2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bızde aynıyız. Emerek uyuyo. Herseyde emme ıhtıyacı duyuyo. Gaz cıkarırken bıle. Canı da tatlı mıdır nedır gaz cıkrsa bıle aglıyo kalkıp bakılcek hep

Bızde aynıyız. Emerek uyuyo. Herseyde emme ıhtıyacı duyuyo. Gaz cıkarırken bıle. Canı da tatlı mıdır nedır gaz cıkrsa bıle aglıyo kalkıp bakılcek hep
Ayy kuzum yaa kıyamam bizimki iki gecedir uykusunda iç çeke çeke ağlıyo içimi parçalıyor anlamadım neden, gazdan ağlamazdı hiç. Ek gıdada gaz problemi artar mı acaba

Ayy kuzum yaa kıyamam bizimki iki gecedir uykusunda iç çeke çeke ağlıyo içimi parçalıyor anlamadım neden, gazdan ağlamazdı hiç. Ek gıdada gaz problemi artar mı acaba
Artar. Bagırsak hareketlerı degısır. Bıde diş agrı yapmaya basladıysa bzıımkı gıbı oda fena olur.
Bzıım gece de durmuyo agrıdan sızından bıdw benı gormek ıstıyor cok.
Gunduxde aynı. Hareketten tek bırakamıyorum yapısık ıkıx gıbıyız

Off yandık o zaman, diş yok bizde ama ne zamandır salyası inanılmaz arttı her şeyi ısırıyo ama bakıyorum bi şey yok Biz de öyleyiz canım ya gece memede zaten gündüz de ara ara yalnız bırakabiliyorum oyun halısında ama çok uzun kalırsa basıyor çığlığı, 7/24 birlikteyiz

Diş daha bızde de yok ama agrısı tutuyor. Hareket ten cok kılo bıle almıyor artık. Yere bırakmamla koltuk altına dogru donmesj bır oluyor.

Naptın canım nasıl geçti ilk gününüz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin

Benim buyuk oglumun kururdu oyle vucudu alerjik bir bünyesi var doktor hindistan cevizi yagi sur vucuduna derdi banyodan sonra surerdim mis gibi kokardi iyi de gelirdi en azindan dogal aklinin kenarinda dursun

Benim buyuk oglumun kururdu oyle vucudu alerjik bir bünyesi var doktor hindistan cevizi yagi sur vucuduna derdi banyodan sonra surerdim mis gibi kokardi iyi de gelirdi en azindan dogal aklinin kenarinda dursun
Teşekkür ederim yazdığın için.. Vallahi netten falan bakınca insan kafayı yiyor yoksa..
Dr da sıkıntılı Bi durum değil dedi de insan tereddüt ediyor yinede.. Bi artış yok çok şükür.. Teşekkür ederim tekrar. Aklımda

Merhaba kilo hakkında beni hiç sıkmadı desem yeridir fakat ben tüm hamilelik boyunca 10 kg aldım daha fazla alsam muhakkak daha fazla uyarırdı ama bilgisine deneyimine çok güveniyorum bidaha gebe kalsam yine kendisine giderim

Kızlar bebeği kaşınan var mı? Özellikle kafa bölgesi, uykusunda bile hart hurt kaşıyor yavrum anlamadım neden.. cildin de hafif pütürler var 1 haftadır doktora götürdüm önemsiz dedi ama şu kaşınma uykuda bile rahat vermiyor

Naptın canım nasıl geçti ilk gününüz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin
Sağ ol canım ilk gün gece dahil berbat geçti ağrı eşiği düşük galiba hiç bu kadar beklemiyordum çok ağladı uyumadı acı çekti o ağladıkça ben mahvoldum

Konak varken kaşınıyordu konak falan var mı

Birkaç gündür giremiyorum canım kaçırdım çoğu şeyi neye yazdın bunu

Kılo da cok onemlı degılde ya o gobek
Benimde on göbek çıktı çıkıyor yavaştan yha gebelikte bebekle çıkmadı o kadar belli ayda benim bende diyorsam bunu isin ciddiyetini anlayın kızlar 50 kg yim bebekle yoktum okadar doğuma yakin ayda aldım o kilotuda ben şimdi alışmış vücut güzel yedikçe alıyorum kilo gunde iki ekmek Garanti rahat ve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…