2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok ilginç bir yorummuş insanlar hamile kalmadan önce doktora gitmeye başlıyorlar tahlil vs yaptırmak için. Ben de folbiol kullaniyorum doktorumun tavsiyesiyle. Birbirimize desteğimiz çok kıymetli❤
Tamam not alıyorum. Çok teşekkürler❤️ ben de bilgim olduğu kadarı ile yardım etmek ve almak ve deneyimlerimi paylaşarak destek verip fikir vermek için buradayım.🥰

Enabiza düstügü zaman oraya da düsüyor zaten ama nerde kan verirseniz verin barkodunuzun fotografini cekin sonra internetten bakin en gec 2 saate düsüyor sisteme
Ben barkodu cekmeyi unuttum bekliyorum sabahtan beri e-nabıza düşcek diye arkadas acilden vermiş hemen cıkmıs değer ilki 4 gün kala diğer ikisi bugun 3 gün kala yaptıgım bariz belli oluyor ama stres yaptım cıkmayıncada ☺️Emin olmak için kaset yaptım bugun bide diğerindende yaptım hatta 20 dk sonra kaset dahada belirgin oldu ama çekmeyi unuttum

Eklentiler

• 5CD35337-D4A0-4210-9CD2-92BC437D6FCA.png
    5CD35337-D4A0-4210-9CD2-92BC437D6FCA.png
    697,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 47B6A054-15EB-4592-8314-96AD26F53F9C.png
    47B6A054-15EB-4592-8314-96AD26F53F9C.png
    653,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 0B7513B9-50C2-4A98-98B5-87A6CA193081.png
    0B7513B9-50C2-4A98-98B5-87A6CA193081.png
    735,2 KB · Görüntüleme: 50
Ayy sizld ayni kafadayim suan sık sık ultrosona girmektense gittigmde hem kalbi duyayim istiyorum zaten o gune kadar tutunacaksa tutunacak tutunamayacaksa mudahale etmiyorlar sagliksizdir diye bende 7. Haftaya alacagim kalbi duyar miyim acaba ?
7de kalp atısı diyolar genelde canım duyarsın 🥰

Beta bakmadı idrar baktı direkt 2 hafta sonra gel dedi 🥹🙈 karından da göründü kese ama alttan çok daha netti ❤️
Yaaa gözünüz aydın çooook sevindim bebiş selam vermiş 😍 idrari neden istedi ki karın agrisinin olmasi normal degil mi ara ara oluyor bende de. Hatta birkac ay öncesine kadar surekli idrar yolu enfeksiyonu geçiyordum doktoruma hatirlatiyim en iyisi

Ben barkodu cekmeyi unuttum bekliyorum sabahtan beri e-nabıza düşcek diye arkadas acilden vermiş hemen cıkmıs değer ilki 4 gün kala diğer ikisi bugun 3 gün kala yaptıgım bariz belli oluyor ama stres yaptım cıkmayıncada ☺️Emin olmak için kaset yaptım bugun bide diğerindende yaptım hatta 20 dk sonra kaset dahada belirgin oldu ama çekmeyi unuttum
Yarin cikar kesin sonucun seninde ama bi daha dedigin gibi yaparsan merakta kalmazsin ben hep oyle yapiyorum 😇 koyulasma güzel gün gectikce daha da netlescek insallah kasette de 😊

Kizlar ya bu arada ben kilolu hamile kaldim 79la kaldim. abuc cubur baya oldu keseli diyetteydim zaten. ama bi anda pozitif oldgmu ogrenince sanki yaptgm bosa gitmis gibi. her hamilelikte cok kilo alincak diye bi sart yok degil mi ? hem bebek gelisip hem de 9 10 kiloyla bu sureci kapatamazmiyiz mesela
Cok rahat kapatırız bence içinizi ferah tutun ben de hamile kalmadan önce diyet yapiyordum özel durumumdan ötürü. Doktorum su an icin bana hamur işini mümkün oldugunca kesip bol bol sebze ağırlıklı besleneceksin dedi.Canim şeker çekerse bir lokma alip birakiyorum o derece dikkat ediyorum öyle söyleyim yalnız değilsiniz yani🤗

Yarin cikar kesin sonucun seninde ama bi daha dedigin gibi yaparsan merakta kalmazsin ben hep oyle yapiyorum 😇 koyulasma güzel gün gectikce daha da netlescek insallah kasette de 😊
İnşAllah canım son kaset test kaldı onuda tam netlesicegi zamanlar yapıcam bi sonuc cıksında☺️ Çok teşekkür ederim bu arada bilgi için inan aklıma geldi ama ben e nabıza hemen düşer diye düşündüğümden çekmedim ☺️

Yaaa gözünüz aydın çooook sevindim bebiş selam vermiş 😍 idrari neden istedi ki karın agrisinin olmasi normal degil mi ara ara oluyor bende de. Hatta birkac ay öncesine kadar surekli idrar yolu enfeksiyonu geçiyordum doktoruma hatirlatiyim en iyisi
Evet kuzumm 😍🥰 yine de bi bakalım idrar enfeksiyonu var mı diye dedim ağrılar icin baktı önlem olsun diye ara ara bakmak iyi olur aslında hamilelikte zor diyorlar enfeksiyon icin ekstra kuru tutmaya çalışıyorum

Hanımlar size bir şey soracağım benim sat 23 ekim adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptigimda hcg 74 çıktı muhtemelen geç döllenme oldu. Bebisin gelişimi hcg uzerinden mi devam edecek normalde 5+4 olmam lazım

Evet kuzumm 😍🥰 yine de bi bakalım idrar enfeksiyonu var mı diye dedim ağrılar icin baktı önlem olsun diye ara ara bakmak iyi olur aslında hamilelikte zor diyorlar enfeksiyon icin ekstra kuru tutmaya çalışıyorum
Evet ya her şeye ekstra dikkat etmemiz lazim birisi yanimda hapsurunca odanın diğer ucuna ışınlanıyorum anında 😁😁 bu arada attigin fotoya çok duygulandim canim yaa maşallah herkesin iyi haberlerini aliriz umarim😍😍

İnşAllah canım son kaset test kaldı onuda tam netlesicegi zamanlar yapıcam bi sonuc cıksında☺️ Çok teşekkür ederim bu arada bilgi için inan aklıma geldi ama ben e nabıza hemen düşer diye düşündüğümden çekmedim ☺️
Sonuclar guzel ciksin ihtiyac duymazsin zaten yapmaya 😊Sonuç ciktiginda bizlere de haber edersin 😇

Evet ya her şeye ekstra dikkat etmemiz lazim birisi yanimda hapsurunca odanın diğer ucuna ışınlanıyorum anında 😁😁 bu arada attigin fotoya çok duygulandim canim yaa maşallah herkesin iyi haberlerini aliriz umarim😍😍
gün gelecek zamanında ultrason fotoğraflarımıza duygulanıyorduk birbirimizin diyeceğiz insallah 🙏🏻🙏🏻🙈🙈 bakalım ilk doğuran kim olacak grupta

Ayy sizld ayni kafadayim suan sık sık ultrosona girmektense gittigmde hem kalbi duyayim istiyorum zaten o gune kadar tutunacaksa tutunacak tutunamayacaksa mudahale etmiyorlar sagliksizdir diye bende 7. Haftaya alacagim kalbi duyar miyim acaba ?
Muhtemelen duyarsınız. Sat tam sonraki 35. Gün kalp atmaya başlıyor fakat ultrasonda duyulmuyor görülüyor. 7. Hafta bittiğinde atımları güçlü olup oluşumunu tamamladığı için duyulabilir de

Son düzenleme:
Muhtemelen duyarsınız. Sat tam sonraki 35. Gün kalp atmaya başlıyor fakat ultrasonda duyulmuyor görülüyor. 7. Hafta bittiğinde atomları güçlü olup oluşumunu tamamladığı için duyulabilir de
Anladim canim insallah oyle olur cunku 6. Haftaya randevu almistim ama iptal ettim 7. Haftaya gidicem kalp atisinida rahat duyayim diye bakalim nasil bekleyecegiz 😊

Kizlar ya bu arada ben kilolu hamile kaldim 79la kaldim. abuc cubur baya oldu keseli diyetteydim zaten. ama bi anda pozitif oldgmu ogrenince sanki yaptgm bosa gitmis gibi. her hamilelikte cok kilo alincak diye bi sart yok degil mi ? hem bebek gelisip hem de 9 10 kiloyla bu sureci kapatamazmiyiz mesela
Bende diyetisyene gidiyordum hala da devam ediyorum dediki 3 aya kadar verebilceğin kadar kilo vermemiz gerekli bebek şu an senden beslenmiyo ama sonrasında hiçbişey yapamayız tabi listelerimi hemen değiştirdi aralıklı oruç yapıyodum 3 öğüne çıkardı vs o yüzden şu an bile verebiliriz🫠

Bende diyetisyene gidiyordum hala da devam ediyorum dediki 3 aya kadar verebilceğin kadar kilo vermemiz gerekli bebek şu an senden beslenmiyo ama sonrasında hiçbişey yapamayız tabi listelerimi hemen değiştirdi aralıklı oruç yapıyodum 3 öğüne çıkardı vs o yüzden şu an bile verebiliriz🫠
anladim insallah verebiliriz. 3 ayda pilav makarna kestiniz mi pekii

X