- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ben hamilelikten önce başlamıştım regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi ona devam et dedi sürekli kullanılacakmışgececek insallah. Bende haftaya cumt gununu iple cekiyorum. folik aside basladiniz mi
Ben hamilelikten önce başlamıştım regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi ona devam et dedi sürekli kullanılacakmışomega folik asit ve içinde multivitaminde var bana genel olarak iyi geldi
Ya benim hic bakılmadı bir ara sağlık ocağına gideyim sabah doktor dedi rutin testlerine sağlık ocağında bakılsın diyeBen uzunca zamandır Mfk nin fodegasi ve minerasini kullanıyorum kan değerlerinde folat miktarim yüksek çıktı
Merhaba beta değeriniz kaçtı görünmediğindeBen dün gittim, kese görünmedi. Pazartesiyi bekliyorum
Merhabaa :) beta değeriniz kaç çıktı bugün de karından görünmemişse merak ettimKarından net görünmedi alttan baktı görüldü ama çok küçük henüz dedi takip edelim dedi enerjisi iyi geldi diğer doktora göre daha açıklayıcı
Progestanı fitil yap daha iyi dedi
Diğer doktor bana ağızdan al demişti bu öyle demedi bende fitil kullanıyordum
Bi dahaki görüşme 2 hafta sonra bakalıminsallah bebişi de görürüz
İdrar ve kan verdim sonucu bekliyorum karnım ağrıyor diye her ihtimale karşı idrar bakalım dedi
ASM de sonuçlar ertesi gün öğleden sonra da görünebiliyor. Aile hekiminiz sistemden ne zaman bakarsa e nabıza o zaman düşüyorÇok teşekkür ederim ederim canım ziyaretlerimle tahliller arası gidip duruyorum zaten bakalım inşAllah erken düşer
Merhaba :) benim de son adet başlangıcım 27 Ekim. Salı günü gittiğimde gecikmenin 4 günüydü ve karından kesem görünmedi. Beta 1768di. Vajinal ultrason teklif etti istemedim. Yarın tekrar randevum varCanlar merhaba. bende insallah araniza katilacagim. Son regl tarihim 27 ekimdi. regl 4 gun gecikince test yaptm pozitif ciktim. henuz kana gidemedim kucuk yerde yasiyorum saglik ocagnda 1 haftadr sistem yok kan veremedm. devlet hastanesnde randevu alamadimÖzel hastanede gitmeye karar verdigim doktoruma 10 Aralik cumt icin randevu aldim kese gorunur belki diye. sizce erkene mi aldim? Son regl tarihim 27 ekimdi dedigim gibi
Beta 28 kasımda 1850’di.Merhabaa :) beta değeriniz kaç çıktı bugün de karından görünmemişse merak ettim
Ayy geri kafalılık olur mu hic valla en güzelini yapıyorsunuzHerkese merhaba, ilk gebelik şüphem varken bakıyordum bu sayfaya şimdi tekrar 5 haftalık gebelikle geldimsat 27ekim. Herkes ne kadar da heyecanlı ben de heyecanlı olmama rağmen biraz geri kafalıyım. 8. Haftada hem kalp atışını duyayım hem de gördüğüm embriyo birşeye benzesin istedim Banu çiftçinin uygulamasından ve hamilelik+ uygulamasından gelişimini takip ediyorum. Bu süre zarfında tutunmayacaksa zaten gösterir kendisini tutunacaksa da ben burdayım onun için fazla kaygının hiç faydası yok bebişlerimize, hatta zararı var. Folik asite muhakkak başlayın depolanmadığı için toksik etki olmaz fakat eksikliğinin zararı daha büyük.
Tesekkur ederim.insallah goruruz yakin zamanda saglikli sekildeMerhaba :) benim de son adet başlangıcım 27 Ekim. Salı günü gittiğimde gecikmenin 4 günüydü ve karından kesem görünmedi. Beta 1768di. Vajinal ultrason teklif etti istemedim. Yarın tekrar randevum varerken değil bence randevu tarihiniz
Sat 27 ekim benimde. Insallah saglikla kucagimiza aliriz.hepimiz:) hayirli olsun sizedeHerkese merhaba, ilk gebelik şüphem varken bakıyordum bu sayfaya şimdi tekrar 5 haftalık gebelikle geldimsat 27ekim. Herkes ne kadar da heyecanlı ben de heyecanlı olmama rağmen biraz geri kafalıyım. 8. Haftada hem kalp atışını duyayım hem de gördüğüm embriyo birşeye benzesin istedim Banu çiftçinin uygulamasından ve hamilelik+ uygulamasından gelişimini takip ediyorum. Bu süre zarfında tutunmayacaksa zaten gösterir kendisini tutunacaksa da ben burdayım onun için fazla kaygının hiç faydası yok bebişlerimize, hatta zararı var. Folik asite muhakkak başlayın depolanmadığı için toksik etki olmaz fakat eksikliğinin zararı daha büyük.
Ayy geri kafalılık olur mu hic valla en güzelini yapıyorsunuz8. Haftada her şeyi çok net olur kalbini de duyarsınız bende 2 hafta sonra gideceğim artık kafaya takmayıp
Saolun , size de hayırlı olsun. Hiç yalnızlık çekmeyeceğim bu süreçte, belli oldu buradaSat 27 ekim benimde. Insallah saglikla kucagimiza aliriz.hepimiz:) hayirli olsun sizede
Ayy sizld ayni kafadayim suan sık sık ultrosona girmektense gittigmde hem kalbi duyayim istiyorum zaten o gune kadar tutunacaksa tutunacak tutunamayacaksa mudahale etmiyorlar sagliksizdir diye bende 7. Haftaya alacagim kalbi duyar miyim acaba ?Herkese merhaba, ilk gebelik şüphem varken bakıyordum bu sayfaya şimdi tekrar 5 haftalık gebelikle geldimsat 27ekim. Herkes ne kadar da heyecanlı ben de heyecanlı olmama rağmen biraz geri kafalıyım. 8. Haftada hem kalp atışını duyayım hem de gördüğüm embriyo birşeye benzesin istedim Banu çiftçinin uygulamasından ve hamilelik+ uygulamasından gelişimini takip ediyorum. Bu süre zarfında tutunmayacaksa zaten gösterir kendisini tutunacaksa da ben burdayım onun için fazla kaygının hiç faydası yok bebişlerimize, hatta zararı var. Folik asite muhakkak başlayın depolanmadığı için toksik etki olmaz fakat eksikliğinin zararı daha büyük.
Merhaba 2650 idi dünMerhaba beta değeriniz kaçtı görünmediğinde
Cevap için teşekkür ederim.Teşekkür ederim :)) 26 ekimdi son adet tarihim
Çok ilginç bir yorummuş insanlar hamile kalmadan önce doktora gitmeye başlıyorlar tahlil vs yaptırmak için. Ben de folbiol kullaniyorum doktorumun tavsiyesiyle. Birbirimize desteğimiz çok kıymetli❤Desteğiniz çok değerliHaklısınız ben de erkenden başlamak gerek diye biliyordum. Her doktor farklı işte. Belki bu doktordan başkasına da gitsem başka bişe dicek. Bugün gittiğim doktorun ilk cümlesi folik asit değil, muayeneye ne kadar erken gittiğim ve eskiden kadınların ilk muayenesini 3. Ayda olduğuydu yarın folik asit alıyorum o zaman. Önerdiğiniz marka ve doz var mı? Ben Mersin’deyim.