2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Hem anacı hem birey nasıl oluyo bacım

Bende tam olarak bu karışımdan istiyorum bana da öğret
Asla bana laf soyletmexler, ama işlerıne de karıstırmazlar. Baskalarına benı savunup elestırcekse kendılerı elestırırler
İlerde gelınler laf soyleyemez ama kendılerı soylerlerolsun ben dogurdum ben buyuttum

Kızlar biz oğlumla iki gündür spora gidiyoruz, oğluş ilk defa başka bebekleri gördü çok ilginç bi deneyim oldu bize Ağlayan, emekleyen, oynayan bebeler eşliğinde spor yaptık. Çocuğumun oyuncaklarına göz dikildi hatta elinden almaya yeltenildi Matın üzerine oğlumu koyup yanında yaptım hareketleri bazen kucağıma aldım bazen kanguruya koydum. Çok eğlenceliydi, evde de yapmaya karar verdim. Sağolsun oğlum üzmedi beni hatta yaptığım hareketlere güldü ara ara, o da eğlendi. Sırf tembelliğimden bebekle olmaz demişim valla bal gibi de oldu. Çok zor bebişi olan birden fazla bebeği olan anneleri tenzih ediyorum tabii ki ama bebiş izin veriyorsa yapılıyormuş gerçekten Geçen birisi yazmıştı grow with jo yapıyorum diye ben de onla başlayacağım sanırım, o kadının egzersizleri çok eğlenceli oluyor

Tebrik ederim cnm
Ben yazmıştım en sevdiğim bölümü de ekleyim müzik beni eskilere götürüyor çok dinlerdim eşlik ederek yapıyorum sporu şu hastalıklar bitsin bende başlıcam

Kızlar bizim paşa bugün aşı oldu kilo almamış mamaya başladık
Kilo yaptığını düşündüğünüz mama var mı ?

Ek gıda yıyor mu. Eger artık basladıysa ek gıda bebek sutlacı yedırebılırsın cesıtli meyvelerle
Bebelac gıbı pırınc unlu ırmıklı mamalar var ek gıda mmaaları omlardan verebılırsın kssıkla ama bıneron ek goda sonmeı onermıyorlar

Yaa çok eğlenceli keşke öyle gidebikeceğim bir yer olsa

Biz de bugun aşıya gittik şükür az ağladı evde hiç ağlamadı bu sefer. Kilo alımı bizm de düşük 300 gr almış
Bızde ıkı ayda 1 kılo almıs hareketten dıyor doktor. Demkkı bu yaz bebekleeı hareklı cok azcık alıyorlar

Tebrik ederim cnm
Ben yazmıştım en sevdiğim bölümü de ekleyim müzik beni eskilere götürüyor çok dinlerdim eşlik ederek yapıyorum sporu şu hastalıklar bitsin bende başlıcam
Sağol canım ben de çok severdim bu grubu

Yaa çok eğlenceli keşke öyle gidebikeceğim bir yer olsa

Keşke canım, anne bebek dostu daha fazla aktivite ve mekan olsa keşke. Bebişlerimizi bırakıp gidemiyoruz bebişlerle gidelim en azından bi yerlere

Yiyor cnm 2 aydır herşeyi de yiyor kilo lamayan cinsten bence benim çocuk

Bende boyu çok önemsiyorum kiloda durmadığı sürece alt sınırdan bile alsa dertlenmiyorum
Evet doktorlarda o sekılde bakıyor. Zaten sadece emen bebek cok almıyor kılo takılmıyorum bende. Arkadaşımın kızı var 3 yasında 10 kılo ama yapısı oyle narin cokta beklentım yok acıkcası bnmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…