- 16 Ağustos 2019
- 2.276
- 7.128
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.621
Birileri kızdırmısalkıs bırakıyorum bu sozuneAtalarımızdan bir özlü söz söylemek istiyorum bacılarım müsadenizle.
Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar. Kalp kırar, hak yersen binbir çeşit şeyle uğraşır durursun. Gerektiği yerde adaletli olmak bu sebeple çok önemlidir, değil mi?
Amınn cok zor allh kimseye yasatmasın. Ama bılmekte de fayda var. Mesela bebek ılk yardımı... Bogazına kacsa yada havale gecırse yansa, cıddı alerjık reaksıyon gosterse allh korusun ama başa gelebıkcek seyler ne yapmalı ogrenmelıyızAy umarım hıc yasamayız okurken bıle tedırgın eden seyler
Gelmiş gecmiş olsun. Bzıımde sunnetlı doğum dedıklerı anomalı ıle dogdu. İdrar delıgı normalın altında. Saglık sorunu degıl ama ılerde durustan yada psıkolojık olarak etkı edebılirmiş. Amelıyat olmalı luan cok kucuk kıyamıyorum. Bebekken olanların 10 yası ve sonrasında tekrar sunnet olması gerekebiliyormus bızım durumumzda olan bı kac kısıden duydum tekrar yaptırdılar.Sağ ol canım ilk gün gece dahil berbat geçti ağrı eşiği düşük galiba hiç bu kadar beklemiyordum çok ağladı uyumadı acı çekti o ağladıkça ben mahvoldum
Bnde 1yas sonraaında duusnuyorum artık anestezi verıcekler bıze cunku.