- 17 Aralık 2016
- 3.303
- 5.945
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
- #59.581
Kızlar merak ediyorum bebekleriniz ağladığında gözyaşı akıyor mu? bizde henüz akmıyor
Her zaman değil ama Biz gördük canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merak ediyorum bebekleriniz ağladığında gözyaşı akıyor mu? bizde henüz akmıyor
Numaradan yapmazsa akıyor bizim çoğunluğu numara yapıyorKızlar merak ediyorum bebekleriniz ağladığında gözyaşı akıyor mu? bizde henüz akmıyor
Gercekten aglarsa akıyor. Ama lek gercek aglamaz. Korkunca, canı yanınca yada bana seslenıp ben hemen bakmayınca aglar ozmn akıyo
Her zaman değil ama Biz gördük canım
Numaradan yapmazsa akıyor bizim çoğunluğu numara yapıyor
Kesınlıkle zahmetli belkı ama önemli 3 gün kuralıRica ederim ne demek. 3 gün kuralı gerçekten önemli. Oğlumda bacaklarda kuruluk gibi problemle karşılaştım mesela ek gıda başlangıcıyla aynı dönemlerde başladı tam takipte edemedim yani bacaklarına kadar kontrol etmek aklıma da gelmedi.. Patates ile başlamıştım. İlk günden sonra bir kez daha patates verdim tam bir hafta oldu son patatesi yedireli.. Bacaklar hala aynı..
Dr illa ek gıda ile ilgili değildir ama takip edelim başla ek gıdaya demişti ( Dr gitmeden 3-5 gün ara vermiştim)
Bi krem verdi o bayağı yatıştırdı.. Ama çok can sıkıcı bir durum.. Neredeyse 1 aydır ek gıda veriyorum geçmedi sanırım ek gıdadan değil. Her yediğinede alerjisi olamaz sanırım.
Bızımki yataş çokda memnunuz suan ıkı taraflı olması vsKızlar merhaba nasılsınız minnoslar iyidir umarim konusuldumu bilmiyorum ben park yatak aldim yatağı hediye geldi yatağı sünger içime sinmiyor yanımda yatıyor bazen yatağına alistirim diyorum ama nasıl bir yatak alabilirim benim bildiğim yatas var ama sizin önerilerinizi bilmek isterim
Dudak büzülmeli aglayınca akıyor hemde yanaklar kıpkırmızı oluyo o an gercek bir ağlama içten içten böyle içim gidiyo ama onun dısında huysuzluk vs agladıgında hiç akmıyor tabiKızlar merak ediyorum bebekleriniz ağladığında gözyaşı akıyor mu? bizde henüz akmıyor
Kırmızı isilik gıbı noktalar cıkma, kakada kan, pişik, kusma, dilde şişme, huzursuzlukKesınlıkle zahmetli belkı ama önemli 3 gün kuralı
Bende bununsormak ıstıyordum herhangi binbesıne alerjısı oldugunu nasıl anladınız hıc tecrube edınen anneler var mı . Bende kontrol etmeye calsıoyorum heryerını tedırgın oluyor ınsan ıster ıstemez
Kırmızı isilik gıbı noktalar cıkma, kakada kan, pişik, kusma, dilde şişme, huzursuzluk
O son etap masum olmayan alerji zaten. Allh kımsenın evladını o raddeye getırmesın. Cok sukır daha gormedık ama naaıote olmasın nefes alamaz kuzularSanırım en korkuncu dilin şişmesi
O son etap masum olmayan alerji zaten. Allh kımsenın evladını o raddeye getırmesın. Cok sukır daha gormedık ama naaıote olmasın nefes alamaz kuzular
Bende alamadım. Pişik yok Poyraz mutlu ama karın agrısı yaoıyor bızde de cok.Evet en risklisi o allah korusun
Pişik mişik geçer. Bulutun kakalar full mukuslandı zaten az da olsa vardı ek gıdayla birlikte ayyuka çıktı hiç veresim gelmiyor. Bu ek gıdadan keyif alamadım ben ya
Bende alamadım. Pişik yok Poyraz mutlu ama karın agrısı yaoıyor bızde de cok.
Bunlarda gecıcek işşlhAynen oda var sabaha kadar gurul gurul. Bana hitap etmedi hiç
Bır tanıdıgımın komsusunun bızım bebışlerle aynı ay dogumlu kızı varmıs. Bebek yattıgı yerde duruyo hıc kalkmıyo acıkmıyo bıle dedı. Evde kucuk 3 cocuk daha varmıa. Bir sıgara içiyorlar dıyo ben tıkamdım onlar tıkanmadı dıyo nasıl anne babalar var.
Bebek demekkı umudu kestı acıktım dıye aglamıyo bıle
Aksam duydum okadar kotu oldum kı ruyalarıma bıle gırmıs.İşte olabilecek en kötü durum.
Allahım korusun o bebeği.
Aslında hala anlayamadım. Patatesle başladık biz o sırada bacaklarında pürüzler gördüm. Ama işte patatesten öncede varmıydı yoksa patates ile mi başladı bilmiyorum. Sonrasında patates yemesi 2 hafta sonra idi o süredede devam etti yani.. patates havuç karnabahar yedirdim extra Bi artış olmadı.Kesınlıkle zahmetli belkı ama önemli 3 gün kuralı
Bende bununsormak ıstıyordum herhangi binbesıne alerjısı oldugunu nasıl anladınız hıc tecrube edınen anneler var mı . Bende kontrol etmeye calsıoyorum heryerını tedırgın oluyor ınsan ıster ıstemez
Bizim de gaz problemi var geceleri, kıvranıyo uykusunda. Eğer yüzüstü dönerse rahatlıyo biraz, bazen de babası alıp göğsüne yatırıyo sıcaklık iyi geliyor sanırım gaz çıkarıyor biraz biraz yüzüstü yatınca. Kaka yapsa da yine de gazı oluyor çünkü gece sürekli memede emerek uyuyorBenım bebiş gazdan uyanıyormus anladım.. 6 aylık ama hala gaz var.
Gece cıkarınca 2 kere kalktı sadece
Yatmadan bı posta kaka yapıp ıyıce gaz cıkarması lazım alttan. Ama nerde herzmn o Bolluk
Diş ayrı agrıyo gaz ayrı. Bide ası olıcaz yandık