2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Birileri kızdırmısalkıs bırakıyorum bu sozune
Ay umarım hıc yasamayız okurken bıle tedırgın eden seyler
Amınn cok zor allh kimseye yasatmasın. Ama bılmekte de fayda var. Mesela bebek ılk yardımı... Bogazına kacsa yada havale gecırse yansa, cıddı alerjık reaksıyon gosterse allh korusun ama başa gelebıkcek seyler ne yapmalı ogrenmelıyız
Sağ ol canım ilk gün gece dahil berbat geçti ağrı eşiği düşük galiba hiç bu kadar beklemiyordum çok ağladı uyumadı acı çekti o ağladıkça ben mahvoldum
Gelmiş gecmiş olsun. Bzıımde sunnetlı doğum dedıklerı anomalı ıle dogdu. İdrar delıgı normalın altında. Saglık sorunu degıl ama ılerde durustan yada psıkolojık olarak etkı edebılirmiş. Amelıyat olmalı luan cok kucuk kıyamıyorum. Bebekken olanların 10 yası ve sonrasında tekrar sunnet olması gerekebiliyormus bızım durumumzda olan bı kac kısıden duydum tekrar yaptırdılar.
Bnde 1yas sonraaında duusnuyorum artık anestezi verıcekler bıze cunku.

Kız yok ne kızması haha kızacağım kadar değerli değiller de yaşadıkları sorunların sebebini söyledim tamamen iyi niyetimden

Hıc sevmiyorum gobek. Ben en cok bulantı donemı aldım. Kusmayayım dıye yedım yattım ıda yavan ekmek 3 ay bole gectı. Sımdıde gıtmıyo gobek. 38 bedenım ama gobek sarkıyo dıye 40 a yoneldık

Buda senin lafın olsun ozmn aa nolcuk
Benım çocuklar bzıım cocuklugun dızısı avrupa yakasına dadandılar. Hergun 2 bolım devırıyolar. Sagolsunlar agzıma dolandı

Ay bulut kuşu neye dadanır ki evladının o kadar büyümesi nasıl bir his acaba? Sağlıkla mutlulukla neşeyle görelim.

En büyük kaç yaşındaydı senin?

İki ekmeğe maşallah hamileyken bu kadar göbeğim yoktu kocamda sağolsun dün göbeğime vurdu maşallah falan diyor

Ay bulut kuşu neye dadanır ki evladının o kadar büyümesi nasıl bir his acaba? Sağlıkla mutlulukla neşeyle görelim.

En büyük kaç yaşındaydı senin?
13,10,7 yaslar bu sekıl bızım.
Vala 90 lar sarkılarını faln cok sevıyorlar. Aynı seyı paylasmak cok guzl gercekten. Ben sagopa cıyım ortancamda oyle. Araba da babanın degıl bızım borular otuyor muthiş bırsey aldım arkama ordumu gıdıyorum zafere dogru

Yavrum sen ordunu kurmuşsun yeminle bir hürrem iki sen hayat bu ne gösterir bilmiyorum tabi de içimden bir ses benimde hep oğlum olacağını söylüyor

Sünnet mevzusu korkutuyodu beni erkek bebekte onuda aştığımıza göre artık tecrübeliyim korkmuyorum. Eee gelin desen onda da o benden korksun ben niye korkayım

Gelınler bana dua eder artık. Bırey yetıstırdım. Buyuduklerınde boyle devam edrrlerse cok ıyı. Bana muhtac degıller.
Ama cok anacılar yapacak bısey yok ben dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…