- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #58.821
Ben maalesef veriyorum kendimce ne kadar tatsız bir şeye alışırsa o kadar seçici olmaz diye düşünüyorum bilimsel bir yanı yok tabi deneysel bir çalışma yapıyorum gelecekteki annelere sonuçları söylerim
Anne sütü ile zeytinyağı ekledim ben de ama daha yutma refleksi cok cok az. Dün yemişti ama bugün öğürdü biraz. Karışık bir şey vermek de içime sinmiyor nasıl zarar verecek mi vermeyecek mi korkusu oluyor. Araftayim festi yineBende üzülüyorum yavan şeyler yediğinde o yüzden kendi süzgecimden geçiriyorum ben olsam yemek ister miydim diyeyemiyorsam buluta da vermiyorum.
Anne sütü ile zeytinyağı ekledim ben de ama daha yutma refleksi cok cok az. Dün yemişti ama bugün öğürdü biraz. Karışık bir şey vermek de içime sinmiyor nasıl zarar verecek mi vermeyecek mi korkusu oluyor. Araftayim festi yine
Yok canım mama kaşığı kullanıyorum. İlerden kaşık gelirken gözlerini şaşı yapıp ağzını açıyor şebek oğlumBöyle böyle gelişecek hiç geri adam atma. Metal kaşık mı kullanıyorsun?
Yok canım mama kaşığı kullanıyorum. İlerden kaşık gelirken gözlerini şaşı yapıp ağzını açıyor şebek oğlumhedefe saldırıyor resmen hizlica cekiyor kasigi eliyle de bastiriyor benim elimi agzina dogru. damagi acımasın diye mama kaşığı kullanıyorum. Yoo yok devam edeceğim 1 aylik plan yaptım. 1 ay sadece tadım gidecegim. 6. ayı bitirince belki durumuna göre 1 öğün yaparım
Ah uyku uykuPlanın nasıl canım?
O zaman hele hiç arafta kalma vazgeçmek yok hdjdjdj birazda bu yolda örselenelim uykudan sonraa
ffestinalente sizin nasıl gidiyor tadım işleri? Bulut paşa hevesli mi?
Ah uyku uykuömrümden 10 yıl aldı, daha da almasa bari
Canım sebze, yoğurt ve meyveleri 3 gün kuralına göre vereceği. Çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı şeklinde. Tatsız tuzsuz şeyleri Çay bardağı kadar yemesine gerek yok. Annem 2 yıla kadar hep ana öğün olursa bizlere süt vermiş. Ben öyle hemen öğün olarak vermek istemiyorum. Anne sütüyle doyuyor. Mesele yutma refleksi gelişsin taşlara alışsın. Zaten1 aya yakın oluyor bir sebzeyi 3 gün deneyince. Sonra ki ay da çorba tarzi veririm diyorum, şu bebekler için satılan kaşık maması gibi şeyleri almayı düşünmüyorum. Evde kendim hazırlamak istiyorum irmige pirince karıştırıp, bebe bisküvisi falan dahil. Ama ne kadar sürdürülebilir bilmiyorum. Hayaller hayatlar deyip yaşayıp göreceğiz
Kayinvalide ile kavga mi ettinBulut hemen ya kabız oluyor ya da mukuslu kaka yapıyor. Açıkcası pek keyif vermiyor. Ben bazen özel hazırlıyorum bazen biz ne yersek ondan tattırıyorum. İsteksiz diyemem ama çocuğum direkt kakasından yana sıkıntı çekiyorbirde çok hastayım yatak döşek yatıyorum. Buralara da girmiyorum pek keyifsizim. Maskeyle emziriyorum. Buluttan ayrı yatıyorum. Tabii uyuyamıyorum onsuz ve kocamsız durumlar karışık ve keyifsizim. Tek içimi rahatlatan şey soğuk algınlığı olması. Şu bahsedilen salgınlar gibi değilim. Umarım böyle devam eder. Buluta bulaşırsa çok üzülürüm. Gerginim bu sıra. Tabi ben böyle olunca noldu bil bakalım hdjdj
Kayinvalide ile kavga mi ettincok gecmis olsun cabucak gecsin hastalığın
Bu arada sana mujdeli haberi vereyim molfix isyanini duymus heralde yeni serisine islaklik göstergesi eklemis ortaya degilde sag yukardan aş
Hadi ya. Insaallah kötü bir şey yoktur.Kikom üyelik kapatmış
Hadi ya. Insaallah kötü bir şey yoktur.
Kaka büyük sıkıntı ya ben de en çok ondan korkuyorum. Hep zeytinyağı koy canım tadimlarina. Bize Dr öyle dedi.Bulut hemen ya kabız oluyor ya da mukuslu kaka yapıyor. Açıkcası pek keyif vermiyor. Ben bazen özel hazırlıyorum bazen biz ne yersek ondan tattırıyorum. İsteksiz diyemem ama çocuğum direkt kakasından yana sıkıntı çekiyorbirde çok hastayım yatak döşek yatıyorum. Buralara da girmiyorum pek keyifsizim. Maskeyle emziriyorum. Buluttan ayrı yatıyorum. Tabii uyuyamıyorum onsuz ve kocamsız durumlar karışık ve keyifsizim. Tek içimi rahatlatan şey soğuk algınlığı olması. Şu bahsedilen salgınlar gibi değilim. Umarım böyle devam eder. Buluta bulaşırsa çok üzülürüm. Gerginim bu sıra. Tabi ben böyle olunca noldu bil bakalım hdjdj
Kaka büyük sıkıntı ya ben de en çok ondan korkuyorum. Hep zeytinyağı koy canım tadimlarina. Bize Dr öyle dedi.
Ay çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun nasıl soğuk aldın ki evdegece memeler hep açık duruyorsa benim gibi beni de geçen gece sıtma tutmuştu böyle ateş üşüme titreme allahtan bir gece surdu yoksa yavrum perişan olurdu.. bence de su an ayrı yatman en doğru karar. İlaç vs kullanıyor musun? Sen iyileş de geceler düzelir inşallah yine
Biliyosun artık asla yorum yapmıyorum hejdj su akar yolunu bulur bacım
Ben bisküvi vs olmazsa olmaz şeyler mi bilmiyorum? Hazır şeyler tüketsin istemiyorum. Yulafmış, irmikmiş bunları da istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba bilmiyorum ama gerek yok sanki onlara gibi geliyor. Meyvesini püreleyip veririm. Gerisi de biz ne yiyorsak o. Bende 1-2 kaşık sadece tadım yaptırıyorum. Öğün için erken bence de.
Canım şu an çok küçükler ya yani 6. Aya geçtiğimiz de bile atıyorum mesela bizim akşam yemeğimiz tavuk diyelim ee bunu cocuk nasil yiyecek. Ona özel 9. Aya kadar falan hazırlarım. Püre haline getiririm çorba yaparım. 9. Aydan sonra sofrada ne varsa o. Bisküviyi falan da eline kemirmesi için vermek istiyorum öğün gibi değil de. Yine ona da baya var bence. Irmik, pirinç eğer öğün olarak verirsem 7. 8 ay gibi kullanırım. Çünkü çorbada tok tutmaz yani çocuğu.Biliyosun artık asla yorum yapmıyorum hejdj su akar yolunu bulur bacım
Ben bisküvi vs olmazsa olmaz şeyler mi bilmiyorum? Hazır şeyler tüketsin istemiyorum. Yulafmış, irmikmiş bunları da istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba bilmiyorum ama gerek yok sanki onlara gibi geliyor. Meyvesini püreleyip veririm. Gerisi de biz ne yiyorsak o. Bende 1-2 kaşık sadece tadım yaptırıyorum. Öğün için erken bence de.