- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.561
Ne kadar güzel en azından zayıflıyorsun. Bende aksine kilo alıyorum..
Ama çok atıştırmalık cips çikolata abarttım yani.. Sağlıklı beslenmeye geçmem gerek artık..
9 aydan önce neden önermediğini sormadım daNeden böyle öneriyormuş sebep ne?
Ben gerçekten fazla yiyorum bisküvi idi çikolata Yaş pasta acaip severim.. Hele O yemekler ekmek bandıra bandıra aman Allah ım bak canım çektiBende düzensiz beslenmeye başladım ve aldım. İşin kötüsü şuan veremiyorum da. 2 hafta önce tam diyet modumdaydım ama şimdi hiç uğraşmakta istemiyorum. Emzirirken bile kilo almayı nasıl başarıyoruz ben anlamadım
Bende aynı sekılde. Sabah canım ıstemıyo ama aksam 7 den sonra aranıyorum evde. 2 kılo verdımdı aldım gerı acil zayıfalmamaız lazım. Bırı bızı silkelesin yahuuNe kadar güzel en azından zayıflıyorsun. Bende aksine kilo alıyorum..
Ama çok atıştırmalık cips çikolata abarttım yani.. Sağlıklı beslenmeye geçmem gerek artık..
Kılo da cok onemlı degılde ya o gobekBende düzensiz beslenmeye başladım ve aldım. İşin kötüsü şuan veremiyorum da. 2 hafta önce tam diyet modumdaydım ama şimdi hiç uğraşmakta istemiyorum. Emzirirken bile kilo almayı nasıl başarıyoruz ben anlamadım
Rica ederim ne demek. 3 gün kuralı gerçekten önemli. Oğlumda bacaklarda kuruluk gibi problemle karşılaştım mesela ek gıda başlangıcıyla aynı dönemlerde başladı tam takipte edemedim yani bacaklarına kadar kontrol etmek aklıma da gelmedi.. Patates ile başlamıştım. İlk günden sonra bir kez daha patates verdim tam bir hafta oldu son patatesi yedireli.. Bacaklar hala aynı..Çok tesekkürler bu güzel bilgiler içinZeytınyağı için bende araştırdım ve gerçekten aslında öyle bebeknzeytınyagı adı altında soguk sıkım adı altında öyle isimlendirilmiş henüz eklemedim ben 3 gun oldu baslayalı ama ekleyecegım. .yarın yogurt ekleyeceğiz ben kendım mayaladım inek sütüyle minik kavanozlarda . 3 gün kuralı dedıgınız gibi zahmetli ama daha sonrası için güzel bi önlem bence en azından gönul rahatlığıyla ilerleyebiliriz .
Tabi öyle doktorumuzunda söyledıgı suan sadece anne sütünden farklı ilk defa bıseyler tadacaklar bir tadım asaması alıstırma . Doyırmaya cabalamıyoruz bu yuzden ıstemedıllerınde moral bozmuyorzz
Benım ıkı numara da oyleydı cıldınde kurulık oluyordu. Hava da almıyor cılt kış olınca. Nemlemdırıcı veya bebe yagı veya zeytın ygaıyla azıcık dokup ovuyırdum nem kazansın dıye oylelıkle gecmıstı. Bırde banyı da kede ovma tarzı yapmıyordum. Cildi kurumasın dıye 10 yasında hala kurur bacakları kollarıRica ederim ne demek. 3 gün kuralı gerçekten önemli. Oğlumda bacaklarda kuruluk gibi problemle karşılaştım mesela ek gıda başlangıcıyla aynı dönemlerde başladı tam takipte edemedim yani bacaklarına kadar kontrol etmek aklıma da gelmedi.. Patates ile başlamıştım. İlk günden sonra bir kez daha patates verdim tam bir hafta oldu son patatesi yedireli.. Bacaklar hala aynı..
Dr illa ek gıda ile ilgili değildir ama takip edelim başla ek gıdaya demişti ( Dr gitmeden 3-5 gün ara vermiştim)
Bi krem verdi o bayağı yatıştırdı.. Ama çok can sıkıcı bir durum.. Neredeyse 1 aydır ek gıda veriyorum geçmedi sanırım ek gıdadan değil. Her yediğinede alerjisi olamaz sanırım.
Sabah öğlen akşam sürekli canım bişiler yemek istiyor.. Temel ihtiyaçlarım lükse dönüştüğü den sanırım.. Yemek yemek rahatlatıyor da birde.. Ama ben zaten seviyorum bişiler yemeyi saatim yok yani benim. Ama dur dedim artık kendime ben silkelendim.. Berabercede daha güzel silkelenebilirizBende aynı sekılde. Sabah canım ıstemıyo ama aksam 7 den sonra aranıyorum evde. 2 kılo verdımdı aldım gerı acil zayıfalmamaız lazım. Bırı bızı silkelesin yahuu
Yaaa... Geçer inşallah. bakalım bizim nasıl olacak. Kremle iyi gibi şimdilikBenım ıkı numara da oyleydı cıldınde kurulık oluyordu. Hava da almıyor cılt kış olınca. Nemlemdırıcı veya bebe yagı veya zeytın ygaıyla azıcık dokup ovuyırdum nem kazansın dıye oylelıkle gecmıstı. Bırde banyı da kede ovma tarzı yapmıyordum. Cildi kurumasın dıye 10 yasında hala kurur bacakları kolları
Nemlendırıcı surun banyodan sonra. Buyudu hala aynı cıldın kendııs oyle sadece onda var. Kışın artıyor cılt hava almıyorYaaa... Geçer inşallah. bakalım bizim nasıl olacak. Kremle iyi gibi şimdilik
Bır dur dememiz sıkı kural koymamız lazım da koyamadık ya. Toplu sekıl 5 kılo da olsa versek. Bırde egzersız yok fırsatta bulamıyoruz kıSabah öğlen akşam sürekli canım bişiler yemek istiyor.. Temel ihtiyaçlarım lükse dönüştüğü den sanırım.. Yemek yemek rahatlatıyor da birde.. Ama ben zaten seviyorum bişiler yemeyi saatim yok yani benim. Ama dur dedim artık kendime ben silkelendim.. Berabercede daha güzel silkelenebiliriz
cnm günyadın düzeldi ek gıda geçince o zamanlıkmış mama değiştirdik iyi çok kşükürCanım pekmez şırıngaya bir pekmez bak gör dua edersin biz o şekilde yapıyoruz makattan yarım şırınga ben o şekilde yaptırıyorum hem gazını hem kakasını birde masaj yağı clinikid trenyolda var haberleşelim
canım ben de en son +5 kiloyu görünce bu işe bi dur dedim ve diyete başladım, salı günü de spora başlayacağım. Ama gözümün önünden tatlılar hamurişleri uçuyor yani…2023 Ağustos anneleri zayıflıyor ne zaman açılıyor??
Ben aldım başımı gidiyorum. Hamile kaldığım kiloma 3 kilo farkla doğumdan çıktım. . Şimdi üzerine 6 kilo almışım...
Bebekle spor bnde hayal gıbı. Ikı dakıka uyusa da bı kafamı dınlesem dıyorum. Sırf uyusun dıye kı oda 20 dakka gunduz gecmez yerımden kalkmıyorumcanım ben de en son +5 kiloyu görünce bu işe bi dur dedim ve diyete başladım, salı günü de spora başlayacağım. Ama gözümün önünden tatlılar hamurişleri uçuyor yani…
Gündüz uykularında ben de çakılıyım canım beraber yatıp beraber kalkıyoruz ben kalksam hemen uyanıyor. Tekrar uyutsan uyumuyor mu, benim oğlum da saat kurmuş gibi tam 28 dakika oldu mu uyanıyor nerden anlıyorsa. Spora bebeğimle gidicem canım, bebekli anneler için bi programmış bi arkadaşım söylemişti geçenlerde o şekilde haberim oldu, yoksa bebeği bırakıp gitmek benim için de hayal.Bebekle spor bnde hayal gıbı. Ikı dakıka uyusa da bı kafamı dınlesem dıyorum. Sırf uyusun dıye kı oda 20 dakka gunduz gecmez yerımden kalkmıyorum
Bundan 3 hafta önce spora başlamıştım 2 hafta yapabildiğim kadar glow wiht jo yaptım ama hiç kilo vermedimcanım ben de en son +5 kiloyu görünce bu işe bi dur dedim ve diyete başladım, salı günü de spora başlayacağım. Ama gözümün önünden tatlılar hamurişleri uçuyor yani…
Geçmiş olsun canım, ben kendi kendime yapamıyorum evde olmuyor, başkalarını görünce daha çok motive oluyorum. Evde zorlandığım hareketi direkt geçiyorum. Ben asla aç kalamam hiç dayanamıyorumBundan 3 hafta önce spora başlamıştım 2 hafta yapabildiğim kadar glow wiht jo yaptım ama hiç kilo vermedim3 hafta hastalıkla 3 kilo gitmiş Mete nin de huyu değişti bana birşey yedirtmiyor oğlum sayesinde inşallah vereceğim kiloları
Hayatta gözunu actımı kapatmıyor. Portlek portlek bakıp sırıtıyo butun işler kaldı otıruyoz karsılıklıGündüz uykularında ben de çakılıyım canım beraber yatıp beraber kalkıyoruz ben kalksam hemen uyanıyor. Tekrar uyutsan uyumuyor mu, benim oğlum da saat kurmuş gibi tam 28 dakika oldu mu uyanıyor nerden anlıyorsa. Spora bebeğimle gidicem canım, bebekli anneler için bi programmış bi arkadaşım söylemişti geçenlerde o şekilde haberim oldu, yoksa bebeği bırakıp gitmek benim için de hayal.
Gercekten aglarsa akıyor. Ama lek gercek aglamaz. Korkunca, canı yanınca yada bana seslenıp ben hemen bakmayınca aglar ozmn akıyoKızlar merak ediyorum bebekleriniz ağladığında gözyaşı akıyor mu?bizde henüz akmıyor