2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim 6 7 ay öncesinde B12 ve folat düşük çıktığı için ben venaturanın komplex b6 b9 B12 sini kullanıyorum oldukça yükseltti değerlerimi
Ben de hamile kaldığım ay multivitamin kullanmaya başlamıştım, hamile kalmak isteyenler için Alman markası birşeydi ama gebeliği görünce kestim nolur nolmaz belki gebelikte iyi gelmeyebilir diye.

Ya benim hic bakılmadı bir ara sağlık ocağına gideyim sabah doktor dedi rutin testlerine sağlık ocağında bakılsın diye
Canım ben çift çizgi gördüm deyince zaten genel bir kan baktı baya bişey var içinde. İdrar da aldı. Kendiliğinden istedi yani

Kizlar bat dündu bugun kanda 206 ile ogrendim deger iyi degil mi kimyasalda yuksek oluyor diyorlar ya
Bence gayet iyi hayırlı uğurlu olsun aşko çok sevindim

Canım ben çift çizgi gördüm deyince zaten genel bir kan baktı baya bişey var içinde. İdrar da aldı. Kendiliğinden istedi yani

Bence gayet iyi hayırlı uğurlu olsun aşko çok sevindim
Sağ ol canim insallah guzel ilerler hepimizinki

Yarın randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeyi

Kızlar aile hekiminde tahlil yapınca bende bekliyordum,hep sonucun e nabiza düşmesi için bi yolunu buldum sonunda erken görmek için,Google a aile hekimi sonuç sorgula yazınca orda çıkan sayfadan TC doğum tarihi felan giriyorsun sonucu gösteriyor..

Canım link paylaşabilir misin ben de bakamıyorum şu an

Kizlarr günaydın Benim bu sabah mide bulantim var hafif derecede ama istahsizlik tavan aklima istemsizce pis seyler geliyo mide bulantisi.baslayan. var mi? 5 haftalik erken ya

Evet bana benzer değerlerin. Ben de yarın sabah gideceğim.:) Betam Çarşamba binden büyük diye çıkmıştı
Merhabaa sanırım bende katıldım buraya cuma 78 pazar 388 salı da 1017 beta nasıl sizce cumartesi keseyi görebiliriz dedi doktor

O dediğiniz yerden Adana da barkot no olmadan bakamıyoruz. Ben hep barkot istiyorum hemşireden ordan takip ediyorum.E nabızı hiç beklemiyorum bile.
Kayseri'ye özel galiba ben genel sanıyordum.Her ilin vardır belki

Yarın randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeyi
Tabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktor iki hafta sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışı için gelin dedi

Tabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktor iki hafta sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışı için gelin dedi
Ay çok sevindim,gözünüz aydın.darısı göremeyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…