2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canım şu an çok küçükler ya yani 6. Aya geçtiğimiz de bile atıyorum mesela bizim akşam yemeğimiz tavuk diyelim ee bunu cocuk nasil yiyecek. Ona özel 9. Aya kadar falan hazırlarım. Püre haline getiririm çorba yaparım. 9. Aydan sonra sofrada ne varsa o. Bisküviyi falan da eline kemirmesi için vermek istiyorum öğün gibi değil de. Yine ona da baya var bence. Irmik, pirinç eğer öğün olarak verirsem 7. 8 ay gibi kullanırım. Çünkü çorbada tok tutmaz yani çocuğu.

Of çok zor diykon işe döneceğim nasıl olcak bilmiyorum 😢 ek gıda bana külfet biraz ya. Birde mukuslanıyor ya iyice keyif alamıyorum

Olcak olsa şimdiye olurdu canım dert etme. Kız koyuyorum da bir değişik ya. Kakasında havucu seçebiliyorum mesela 😒 öğütmüyor mu bağırsakları anlamadım bide bundan gitmek istemiyorum.

Ah bir bilsem. Ama üstümde açık dediğin gibi meme bitim bırakmıyor ki 5 dk kapansın memeler 😅 oh çok şükür atlatmışsın ben daha atlatamadım. Öyle de bacım ağladım ilk gece içim tuhaf oldu hdjdjd
Allah Allah ya çok ilginç yine de dokturna danış canım ya. Ay bir şey dicem ben oğlanın kakasını o akdsr inceleyemiyorum yaaa😅 bir öğürme geliyor tövbe tövbe hemen kapatıyorum 😅 ama bakmak lazım yani.
Evet insan ayrı yatınca bir de böyle tilki uykusunda oluyorsun fena bir şey o biliyorum bacım yakinen. Ama bulutun iyiliği için sabret

İyi akşamlar güzel anneler iyi geceler olması lazım aslında da uyumayan oğlan yapmışım 😂 aldığınız oyuncaklardan iyi oyalıyor dediğiniz ne var her heves ettiğim oyuncağı almıyorum da yoksa her yer oyuncak olacak şu an için evde en iyi oyuncak benim 😂
Canım biz biraz kitapçıyız. Caliskan taşıtlar diye sesli kitap var yapı kredi yayınlarının. Baya seviyor onu yusuf. Bir de kendi kendine oyun buldu. Ana kucağından ayağını sarkıtıp nereye denk gelirse. Koltuğa kalorifer petegine babasının dizine oradan güç alıp kendini sallıyor. 😅 oyuncak olarak bir de müzikli bir inegimiz var, eski bir oyuncak yeğenimden kalma. Her tuşa bastığında degisik müzikler hayvan sesleri çalıyor falan o da güzel. Yani sesli bir oyuncak deneyebilirsin canım

Karışık bir şey verme festi bakalım. Gıdaları tek tek ver hangisinden kaynaklı mukus onu bulalım. 3 gün kuralını dene istersen bir süre

Bende o sabır yok bacım 3 gün değil de 2 gün uyguluyorum da bulutun zaten hep mukusluydu ve hep kusar o sebeple ek gıdaya özelde olmayabilir. Ek gıdaya geçtik diye olmuş olsa taakkuza geçerim de şimdi içimden gelmiyor. Uykudan sonra ek gıdada beni yordu hdjdjd

Bende o sabır yok bacım 3 gün değil de 2 gün uyguluyorum da bulutun zaten hep mukusluydu ve hep kusar o sebeple ek gıdaya özelde olmayabilir. Ek gıdaya geçtik diye olmuş olsa taakkuza geçerim de şimdi içimden gelmiyor. Uykudan sonra ek gıdada beni yordu hdjdjd
Bazen yusufun da kakasinda mukus oluyor ama ben çok takılmıyorum niye bilmiyorum. Kan falan olmayınca herhalde. Önceden de varsa ek gıda ile bagdastirma o zaman. Sen bence biraz hastalıktan keyifsizsin o yüzden şu an zor geliyor. Zaten daha çok erken neler neler yedirecegiz inşallah. Şimdilik iyileşmeye odaklan.

Niye kız hdjdj kayınvalide defterini dürdüm bilenler bilir teşekkürler hdjdksk

Eee ben 7 aylık bez stokladıktan sonra getirmeselerde olurmuş 😂 arkadaş bir kendime faydam yok ya. Bu arada senden heveslendim gittim pamuk aldım hdjdj 12 paket hsjsj bu stokcu ruhum kalp ben 🫶🏻
Demistin ya gerginim tabi böyle olunca da noldu bil diye yoksa kayinvalide mi dedim yoksa gecmisinizi biliyorum😊

Pamuk almana cok sevindim iyi yapmışsın bulutun popik rahat etsin ama gecen ben seni etiketlemistim yeniden stokta tablet mendil diye ama yeni markası ile Mendilo olarak. Bi 250lik kutu da ondan al arada kullanırsın 🤭

Canım biz biraz kitapçıyız. Caliskan taşıtlar diye sesli kitap var yapı kredi yayınlarının. Baya seviyor onu yusuf. Bir de kendi kendine oyun buldu. Ana kucağından ayağını sarkıtıp nereye denk gelirse. Koltuğa kalorifer petegine babasının dizine oradan güç alıp kendini sallıyor. 😅 oyuncak olarak bir de müzikli bir inegimiz var, eski bir oyuncak yeğenimden kalma. Her tuşa bastığında degisik müzikler hayvan sesleri çalıyor falan o da güzel. Yani sesli bir oyuncak deneyebilirsin canım
Sağol canım elinde sesli bir oyuncak olabilir belki bir de onu deneyeyim ☺️

Allah Allah ya çok ilginç yine de dokturna danış canım ya. Ay bir şey dicem ben oğlanın kakasını o akdsr inceleyemiyorum yaaa😅 bir öğürme geliyor tövbe tövbe hemen kapatıyorum 😅 ama bakmak lazım yani.
Evet insan ayrı yatınca bir de böyle tilki uykusunda oluyorsun fena bir şey o biliyorum bacım yakinen. Ama bulutun iyiliği için sabret

Udjdjjd ben varyaa utanmasam büyüteçle bakarım 😂 alıştım bebekliğinden beri baktığım için 😂
Bazen yusufun da kakasinda mukus oluyor ama ben çok takılmıyorum niye bilmiyorum. Kan falan olmayınca herhalde. Önceden de varsa ek gıda ile bagdastirma o zaman. Sen bence biraz hastalıktan keyifsizsin o yüzden şu an zor geliyor. Zaten daha çok erken neler neler yedirecegiz inşallah. Şimdilik iyileşmeye odaklan.

Muhtemelen arkadaşım bide mukus kusma vs olunca zaten vardı eee yine var durumu olunca birşey kaçırmaktan da çekiniyor insan..

Demistin ya gerginim tabi böyle olunca da noldu bil diye yoksa kayinvalide mi dedim yoksa gecmisinizi biliyorum😊

Pamuk almana cok sevindim iyi yapmışsın bulutun popik rahat etsin ama gecen ben seni etiketlemistim yeniden stokta tablet mendil diye ama yeni markası ile Mendilo olarak. Bi 250lik kutu da ondan al arada kullanırsın 🤭

Yok yavrum o defter orda dürüldü. Bende boğa kini varmış meğerse. Böyle durumlarda iyi niyetimin suistimali noktasında kin tutuyorum ben. Hayatımın en hassas döneminde, en narin halime yapılan bencillikleri kabul edemiyorum. Konuştuk kendisiyle yakınlarda.. dedim ben senin gelininim ve lohusaydım o hassasiyette davranacak kadar hatrım olmaması hissini aşamıyorum diye. Oda zaten pişman değil. Yapamadım diyip geçiyor. Bundan sonra bizden birşey olmaz.

Daha başlamadım ama başlıcam denicem bakalım 😍

Aklıma geliyosunuz ama ne zaman gireyim desem bişey çıkıyo giremiyorum şimdi fırsat bulmuşken gireyim dedim🤩

Ek gıdaya geçiş sürecindeyiz sizler nasılsınız kızlar 🌸🌸

İyi yapmışsın canım.

Ben iyiyim hastalıkla mücadele içerisindeyim. Geçicek inşallah. Esveed çatı ağrın devam ediyor mu? Yoksa doğumla birlikte geçti mi oda?

İyi yapmışsın canım.

Ben iyiyim hastalıkla mücadele içerisindeyim. Geçicek inşallah. Esveed çatı ağrın devam ediyor mu? Yoksa doğumla birlikte geçti mi oda?
Geçmiş olsun canım benim

Doğumla birlikte geçti çatı ağrım, ama inan o ağrıyı bile özledim, hamileliğimi çok özledim fırtlatsam mı bi bebe daha diye düşünüyorum 😂😂

Geçmiş olsun canım benim

Doğumla birlikte geçti çatı ağrım, ama inan o ağrıyı bile özledim, hamileliğimi çok özledim fırtlatsam mı bi bebe daha diye düşünüyorum 😂😂

Teşekkür ederim canımcığım

Ay ben hala arada çatı ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum ya. Birden o iç bacaklarıma eklemlere giren ağrı giriyor dönemiyorum yatakta. Doktora söyledim ama zamanla geçer dedi.

Hdjdjdjjd sana helal olsun 🧿🧿🧿
Dur kız bizi bekle hep birlikte yeni gruba geçeriz ksksm

Teşekkür ederim canımcığım

Ay ben hala arada çatı ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum ya. Birden o iç bacaklarıma eklemlere giren ağrı giriyor dönemiyorum yatakta. Doktora söyledim ama zamanla geçer dedi.

Hdjdjdjjd sana helal olsun 🧿🧿🧿
Dur kız bizi bekle hep birlikte yeni gruba geçeriz ksksm
Ya benim de sezeryandan sonra dikiş yerimin sol tarafında böyle değişik bir acı kaldı sanki damarla ilgili bişey ama doktora da söylemedim hiç , başına böyle bişey gelen varmı peki

Off hadi tüm grubu gaza getiriyomuşum ikinci bebeleri yapıyomuşuz fjdjsjsjdjwj

Ya benim de sezeryandan sonra dikiş yerimin sol tarafında böyle değişik bir acı kaldı sanki damarla ilgili bişey ama doktora da söylemedim hiç , başına böyle bişey gelen varmı peki

Off hadi tüm grubu gaza getiriyomuşum ikinci bebeleri yapıyomuşuz fjdjsjsjdjwj

Şey ben biraz mesafelendim 2. 3. lere hdjsjsj
Oğluşumun güldüğü vakitler bana bunu söylersen düşünürüm ama jsjsj

Söyle kuzum gerçi ultrasonla baktığı için birşey olsa görürdü diye de düşündüm şimdi. Dokununca mı ağrıyor nasıl

Şey ben biraz mesafelendim 2. 3. lere hdjsjsj
Oğluşumun güldüğü vakitler bana bunu söylersen düşünürüm ama jsjsj

Söyle kuzum gerçi ultrasonla baktığı için birşey olsa görürdü diye de düşündüm şimdi. Dokununca mı ağrıyor nasıl
Dokununca acıyor tam bacağımın başladığı yerde tam yerini de anlatamadım djdjdjdj

Valla ben yapıcam sanırım 2. yi yenidoğan bebek istiyorum küçücük eller ayaklar istiyorum djdjsjsjdj

Dokununca acıyor tam bacağımın başladığı yerde tam yerini de anlatamadım djdjdjdj

Valla ben yapıcam sanırım 2. yi yenidoğan bebek istiyorum küçücük eller ayaklar istiyorum djdjsjsjdj

Anlamadım evet hdjs dikişlere dokununca bende de böyle tam ağrı gibi olmayan bir his oluyor ama acılı değil. Zaten uyuşuk ben hala hissetmiyorum adam akıllı.

Kız dur gaza gelme şimdi hdjdkdk
Daha 2 yaş sendromunu görmedik 😂

Bende özledim yaa o uyku sarhoşu hallerini. Şimdi oyuncağı düşünce çığlık kıyamet kopartıyor.. nerde benim devamlı uyuyan miniş oğlum hejjs

X