiyorum hamilelikteÇok içiyorum ama iş yerinde tuvalet çok sorun.Domestos fısfıs alacağım sanırım çantama atmalık
Kış günü hiç içilmiyor sukızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladımsuyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Kahve çay yasak olunca mecburrr anca su içiyoruzzkızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladımsuyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Ben vitamini içerken (regenesis max) sırf iyi gitsin aşağı insin diye ister istemez 500lük şişeyi dikiyorum kafayaKış günü hiç içilmiyor su
Offf çayı öyle özledim ki dün bir bardak içtim valla eskiden her gün içerdim şimdi birkaç güne bir o da 1 bardak , kahveyi de aynı şekilde cok nadir içiyorum bu ikisi vazgeçilmezimdi, bitki çayı da yasak yaniKahve çay yasak olunca mecburrr anca su içiyoruzz
İçiyoruz ilaçları güzellesiyoruzzzBen vitamini içerken (regenesis max) sırf iyi gitsin aşağı insin diye ister istemez 500lük şişeyi dikiyorum kafayaordan +1 yakalıyorum
Offf çayı öyle özledim ki dün bir bardak içtim valla eskiden her gün içerdim şimdi birkaç güne bir o da 1 bardak , kahveyi de aynı şekilde cok nadir içiyorum bu ikisi vazgeçilmezimdi, bitki çayı da yasak yanikaldık böyle
Kızlar cinsiyet ayrımı asla yapmam ama ilk oğlum içime doğmuştu hissettim onu erkek olarak... Aranızda cinsiyeti hisseden varmı ben gibii
Yaaaaa ne güzel maşallah iki erkek annesinin demekBen de erkek gibi hissediyorum ama ikisi de erkek oldugundan alıştım mıdır yoksa gerçekten erkek mi bilemiyorum :)