2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba nasılsınız minnoslar iyidir umarim konusuldumu bilmiyorum ben park yatak aldim yatağı hediye geldi yatağı sünger içime sinmiyor yanımda yatıyor bazen yatağına alistirim diyorum ama nasıl bir yatak alabilirim benim bildiğim yatas var ama sizin önerilerinizi bilmek isterim

Rica ederim ne demek. 3 gün kuralı gerçekten önemli. Oğlumda bacaklarda kuruluk gibi problemle karşılaştım mesela ek gıda başlangıcıyla aynı dönemlerde başladı tam takipte edemedim yani bacaklarına kadar kontrol etmek aklıma da gelmedi.. Patates ile başlamıştım. İlk günden sonra bir kez daha patates verdim tam bir hafta oldu son patatesi yedireli.. Bacaklar hala aynı..
Dr illa ek gıda ile ilgili değildir ama takip edelim başla ek gıdaya demişti ( Dr gitmeden 3-5 gün ara vermiştim)
Bi krem verdi o bayağı yatıştırdı.. Ama çok can sıkıcı bir durum.. Neredeyse 1 aydır ek gıda veriyorum geçmedi sanırım ek gıdadan değil. Her yediğinede alerjisi olamaz sanırım.
Kesınlıkle zahmetli belkı ama önemli 3 gün kuralı
Bende bununsormak ıstıyordum herhangi binbesıne alerjısı oldugunu nasıl anladınız hıc tecrube edınen anneler var mı . Bende kontrol etmeye calsıoyorum heryerını tedırgın oluyor ınsan ıster ıstemez

Kızlar merhaba nasılsınız minnoslar iyidir umarim konusuldumu bilmiyorum ben park yatak aldim yatağı hediye geldi yatağı sünger içime sinmiyor yanımda yatıyor bazen yatağına alistirim diyorum ama nasıl bir yatak alabilirim benim bildiğim yatas var ama sizin önerilerinizi bilmek isterim
Bızımki yataş çokda memnunuz suan ıkı taraflı olması vs

Bende bununsormak ıstıyordum herhangi binbesıne alerjısı oldugunu nasıl anladınız hıc tecrube edınen anneler var mı . Bende kontrol etmeye calsıoyorum heryerını tedırgın oluyor ınsan ıster ıstemez
Kırmızı isilik gıbı noktalar cıkma, kakada kan, pişik, kusma, dilde şişme, huzursuzluk

Benım bebiş gazdan uyanıyormus anladım.. 6 aylık ama hala gaz var.
Gece cıkarınca 2 kere kalktı sadece
Yatmadan bı posta kaka yapıp ıyıce gaz cıkarması lazım alttan. Ama nerde herzmn o Bolluk 🙈
Diş ayrı agrıyo gaz ayrı. Bide ası olıcaz yandık

O son etap masum olmayan alerji zaten. Allh kımsenın evladını o raddeye getırmesın. Cok sukır daha gormedık ama naaıote olmasın nefes alamaz kuzular

Evet en risklisi o allah korusun
Pişik mişik geçer. Bulutun kakalar full mukuslandı zaten az da olsa vardı ek gıdayla birlikte ayyuka çıktı hiç veresim gelmiyor. Bu ek gıdadan keyif alamadım ben ya

Evet en risklisi o allah korusun
Pişik mişik geçer. Bulutun kakalar full mukuslandı zaten az da olsa vardı ek gıdayla birlikte ayyuka çıktı hiç veresim gelmiyor. Bu ek gıdadan keyif alamadım ben ya
Bende alamadım. Pişik yok Poyraz mutlu ama karın agrısı yaoıyor bızde de cok.

Bır tanıdıgımın komsusunun bızım bebışlerle aynı ay dogumlu kızı varmıs. Bebek yattıgı yerde duruyo hıc kalkmıyo acıkmıyo bıle dedı. Evde kucuk 3 cocuk daha varmıa. Bir sıgara içiyorlar dıyo ben tıkamdım onlar tıkanmadı dıyo nasıl anne babalar var.
Bebek demekkı umudu kestı acıktım dıye aglamıyo bıle

Bır tanıdıgımın komsusunun bızım bebışlerle aynı ay dogumlu kızı varmıs. Bebek yattıgı yerde duruyo hıc kalkmıyo acıkmıyo bıle dedı. Evde kucuk 3 cocuk daha varmıa. Bir sıgara içiyorlar dıyo ben tıkamdım onlar tıkanmadı dıyo nasıl anne babalar var.
Bebek demekkı umudu kestı acıktım dıye aglamıyo bıle

İşte olabilecek en kötü durum.
Allahım korusun o bebeği.

Aslında hala anlayamadım. Patatesle başladık biz o sırada bacaklarında pürüzler gördüm. Ama işte patatesten öncede varmıydı yoksa patates ile mi başladı bilmiyorum. Sonrasında patates yemesi 2 hafta sonra idi o süredede devam etti yani.. patates havuç karnabahar yedirdim extra Bi artış olmadı.
Doktorumuz krem verdi onu kullanıyorum. Ek gıdayı bırak demedi. Devam edelim dedi havalardan da olabilir takip edicez dedi...

Nasıl emin olucaz neyin yaptığını bilmiyorum
Patates desem 1 ayda 2 kez verdim. 2 hafta arayla başka birşey den desem her yedirdiğimin arasına 3-4 gün ara veriyorum. Durum hala aynı.

Benım bebiş gazdan uyanıyormus anladım.. 6 aylık ama hala gaz var.
Gece cıkarınca 2 kere kalktı sadece
Yatmadan bı posta kaka yapıp ıyıce gaz cıkarması lazım alttan. Ama nerde herzmn o Bolluk 🙈
Diş ayrı agrıyo gaz ayrı. Bide ası olıcaz yandık
Bizim de gaz problemi var geceleri, kıvranıyo uykusunda. Eğer yüzüstü dönerse rahatlıyo biraz, bazen de babası alıp göğsüne yatırıyo sıcaklık iyi geliyor sanırım gaz çıkarıyor biraz biraz yüzüstü yatınca. Kaka yapsa da yine de gazı oluyor çünkü gece sürekli memede emerek uyuyor 😕

X