- 16 Ağustos 2019
- 2.276
- 7.128
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.601
Bızde aynıyız. Emerek uyuyo. Herseyde emme ıhtıyacı duyuyo. Gaz cıkarırken bıle. Canı da tatlı mıdır nedır gaz cıkrsa bıle aglıyo kalkıp bakılcek hepBizim de gaz problemi var geceleri, kıvranıyo uykusunda. Eğer yüzüstü dönerse rahatlıyo biraz, bazen de babası alıp göğsüne yatırıyo sıcaklık iyi geliyor sanırım gaz çıkarıyor biraz biraz yüzüstü yatınca. Kaka yapsa da yine de gazı oluyor çünkü gece sürekli memede emerek uyuyor
Ayy kuzum yaa kıyamamBızde aynıyız. Emerek uyuyo. Herseyde emme ıhtıyacı duyuyo. Gaz cıkarırken bıle. Canı da tatlı mıdır nedır gaz cıkrsa bıle aglıyo kalkıp bakılcek hep
Artar. Bagırsak hareketlerı degısır. Bıde diş agrı yapmaya basladıysa bzıımkı gıbı oda fena olur.Ayy kuzum yaa kıyamambizimki iki gecedir uykusunda iç çeke çeke ağlıyo içimi parçalıyor anlamadım neden, gazdan ağlamazdı hiç. Ek gıdada gaz problemi artar mı acaba
Off yandık o zaman, diş yok bizde ama ne zamandır salyası inanılmaz arttı her şeyi ısırıyo ama bakıyorum bi şey yokArtar. Bagırsak hareketlerı degısır. Bıde diş agrı yapmaya basladıysa bzıımkı gıbı oda fena olur.
Bzıım gece de durmuyo agrıdan sızından bıdw benı gormek ıstıyor cok.
Gunduxde aynı. Hareketten tek bırakamıyorum yapısık ıkıx gıbıyız
Diş daha bızde de yok ama agrısı tutuyor. Hareket ten cok kılo bıle almıyor artık. Yere bırakmamla koltuk altına dogru donmesj bır oluyor.Off yandık o zaman, diş yok bizde ama ne zamandır salyası inanılmaz arttı her şeyi ısırıyo ama bakıyorum bi şey yokBiz de öyleyiz canım ya gece memede zaten gündüz de ara ara yalnız bırakabiliyorum oyun halısında ama çok uzun kalırsa basıyor çığlığı, 7/24 birlikteyiz
yataş hangi serisi cnmBızımki yataş çokda memnunuz suan ıkı taraflı olması vs
Naptın canım nasıl geçti ilk gününüz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersinYarın Sencer'i sünnet ettircez. Çok stresliyim. Dikkat etmemiz gerekenler neler yaptıranlar bilgi verebilir mi? Doktor bilgi verir gerçi de sizin tecrübelerinizden de yararlanayım
ffestinalente ciğim siz yaptırmıştınız sanırım nasıl geçmişti ilk gün?
Evet ya akşam 2 cay kasigi kadar brokoli ezmistim azcik da zeytinyagi damlattim gece gaz bombasina dönüştü zaten duzgun uyumuyor sabah 6da 2 kez kaka yapti rahatladi da az uyudukAynen oda var sabaha kadar gurul gurul. Bana hitap etmedi hiç
Benim buyuk oglumun kururdu oyle vucudu alerjik bir bünyesi var doktor hindistan cevizi yagi sur vucuduna derdi banyodan sonra surerdim mis gibi kokardi iyi de gelirdi en azindan dogal aklinin kenarinda dursunAslında hala anlayamadım. Patatesle başladık biz o sırada bacaklarında pürüzler gördüm. Ama işte patatesten öncede varmıydı yoksa patates ile mi başladı bilmiyorum. Sonrasında patates yemesi 2 hafta sonra idi o süredede devam etti yani.. patates havuç karnabahar yedirdim extra Bi artış olmadı.
Doktorumuz krem verdi onu kullanıyorum. Ek gıdayı bırak demedi. Devam edelim dedi havalardan da olabilir takip edicez dedi...
Nasıl emin olucaz neyin yaptığını bilmiyorum
Patates desem 1 ayda 2 kez verdim. 2 hafta arayla başka birşey den desem her yedirdiğimin arasına 3-4 gün ara veriyorum. Durum hala aynı.
Benim buyuk oglumun kururdu oyle vucudu alerjik bir bünyesi var doktor hindistan cevizi yagi sur vucuduna derdi banyodan sonra surerdim mis gibi kokardi iyi de gelirdi en azindan dogal aklinin kenarinda dursun
merhaba doktor hakknda araştırma yapıyorum ben henüz gebe değilim ama artık bebek istediğimize karar verdik öncesinde genel kontroller için doktorumu bulup gitmeye başlmak istiyorum ve aylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorum
Merhaba kilo hakkında beni hiç sıkmadı desem yeridir fakat ben tüm hamilelik boyunca 10 kg aldım daha fazla alsam muhakkak daha fazla uyarırdı ama bilgisine deneyimine çok güveniyorum bidaha gebe kalsam yine kendisine giderimmerhaba doktor hakknda araştırma yapıyorum ben henüz gebe değilim ama artık bebek istediğimize karar verdik öncesinde genel kontroller için doktorumu bulup gitmeye başlmak istiyorum ve aylin hoca dikkatimi çekti baya yorum var hakkında ama yarısı iyi yarısı kötü kafam karıştı fiyat olarakda biraz pahalı alıcaz madem değsin istiyorum siz ne düşünüyorsunuz aylin hoca hakkında kilo takıntısı var diyen çok olmuş fazlamı üsteliyor? 7-24 ulaşabileceğimiz biri mi? whatsapptan filan aklımıza takılan birşey olduğunda sorabilir miyiz ilk gebeliğim olacağı için biraz fazla irdeliyorum
Twiny yoyko park yatakla uyumlu ölçüyü almıstım memnunum suanyataş hangi serisi cnm
Ay umarım hıc yasamayız okurken bıle tedırgın eden seylerKırmızı isilik gıbı noktalar cıkma, kakada kan, pişik, kusma, dilde şişme, huzursuzluk
Sağ ol canım ilk gün gece dahil berbat geçti ağrı eşiği düşük galiba hiç bu kadar beklemiyordum çok ağladı uyumadı acı çekti o ağladıkça ben mahvoldumNaptın canım nasıl geçti ilk gününüz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin
Konak varken kaşınıyordu konak falan var mıKızlar bebeği kaşınan var mı? Özellikle kafa bölgesi, uykusunda bile hart hurt kaşıyor yavrum anlamadım neden.. cildin de hafif pütürler var 1 haftadır doktora götürdüm önemsiz dedi ama şu kaşınma uykuda bile rahat vermiyor
Birkaç gündür giremiyorum canım kaçırdım çoğu şeyi neye yazdın bunuAtalarımızdan bir özlü söz söylemek istiyorum bacılarım müsadenizle.
Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar. Kalp kırar, hak yersen binbir çeşit şeyle uğraşır durursun. Gerektiği yerde adaletli olmak bu sebeple çok önemlidir, değil mi?
Benimde on göbek çıktı çıkıyor yavaştan yha gebelikte bebekle çıkmadı o kadar belli ayda benim bende diyorsam bunu isin ciddiyetini anlayın kızlarKılo da cok onemlı degılde ya o gobek