- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.881
Kuzum biz şuana kadar 1 öğün gittik şimdi bu sekilde devam et dedi yemek yesede emiyor çok şükür bebeğin isteğine göre hareket ediyoruzCok güzel canım çok sevindim. Peki kahvaltı öğle akşam yemeği şeklinde gidiyorsunuz ya seni aralarda mi emiyor ve geceleri herhalde.
Yanlislik olmasin bestiron kullaniyorsaniz kilo basi 2 damla seklinde olmali. Daha bugun doktor kontrolümüz vardi doktor 2 damla seklinde veriyorsun dimi diye teyit ettirdi. (Baska doktorlarin farkli uygulaması var mi bilemem)Teşekkür ederim
Yanlislik olmasin bestiron kullaniyorsaniz kilo basi 2 damla seklinde olmali. Daha bugun doktor kontrolümüz vardi doktor 2 damla seklinde veriyorsun dimi diye teyit ettirdi. (Baska doktorlarin farkli uygulaması var mi bilemem)
festina lente gecmis olsun canim inslalh hemencecik gecer. Ben hasta olmayayim diye kose bucak kaciyorum su aralar ama sanirim annem bir yerlerden bulup geldi insalalh bize gecmez.
Yanlislik olmasin bestiron kullaniyorsaniz kilo basi 2 damla seklinde olmali. Daha bugun doktor kontrolümüz vardi doktor 2 damla seklinde veriyorsun dimi diye teyit ettirdi. (Baska doktorlarin farkli uygulaması var mi bilemem)
festina lente gecmis olsun canim inslalh hemencecik gecer. Ben hasta olmayayim diye kose bucak kaciyorum su aralar ama sanirim annem bir yerlerden bulup geldi insalalh bize gecmez.
Maşallah canım çok güzel daha da iyi olacak insaaallah metecimin iştahı bol olsunKuzum biz şuana kadar 1 öğün gittik şimdi bu sekilde devam et dedi yemek yesede emiyor çok şükür bebeğin isteğine göre hareket ediyoruz
Merhaba herkese, bestiron damlaya başladı bebeğim. 7350 Gr. Günde kaç damla veriyorsunuz acaba?
Ahaa iki arada bir derede msj yazmaya calisinca böyle oluyor demek kiBebişim başka birisini etiketlemişsin ama olsun hdjdkkd teşekkür ederim. Bende kaçtım nerden bulduysa buldu. İnsan gördüğüm bile yok. Dikkat edin kuzum hastayken bebek bakmakta zor gözünün içine bakıyorum uyusun diye.
Kızlar bugün çok mutluyum aylar sonra yoğurt çorbası içeceğim
Alerji için gittim deri testi yaptılar şükür normale dönmüş ek gıda bize çok fayda etti egzamaları da geçti
Yumurta beyazını yedir dedi ona başlıcaz
Sabah kahvaltı öğlen çorba arada meyve ve akşam yemeği şeklinde ilerlicex
Önce ben diyeti açacağım iki hafta sonra Mete bey yoğurt yiyecek
2 hafta sonra da et tavuk ve hatta kaz etine geçeceğiz kazı özellikle sordum çünkü taze taze annem gönderecek temizleyip Mete de nasiplensin
Ciğerini yedir dedi hatta kazın
Darısı diğer alerjik bebişlere
Benimki de bugün patatesi yemedi ya. Zaten aşı oldu bugün cok kötü ben de hiç zorlamadımOhhh yarasın Mete kuzuya, Ayy hevesleniyorum böyle sizler yazdıkça benim Miray kuş bu ara çok ilaç içtiği için kaşığı görünce dişini sıkıyor inandaha çay kaşığı tadımları Bile yapamıyoruz
Benimki de bugün patatesi yemedi ya. Zaten aşı oldu bugün cok kötü ben de hiç zorlamadım
Miray kuzuya Rabbım şifa versinOhhh yarasın Mete kuzuya, Ayy hevesleniyorum böyle sizler yazdıkça benim Miray kuş bu ara çok ilaç içtiği için kaşığı görünce dişini sıkıyor inandaha çay kaşığı tadımları Bile yapamıyoruz
Neden cnm herhangi bir aşı vs mi oldu etrafında hasta biri var mı?Kızlar yusufun atesi 37.5 oldu calpol vereyim mi ya ay çok telaş yaptım
Amin cnm insallah tek ümidim MeteMaşallah canım çok güzel daha da iyi olacak insaaallah metecimin iştahı bol olsun
Bugün bexsero aşısını oldu canım. 37.9 du görünce verdin calpol ne kadar hızlı ilerliyor ya. Hemen çıkardım üstünü başınıNeden cnm herhangi bir aşı vs mi oldu etrafında hasta biri var mı?
İştahsızlık çocuk zor bacım. Allah kolaylık versin. Benim 3 tane yeğenim var ablam 3 ünden de çok çekti. 3 tanr cicibebe bisküviyi sütle ıslatıp yediremezdi. Sindi ama kiloları aldı başını gitti sindi de yeme diyor ama. İşte insan üzülmeden edemiyor şimdi bana sıkı sıkı tembih ediyor sakin yemiyor diye kafana takma diyorAmin cnm insallah tek ümidim Mete
Kizim yemiyor ya şu saat oldu ağlaya ağlaya çorba içti çok iştahsız hic birsey yemiyor çok yoruyor beni
Bende ondan korkuyorum umarım ileride fit olurİştahsızlık çocuk zor bacım. Allah kolaylık versin. Benim 3 tane yeğenim var ablam 3 ünden de çok çekti. 3 tanr cicibebe bisküviyi sütle ıslatıp yediremezdi. Sindi ama kiloları aldı başını gitti sindi de yeme diyor ama. İşte insan üzülmeden edemiyor şimdi bana sıkı sıkı tembih ediyor sakin yemiyor diye kafana takma diyor
Geçmiş olsun cnm bu geceyi atlatin birşeyi kalmaz Allah'ın izniyleBugün bexsero aşısını oldu canım. 37.9 du görünce verdin calpol ne kadar hızlı ilerliyor ya. Hemen çıkardım üstünü başını
Geçmiş olsun canım aşıyı ne kadara oldunuz bizde bu ay olacağız daBugün bexsero aşısını oldu canım. 37.9 du görünce verdin calpol ne kadar hızlı ilerliyor ya. Hemen çıkardım üstünü başını
Sag ol canım allah razı olsun. Insaallah rahat geçirir geceyi yavrum.Geçmiş olsun cnm bu geceyi atlatin birşeyi kalmaz Allah'ın izniyle