2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar :KK70:
Oyy bende söylememek için çırpınıyorum. 😃Doktor bugün daha söyleme 10 gün bekle öyle söyleyelim dedi. Ne güzel abileri olacak onu heyecanla bekleyen. 🙏💕

Senin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra benden🙈
Ay maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz 🥹

Ay maşallah kızlar betalar ne kadar güzel .benim geç döllenme sanırım çünkü çarşamba günü daha anca 526 çıkmıştı .bende garanti olsun herşeyi görelim diye taaa 13 Aralığa randevu aldım.çok mu geçe almışım değiştireyim mi ne dersiniz 🥹
Bence degistirme bi sıkıntın yoksa arada bi acilde kan verebilirsin 13de gittiginde de kese bebek hepsi gorunur insallah😇

Daha iyi 13 aralığı bekleyin her şey daha net görünür 🥰 keyfini çıkarın şimdi

Sağlık ocağında kan idrar herşeye bakılsın doktora hazırlıklı git çok faydası oldu. Hepsine baktı eksik olanları istedi sadece.

Şu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım ya 😅 yedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor 🤣
Canım ben 2 gebeliğimde de sıfır bulantı full iştahla geçirdim o biraz yapısal korkma.

Senin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra benden🙈
Ay canım benim inşallah görürüz ama beta ister mi bilmem.

Yok bence ideali o. Betam yüksek çıkmasaydı ben de 10 aralık a almıştım randevumu. Çok cıkınca öne çektim

Hayırlı olsun bizide haberdar edin 🥰🤭

Ay kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bence degistirme bi sıkıntın yoksa arada bi acilde kan verebilirsin 13de gittiginde de kese bebek hepsi gorunur insallah😇

Daha iyi 13 aralığı bekleyin her şey daha net görünür 🥰 keyfini çıkarın şimdi

Sağlık ocağında kan idrar herşeye bakılsın doktora hazırlıklı git çok faydası oldu. Hepsine baktı eksik olanları istedi sadece.

Canım ben 2 gebeliğimde de sıfır bulantı full iştahla geçirdim o biraz yapısal korkma.

Ay canım benim inşallah görürüz ama beta ister mi bilmem.

Yok bence ideali o. Betam yüksek çıkmasaydı ben de 10 aralık a almıştım randevumu. Çok cıkınca öne çektim

Kızlar herşeye bakıldı.6tüp kan verdim.Devlette verdim şimdilik.Hep kontrole gittiğim kadın doğumcum hemen özele başlamayın isterseniz daha çok küçük biz bi görelim sonrasında takibine girersiniz birinin dedi.Tüm gebelik rutinlerine bakıldı çok şükür hepsi normal.Çok heyecanlıyım zaman nasıl geçer bilemedim 🥹❤️

kızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladım 🥹 suyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı 😂 lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı

kızlar su içiyorsunuz dimi bol bol için normalde içmezdim şişe şişe içmeye başladım 🥹 suyu az içenlerin plesenta içindeki su bitiyormuş bebiş susuz kalıyormuş yine duygusallık mod başladı 😂 lıkır lıkır iciyorum bi de alışkanlık yaptı sanırım içesim geliyor hep ama tuvaletten çıkamıyorum o ayrı
Çok içiyorum ama iş yerinde tuvalet çok sorun.Domestos fısfıs alacağım sanırım çantama atmalık 😢

Çok içiyorum ama iş yerinde tuvalet çok sorun.Domestos fısfıs alacağım sanırım çantama atmalık 😢
Ya ben normalde asla oturmam klozete dışarıda dün hastanede tuvalete girdim çok zorlandım bacaklarım titredi yine oturmadım ama karnım kasıldı nasıl olcak bilmiyorum hamilelikte 😔😔
Domestos fıs fıs sıkıp otursak bisey olur mu ki bi de şu peçete sereriz üstüne

Kış günü hiç içilmiyor su🥴

Kahve çay yasak olunca mecburrr anca su içiyoruzz😄

Kahve çay yasak olunca mecburrr anca su içiyoruzz😄
Offf çayı öyle özledim ki dün bir bardak içtim valla eskiden her gün içerdim şimdi birkaç güne bir o da 1 bardak , kahveyi de aynı şekilde cok nadir içiyorum bu ikisi vazgeçilmezimdi, bitki çayı da yasak yani 😂 kaldık böyle

Valla ben günde en az 2 lt içiyorum bende alışkanlık oldu. İçmeyince kurumuş gibi hissediyorum kızlar...Su her şey için gerekli. Bağırsakları da düzenler. Kanınızı cıvıltır bebeğin daha rahat beslenmesini sağlar, ödeminizi alır, açlığınızı giderir falan filan bi sürü şey

Offf çayı öyle özledim ki dün bir bardak içtim valla eskiden her gün içerdim şimdi birkaç güne bir o da 1 bardak , kahveyi de aynı şekilde cok nadir içiyorum bu ikisi vazgeçilmezimdi, bitki çayı da yasak yani 😂 kaldık böyle

Ben de erkek gibi hissediyorum ama ikisi de erkek oldugundan alıştım mıdır yoksa gerçekten erkek mi bilemiyorum :)
Kızlar cinsiyet ayrımı asla yapmam ama ilk oğlum içime doğmuştu hissettim onu erkek olarak... Aranızda cinsiyeti hisseden varmı ben gibii 🥰🥰

Kızlar sizde uyuyor musunuz ya
Benim son adet 3 kasim 4+1 im şuan.
11 de bir uyudum valla simdi kalktim koltukta oturdugum yerde geliyor uyku dayanamiyorum bütün gunum gidiyor valla birsey yapamiyorum resmen dunde akaam esimde tv izlerken bir guzel uyudum yani.
Buarada mesela bende hic gogus agrisi acisi yok herkesin belirtisi cok farkli 😊

X