2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
ffestinalente çok geçmiş olsun Festimm, şu malum salgını biliyorsun okula giden kızımdan dolayı biz evcek yaşadık. eşim büyük kızım ile bir odaya geçti, bebeğe gelmesin diye ben ile bebek bir odada ayrı yaşadık ki ne olur ne olmaz diye bende maske ile durdum tam 1 haftadır bebeğin yanında, sonuç ilk hasta olan kızıma bakan onu acillere taşıyan eşim hasta olmadı yanlarına kısıtlı giren ben hastalığı kaptım ama eşim en son dün ev artık eski düzene dönmeli diyerek çocukları bşr araya getirdi artık toparlandık gibi şükür

Haha heyecan mı güzel bakış açısı neden olmasın da çok stok var. Benim koca sağolsun varsa da alıyor yoksada. Araya bişi sıkıştırırım belki bakalım.
Ayni bizimki de öyle dursun nasılsa kullanılacak deyip deyip her çıkmada bir paket plbir paket derken bebeginy yasina yetecek kadarlık bez var.. rahatınız iyide bosver canım pisik olur gecti bitti bez diyeseye zaman geçer alismissan o beze öyle devam edin

ffestinalente inşallah bulut kuşa geçmeden bir an önce iyileşirsin canım

Amin kuzum. Kulaklarık ve boğazım kaşınıyor. Herhalde bundan sonra düzelir. 2 gece ayrı yattık hiç etkilenmedi ama dün gece uyumadı. Bir yandan üzüldüm bir yandan beni özlediği için sevindim hdjdkdkdkks

Amaninnnn dur kız Esveed bebek istiyorum diyor, elimizdekiler ne seni çılgın ciddi misin ya
Allah isteyene versin.. İsteyenide cesaretinden dolayı kutluyorum çocuk demek kendinden vazgeçmek demek... 1 kere vazgeçiş yeter.
Normal doğurmadım sezaryen doğum yaptım normalini bilmemde Doğum falan hikaye kalır çocuk bakımının yanında babanın Bi şekilde ev dışında hayatı devam ediyor ama kadın sadece anne oluyor bir süre kafayı sıyırmak an meselesi... Kadın kadınlıktan çıkıyor. Birde tek başına isen zaten bittin.. Kendisine ait hiçbir özel anı olmayan (yeme içme uyuma wc duş falan) , bebeğini en başından beri tek başına büyüten bir kadın olarak söylüyorum bunları..
Bunu baştan yaşamak mı düşünmesi bile çok yorucu...

Anne olmak mucizevi duygular yaratan eşsiz bir duygu olmasına rağmen...

Kızlar bugün çok mutluyum aylar sonra yoğurt çorbası içeceğim
Alerji için gittim deri testi yaptılar şükür normale dönmüş ek gıda bize çok fayda etti egzamaları da geçti
Yumurta beyazını yedir dedi ona başlıcaz
Sabah kahvaltı öğlen çorba arada meyve ve akşam yemeği şeklinde ilerlicex
Önce ben diyeti açacağım iki hafta sonra Mete bey yoğurt yiyecek
2 hafta sonra da et tavuk ve hatta kaz etine geçeceğiz kazı özellikle sordum çünkü taze taze annem gönderecek temizleyip Mete de nasiplensin
Ciğerini yedir dedi hatta kazın
Darısı diğer alerjik bebişlere

Birebir aynısını düşünüyorum herkes büyüyünce de rahatlamıyorsunn bebeklik en kolayı diyor ama ben inanmıyorum bakıyorum çocuğu kreş yaşına gelmişlere bakıyorum çiçek gibiler saçlarını dabyapıyolar yemeklerini de yiyolar o yuzden bir daha başa dönmekten korkuyorum

Çok şükür her şey düzele düzele gider şnşallah artık ben 6.aydan çok umutluyum hepimiz için

Mama kaşığı hangi marka kullanıyorsunuz?
Ek gıda sürecinde memnun kaldığınız Bi ürün varsa tavsiyelerinize açığım..
Hem di
Büyüyünceden rahatlamıyorsun demelerindeki kasıt bence annelik duyguları.... Nerede napıyo iyi mi kreşe alışacak mı aman okumayı öğrenecek mi gibi.. Bu düşüncelerimiz kaygılarımız ömür boyu olacak... Bizim analarımız bu konuda rahatlamış mıda biz rahatlayacağız...
Fakat kendime ait hayat alanım açılacak.. Yine arkadaşımla Bi kahve içebileceğim.. TV karşısında hem atıştırıp hem TV izleyebileceğim.. En basiti rahatça duş alabileceğim. Benim rahatlamaktan kastım bunlar..
Ben şuan yeminle oğlumu yatırıp üstümü değişmeyi geçtim çorabımı çıkaramıyorum..
Bu demek değili bıktım yıldım istemiyorum.. Aksine onsuz nefes alamam...
Ama en başındanda yeniden yaşayamam...
Eşime vereyimde biraz etrafı toparlıyım kahve yapayım diyorum. Mutfağı toparlıyorum mesela kahvemi yapıyorum benim oğlan mızmızlabmaya başlıyor... Eeeeee onu emziriyorum bakımı falan kahvem soğumuş oluyo onu geçtim eşime bakıyorum daha yeni verdim sana diyor...

İçinden çıkılmaz bir süreç.
Büyüyüncede peşinde koşacaksın orayı burayı dağıtacak falan diyorlar. İyi olsun keyfi yerinde olsunda evi yıksınnn... (benim düşüncem)

Düşünsene gece kesintisiz uyuyacağın günler gelecek hep bunu hayal etmişsin ama hoop başa çok korkuyorum

Düşünsene gece kesintisiz uyuyacağın günler gelecek hep bunu hayal etmişsin ama hoop başa çok korkuyorum
Ama Allah ımmm hayır.... Hele 4 gecedir uyuduğumdan hiç bişey anlamıyorum koskoca yatağı sallıyor ayağıyla vuravura.. Eşimde sabah işe giderken bakıyor o ara iyi..
Öğlen eve gelince ne güzel uyuyordu diyo

Artık beynimden bişiler kazınıyor gibi hissediyorum...

Geriye dönmek mi düşünürken bile valla sinirlerim boşalıyorum ağlıycam

Ya bu bexsero benim oğlanı deli ett8. Çocuk nasıl ağlıyor ya icim parçalandı hiç susturamiyorum sizin de böyle oldu mu ya

Cok güzel canım çok sevindim. Peki kahvaltı öğle akşam yemeği şeklinde gidiyorsunuz ya seni aralarda mi emiyor ve geceleri herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…