2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yanlislik olmasin bestiron kullaniyorsaniz kilo basi 2 damla seklinde olmali. Daha bugun doktor kontrolümüz vardi doktor 2 damla seklinde veriyorsun dimi diye teyit ettirdi. (Baska doktorlarin farkli uygulaması var mi bilemem)
festina lente festina lente gecmis olsun canim inslalh hemencecik gecer. Ben hasta olmayayim diye kose bucak kaciyorum su aralar ama sanirim annem bir yerlerden bulup geldi insalalh bize gecmez.

Yanlislik olmasin bestiron kullaniyorsaniz kilo basi 2 damla seklinde olmali. Daha bugun doktor kontrolümüz vardi doktor 2 damla seklinde veriyorsun dimi diye teyit ettirdi. (Baska doktorlarin farkli uygulaması var mi bilemem)
festina lente festina lente gecmis olsun canim inslalh hemencecik gecer. Ben hasta olmayayim diye kose bucak kaciyorum su aralar ama sanirim annem bir yerlerden bulup geldi insalalh bize gecmez.
Screenshot_2024-01-08-14-51-52-174_tr.com.happydigital.happykids.jpg

Sonrasında böyle bir şey buldum, burda da içeriğindeki demirin düşük olduğu ve kilo başına ortalama 2 damla verilmesi gerektiği yazıyor. Teşekkür ederim

Bebişim başka birisini etiketlemişsin ama olsun hdjdkkd teşekkür ederim. Bende kaçtım nerden bulduysa buldu. İnsan gördüğüm bile yok. Dikkat edin kuzum hastayken bebek bakmakta zor gözünün içine bakıyorum uyusun diye.

Merhaba herkese, bestiron damlaya başladı bebeğim. 7350 Gr. Günde kaç damla veriyorsunuz acaba?

Kilo başına 2 damla şeklinde olmalı ama bende saat olarak tam bir düzen oturmadım ya, sabah aç karna versem diyorum sonra hemen emmek istiyor sabah o nedenle D vitamini veriyordum öğlen kan ilacı gibi düşünüyorum yani hala tam oturmadı düzen🙄

Bebişim başka birisini etiketlemişsin ama olsun hdjdkkd teşekkür ederim. Bende kaçtım nerden bulduysa buldu. İnsan gördüğüm bile yok. Dikkat edin kuzum hastayken bebek bakmakta zor gözünün içine bakıyorum uyusun diye.
Ahaa iki arada bir derede msj yazmaya calisinca böyle oluyor demek ki 🤣
Bulacak olduktan sonra istedigin kadar kendini izole et oluyor bir sekilde. Benim kacmam yeterli olmadi iste.

Kızlar bugün çok mutluyum aylar sonra yoğurt çorbası içeceğim 🥰🥰
Alerji için gittim deri testi yaptılar şükür normale dönmüş ek gıda bize çok fayda etti egzamaları da geçti 🤗🤗
Yumurta beyazını yedir dedi ona başlıcaz
Sabah kahvaltı öğlen çorba arada meyve ve akşam yemeği şeklinde ilerlicex
Önce ben diyeti açacağım iki hafta sonra Mete bey yoğurt yiyecek 😁
2 hafta sonra da et tavuk ve hatta kaz etine geçeceğiz kazı özellikle sordum çünkü taze taze annem gönderecek temizleyip Mete de nasiplensin
Ciğerini yedir dedi hatta kazın 😂😂
Darısı diğer alerjik bebişlere

Ohhh yarasın Mete kuzuya, Ayy hevesleniyorum böyle sizler yazdıkça benim Miray kuş bu ara çok ilaç içtiği için kaşığı görünce dişini sıkıyor inan 🥺 daha çay kaşığı tadımları Bile yapamıyoruz 🤕

Ohhh yarasın Mete kuzuya, Ayy hevesleniyorum böyle sizler yazdıkça benim Miray kuş bu ara çok ilaç içtiği için kaşığı görünce dişini sıkıyor inan 🥺 daha çay kaşığı tadımları Bile yapamıyoruz 🤕
Benimki de bugün patatesi yemedi ya. Zaten aşı oldu bugün cok kötü ben de hiç zorlamadım

Miray kuzuya Rabbım şifa versin
Dert etme kuzum başlayacak yiyecek iştahlı iştahlı
Okula giden çocuk olunca böyle oluyor yeğenim 2. Sınıfta her ay hasta zor vallaha biran önce yaz gelsin sende biraz rahatlarsın

Amin cnm insallah tek ümidim Mete
Kizim yemiyor ya şu saat oldu ağlaya ağlaya çorba içti çok iştahsız hic birsey yemiyor çok yoruyor beni
İştahsızlık çocuk zor bacım. Allah kolaylık versin. Benim 3 tane yeğenim var ablam 3 ünden de çok çekti. 3 tanr cicibebe bisküviyi sütle ıslatıp yediremezdi. Sindi ama kiloları aldı başını gitti sindi de yeme diyor ama. İşte insan üzülmeden edemiyor şimdi bana sıkı sıkı tembih ediyor sakin yemiyor diye kafana takma diyor

İştahsızlık çocuk zor bacım. Allah kolaylık versin. Benim 3 tane yeğenim var ablam 3 ünden de çok çekti. 3 tanr cicibebe bisküviyi sütle ıslatıp yediremezdi. Sindi ama kiloları aldı başını gitti sindi de yeme diyor ama. İşte insan üzülmeden edemiyor şimdi bana sıkı sıkı tembih ediyor sakin yemiyor diye kafana takma diyor
Bende ondan korkuyorum umarım ileride fit olur

X