2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim 26 ekimdi sat. Alttan muayene etti zaten hemen göründü. En son çarşamba kan vermiştim. 1985 çıkmıştı beta. Ve daha öncesi gittiğimde sol tüpte ödem var demişti ve dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür şu an herşey yolunda kuzucuk sağlıklı. Tabi ben öldüm öldüm dirildim 😬😄 Kalbimizin sesini de duyduk mu endişe level’ını atlayıp başka birşeye geçicem. Çünkü analık hep bir sonrasına pırpırlanmak 😃 Hepinizi takipteyim ❤️ İnşallah bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤲

Benim 26 ekimdi sat. Alttan muayene etti zaten hemen göründü. En son çarşamba kan vermiştim. 1985 çıkmıştı beta. Ve daha öncesi gittiğimde sol tüpte ödem var demişti ve dış gebelikten şüphelenmişti çok şükür şu an herşey yolunda kuzucuk sağlıklı. Tabi ben öldüm öldüm dirildim 😬😄 Kalbimizin sesini de duyduk mu endişe level’ını atlayıp başka birşeye geçicem. Çünkü analık hep bir sonrasına pırpırlanmak 😃 Hepinizi takipteyim ❤️ İnşallah bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤲
Sat günlerimiz aynı 😍 grupta 26 ekim sat çok var gittikçe artıyoruz 🙈🙈

Tabi ki :) çıktım az önce doktorun yanından. Keseyi karın ultrasonuyla gördük küçücüktü normal dedi doktor🌸 iki hafta sonra inşallah tekrar gideceğiz kalp atışı için gelin dedi
sağlıkla büyüsün inşallah🎈🥰 benimde dün minicikti kese 5,25 mm :) sonra beta baktı 4932 çıktı. Haftaya gel dedi bana bebeği görmek için

Şu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım ya 😅 yedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor 🤣
Yanliz degilsin bende gogus acimasi haricinde bisey yok bi de gobegimde cizgi cikmaya basladi kasiktan gobege uzanan tek belirtilerim bunlar 😂

Şu bulantılar iştah kapanmaları bana mı etki etmedi anlamadım ya 😅 yedikçe yiyorum kilo aldım bulantım koku vs de yok sonra mı başlayacak acaba bekliyorum bu seferde bende niye yok diye kaygı yaptım , anksiyeteli ana olmak ekstra zor 🤣
Bende sendenimm sadece ilginç birşekilde tatlı bağımlısı olan ben dondurmasız yapamayan ben sadece tuzlu ister oldum

Ayyy ne güzel haberler bugünnn🐣🧿🧿 Allahım bizlerinde başına inşallahhh🐣🐣🐣

Ayyy ben de aynısını düşünüyodum. Bir tek meme ağrısı var, arada bir de hafif karın ağrısı ve geçiyor. Kendimi baya ağır şeylere hazırladığım için çok tuhaf geliyor şuan🤣 aklıma endişeler de gelmiyor değil. Aynıyız merak etme🥺

Bakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar :KK70:

Bakalım yarın benimki ne çıkacak, aynı hızla devam ederse beta artmaya, hergün iki katı oluyordu. çarşamba binden fazla diyordu.4 5 bin vardır heralde. inşallah görürüz. Çocuklarımla gidicem keseyi görsün kuzularım çok merak ediyorlar. tırnak kadar bebek daha diyorum kikirdiyorlar :KK70:
Ya yerimmm😂 benimde yarın🙏🏼🙏🏼

Senin de betani merak ediyorum benim de sadece 1000 cikmisti senin gibi ben pazar kan vercem pazartesi kontrole gitcem önce senden hayirli haberleri alalim sonra benden🙈

X