-
- Konu Sahibi ffestinalente
Allah razı olsun amin amin inşallahAy çok sevindim,gözünüz aydın.darısı göremeyen herkese olsun
Benim de aşırı koku hassasiyetim var 1 haftadırevet kokulara karsi hassasiyetimde cok evde yemedigimiz halde dun evvelsi gun sarimsak kokusu almaya basladm kokluyorum her yeri nerden geliyo bu koku diye cok ilginc ya
Ayyy teyzoşlarasın bayrakları bende keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra kalp atışı inşallah
Merhaba gözünüz aydın son adet gününüz neydi acaba siz gibi ben de bugün keseyi gördüm karından ama küçücükAyyy teyzoşlarasın bayrakları bende keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra kalp atışı inşallah
ayyy harikaAyyy teyzoşlarasın bayrakları bende keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra kalp atışı inşallah
Kuzum darısı başına inşallah senden güzel haberleri bekliyorumAyyyyy maşallah çok mutlu oldum.Darısı yarın bizim görmemize inşallah
Sat günlerimiz aynıBenim 26 ekimdi sat. Alttan muayene etti zaten hemen göründü. En son çarşamba kan vermiştim. 1985 çıkmıştı beta. Ve daha öncesi gittiğimde sol tüpte ödem var demişti ve dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür şu an herşey yolunda kuzucuk sağlıklı. Tabi ben öldüm öldüm dirildimKalbimizin sesini de duyduk mu endişe level’ını atlayıp başka birşeye geçicem. Çünkü analık hep bir sonrasına pırpırlanmak Hepinizi takipteyim İnşallah bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
sağlıkla büyüsün inşallahTabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktoriki hafta sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışı için gelin dedi
Yanliz degilsin bende gogus acimasi haricinde bisey yok bi de gobegimde cizgi cikmaya basladi kasiktan gobege uzanan tek belirtilerim bunlarŞu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım yayedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor
Bende sendenimm sadece ilginç birşekilde tatlı bağımlısı olan ben dondurmasız yapamayan ben sadece tuzlu ister oldumŞu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım yayedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor
Oyyy onun milimine kurbansağlıkla büyüsün inşallahbenimde dün minicikti kese 5,25 mm :) sonra beta baktı 4932 çıktı. Haftaya gel dedi bana bebeği görmek için
Ayyy ne güzel haberler bugünnnBenim 26 ekimdi sat. Alttan muayene etti zaten hemen göründü. En son çarşamba kan vermiştim. 1985 çıkmıştı beta. Ve daha öncesi gittiğimde sol tüpte ödem var demişti ve dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür şu an herşey yolunda kuzucuk sağlıklı. Tabi ben öldüm öldüm dirildimKalbimizin sesini de duyduk mu endişe level’ını atlayıp başka birşeye geçicem. Çünkü analık hep bir sonrasına pırpırlanmak Hepinizi takipteyim İnşallah bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Amin sizinki de inşallah :) benim de 5 mm civarıydı beta da 5bin civarıydısağlıkla büyüsün inşallahbenimde dün minicikti kese 5,25 mm :) sonra beta baktı 4932 çıktı. Haftaya gel dedi bana bebeği görmek için
Şu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım yayedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor
Ya yerimmmBakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar
Senin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra bendenBakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar