- 16 Ağustos 2019
- 2.276
- 7.128
- 33
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.641
Asla bana laf soyletmexler, ama işlerıne de karıstırmazlar. Baskalarına benı savunup elestırcekse kendılerı elestırırlerHem anacı hem birey nasıl oluyo bacım
Bende tam olarak bu karışımdan istiyorum bana da öğret
Tebrik ederim cnmKızlar biz oğlumla iki gündür spora gidiyoruz, oğluş ilk defa başka bebekleri gördü çok ilginç bi deneyim oldu bizeAğlayan, emekleyen, oynayan bebeler eşliğinde spor yaptık. Çocuğumun oyuncaklarına göz dikildi hatta elinden almaya yeltenildi Matın üzerine oğlumu koyup yanında yaptım hareketleri bazen kucağıma aldım bazen kanguruya koydum. Çok eğlenceliydi, evde de yapmaya karar verdim. Sağolsun oğlum üzmedi beni hatta yaptığım hareketlere güldü ara ara, o da eğlendi. Sırf tembelliğimden bebekle olmaz demişim valla bal gibi de oldu. Çok zor bebişi olan birden fazla bebeği olan anneleri tenzih ediyorum tabii ki ama bebiş izin veriyorsa yapılıyormuş gerçekten Geçen birisi yazmıştı grow with jo yapıyorum diye ben de onla başlayacağım sanırım, o kadının egzersizleri çok eğlenceli oluyor
Ek gıda yıyor mu. Eger artık basladıysa ek gıda bebek sutlacı yedırebılırsın cesıtli meyvelerleKızlar bizim paşa bugün aşı oldu kilo almamış mamaya başladık
Kilo yaptığını düşündüğünüz mama var mı ?
Biz de bugun aşıya gittik şükür az ağladı evde hiç ağlamadı bu sefer. Kilo alımı bizm de düşük 300 gr almışKızlar bizim paşa bugün aşı oldu kilo almamış mamaya başladık
Yaa çok eğlenceli keşke öyle gidebikeceğim bir yer olsaKızlar biz oğlumla iki gündür spora gidiyoruz, oğluş ilk defa başka bebekleri gördü çok ilginç bi deneyim oldu bizeAğlayan, emekleyen, oynayan bebeler eşliğinde spor yaptık. Çocuğumun oyuncaklarına göz dikildi hatta elinden almaya yeltenildi Matın üzerine oğlumu koyup yanında yaptım hareketleri bazen kucağıma aldım bazen kanguruya koydum. Çok eğlenceliydi, evde de yapmaya karar verdim. Sağolsun oğlum üzmedi beni hatta yaptığım hareketlere güldü ara ara, o da eğlendi. Sırf tembelliğimden bebekle olmaz demişim valla bal gibi de oldu. Çok zor bebişi olan birden fazla bebeği olan anneleri tenzih ediyorum tabii ki ama bebiş izin veriyorsa yapılıyormuş gerçekten Geçen birisi yazmıştı grow with jo yapıyorum diye ben de onla başlayacağım sanırım, o kadının egzersizleri çok eğlenceli oluyor
Kızlar bizim paşa bugün aşı oldu kilo almamış mamaya başladık
Bızde ıkı ayda 1 kılo almıs hareketten dıyor doktor. Demkkı bu yaz bebekleeı hareklı cok azcık alıyorlarBiz de bugun aşıya gittik şükür az ağladı evde hiç ağlamadı bu sefer. Kilo alımı bizm de düşük 300 gr almış
Sağol canım ben de çok severdim bu grubuTebrik ederim cnm
Ben yazmıştım en sevdiğim bölümü de ekleyim müzik beni eskilere götürüyor çok dinlerdim eşlik ederek yapıyorum sporu şu hastalıklar bitsin bende başlıcam
Yaa çok eğlenceli keşke öyle gidebikeceğim bir yer olsa
Kim gıYa wp gidip burayı beğenmeyenler gelmiş burda medet umuyor çok komikgördükçe gülesim geliyor
İyimis cnm 1 kilo normal 2 ayda bizim ki iki ayda 350 gramBızde ıkı ayda 1 kılo almıs hareketten dıyor doktor. Demkkı bu yaz bebekleeı hareklı cok azcık alıyorlar
Yiyor cnm 2 aydır herşeyi de yiyor kilo lamayan cinsten bence benim çocukEk gıda yıyor mu. Eger artık basladıysa ek gıda bebek sutlacı yedırebılırsın cesıtli meyvelerle
Bebelac gıbı pırınc unlu ırmıklı mamalar var ek gıda mmaaları omlardan verebılırsın kssıkla ama bıneron ek goda sonmeı onermıyorlar
Kim gı
Alır canım o toplar olur oyle seyler arada. Doktor ne dedi. Kılodan cok boya bakıyorr bzıım doktor. Hareketlı almadıgı da olur kılo boy uzamıs mıİyimis cnm 1 kilo normal 2 ayda bizim ki iki ayda 350 gram
Benım 2 numara oyle. Bır ekmek yer ama gor zargana gıbı kurdan. Kemıkler sayılıyorYiyor cnm 2 aydır herşeyi de yiyor kilo lamayan cinsten bence benim çocuk
Alır canım o toplar olur oyle seyler arada. Doktor ne dedi. Kılodan cok boya bakıyorr bzıım doktor. Hareketlı almadıgı da olur kılo boy uzamıs mı
Evet doktorlarda o sekılde bakıyor. Zaten sadece emen bebek cok almıyor kılo takılmıyorum bende. Arkadaşımın kızı var 3 yasında 10 kılo ama yapısı oyle narin cokta beklentım yok acıkcası bnmdeBende boyu çok önemsiyorum kiloda durmadığı sürece alt sınırdan bile alsa dertlenmiyorum
Ya wp gidip burayı beğenmeyenler gelmiş burda medet umuyor çok komikgördükçe gülesim geliyor
Üşenmedim tek tek baktım kiminin hesap kapalı kiminin son görülme temmuzda kalmış o yuzden bulamadım adfhjjllKim gı
Benım bulındugum yerde tek aktivite park..Sağol canım ben de çok severdim bu grubu
Keşke canım, anne bebek dostu daha fazla aktivite ve mekan olsa keşke. Bebişlerimizi bırakıp gidemiyoruz bebişlerle gidelim en azından bi yerlere