- 28 Kasım 2022
- 836
- 1.961
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ben de hamile kaldığım ay multivitamin kullanmaya başlamıştım, hamile kalmak isteyenler için Alman markası birşeydi ama gebeliği görünce kestim nolur nolmaz belki gebelikte iyi gelmeyebilir diye.Benim 6 7 ay öncesinde B12 ve folat düşük çıktığı için ben venaturanın komplex b6 b9 B12 sini kullanıyorum oldukça yükseltti değerlerimi
Canım ben çift çizgi gördüm deyince zaten genel bir kan baktı baya bişey var içinde. İdrar da aldı. Kendiliğinden istedi yaniYa benim hic bakılmadı bir ara sağlık ocağına gideyim sabah doktor dedi rutin testlerine sağlık ocağında bakılsın diye
Bence gayet iyiKizlar bat dündu bugun kanda 206 ile ogrendim deger iyi degil mi kimyasalda yuksek oluyor diyorlar ya
Sağ ol canim insallah guzel ilerler hepimizinkiCanım ben çift çizgi gördüm deyince zaten genel bir kan baktı baya bişey var içinde. İdrar da aldı. Kendiliğinden istedi yani
Bence gayet iyihayırlı uğurlu olsun aşko çok sevindim
Yarın randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeyiMerhaba :) benim de son adet başlangıcım 27 Ekim. Salı günü gittiğimde gecikmenin 4 günüydü ve karından kesem görünmedi. Beta 1768di. Vajinal ultrason teklif etti istemedim. Yarın tekrar randevum varerken değil bence randevu tarihiniz
Tebriklerr güzel haberlerle gelin inşallahMerhabaa sanırım bende katıldım buraya cuma 78 pazar 388 salı da 1017 beta nasıl sizce cumartesi keseyi görebiliriz dedi doktor
Canım link paylaşabilir misin ben de bakamıyorum şu anKızlar aile hekiminde tahlil yapınca bende bekliyordum,hep sonucun e nabiza düşmesi için bi yolunu buldum sonunda erken görmek için,Google a aile hekimi sonuç sorgula yazınca orda çıkan sayfadan TC doğum tarihi felan giriyorsun sonucu gösteriyor..
Canım link paylaşabilir misin ben de bakamıyorum şu an
Kayseri'ye özel galiba ben genel sanıyordum.Her ilin vardır belki
Ayy başladı demekKizlarr günaydınBenim bu sabah mide bulantim var hafif derecede ama istahsizlik tavan aklima istemsizce pis seyler geliyo mide bulantisi.baslayan. var mi? 5 haftalik erken ya
Merhabaa sanırım bende katıldım buraya cuma 78 pazar 388 salı da 1017 beta nasıl sizce cumartesi keseyi görebiliriz dedi doktor
Kayseri'ye özel galiba ben genel sanıyordum.Her ilin vardır belki
Tabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktorYarın randevunuzdan sonra buraya yazar mısınız gelişmeyi
Ay çok sevindim,gözünüz aydın.darısı göremeyen herkese olsunTabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktoriki hafta sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışı için gelin dedi
evet kokulara karsi hassasiyetimde cok evde yemedigimiz halde dun evvelsi gun sarimsak kokusu almaya basladm kokluyorum her yeri nerden geliyo bu koku diye cok ilginc yaAyy başladı demek
Ayyy teyzoşlarasın bayrakları bende keseyi gördüm çok şükür 10 gün sonra kalp atışı inşallah