2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323

Canım bence olay yutma refleksini uyarmakta ve lezzet duygusunu geliştirmekte. Yavanı yerse herşeyi yer diye düşünme. Alışıyor işte şimdi mis gibi.

Bende üzülüyorum yavan şeyler yediğinde o yüzden kendi süzgecimden geçiriyorum ben olsam yemek ister miydim diye yemiyorsam buluta da vermiyorum.
Anne sütü ile zeytinyağı ekledim ben de ama daha yutma refleksi cok cok az. Dün yemişti ama bugün öğürdü biraz. Karışık bir şey vermek de içime sinmiyor nasıl zarar verecek mi vermeyecek mi korkusu oluyor. Araftayim festi yine

Böyle böyle gelişecek hiç geri adam atma. Metal kaşık mı kullanıyorsun?

Böyle böyle gelişecek hiç geri adam atma. Metal kaşık mı kullanıyorsun?
Yok canım mama kaşığı kullanıyorum. İlerden kaşık gelirken gözlerini şaşı yapıp ağzını açıyor şebek oğlum hedefe saldırıyor resmen hizlica cekiyor kasigi eliyle de bastiriyor benim elimi agzina dogru. damagi acımasın diye mama kaşığı kullanıyorum. Yoo yok devam edeceğim 1 aylik plan yaptım. 1 ay sadece tadım gidecegim. 6. ayı bitirince belki durumuna göre 1 öğün yaparım

Planın nasıl canım?
O zaman hele hiç arafta kalma vazgeçmek yok hdjdjdj birazda bu yolda örselenelim uykudan sonraa

Planın nasıl canım?
O zaman hele hiç arafta kalma vazgeçmek yok hdjdjdj birazda bu yolda örselenelim uykudan sonraa
Ah uyku uyku ömrümden 10 yıl aldı, daha da almasa bari
Canım sebze, yoğurt ve meyveleri 3 gün kuralına göre vereceği. Çay kaşığı tatlı kaşığı yemek kaşığı şeklinde. Tatsız tuzsuz şeyleri Çay bardağı kadar yemesine gerek yok. Annem 2 yıla kadar hep ana öğün olursa bizlere süt vermiş. Ben öyle hemen öğün olarak vermek istemiyorum. Anne sütüyle doyuyor. Mesele yutma refleksi gelişsin taşlara alışsın. Zaten1 aya yakın oluyor bir sebzeyi 3 gün deneyince. Sonra ki ay da çorba tarzi veririm diyorum, şu bebekler için satılan kaşık maması gibi şeyleri almayı düşünmüyorum. Evde kendim hazırlamak istiyorum irmige pirince karıştırıp, bebe bisküvisi falan dahil. Ama ne kadar sürdürülebilir bilmiyorum. Hayaller hayatlar deyip yaşayıp göreceğiz

İyi akşamlar güzel anneler iyi geceler olması lazım aslında da uyumayan oğlan yapmışım aldığınız oyuncaklardan iyi oyalıyor dediğiniz ne var her heves ettiğim oyuncağı almıyorum da yoksa her yer oyuncak olacak şu an için evde en iyi oyuncak benim

ffestinalente sizin nasıl gidiyor tadım işleri? Bulut paşa hevesli mi?

Bulut hemen ya kabız oluyor ya da mukuslu kaka yapıyor. Açıkcası pek keyif vermiyor. Ben bazen özel hazırlıyorum bazen biz ne yersek ondan tattırıyorum. İsteksiz diyemem ama çocuğum direkt kakasından yana sıkıntı çekiyor birde çok hastayım yatak döşek yatıyorum. Buralara da girmiyorum pek keyifsizim. Maskeyle emziriyorum. Buluttan ayrı yatıyorum. Tabii uyuyamıyorum onsuz ve kocamsız durumlar karışık ve keyifsizim. Tek içimi rahatlatan şey soğuk algınlığı olması. Şu bahsedilen salgınlar gibi değilim. Umarım böyle devam eder. Buluta bulaşırsa çok üzülürüm. Gerginim bu sıra. Tabi ben böyle olunca noldu bil bakalım hdjdj

Biliyosun artık asla yorum yapmıyorum hejdj su akar yolunu bulur bacım

Ben bisküvi vs olmazsa olmaz şeyler mi bilmiyorum? Hazır şeyler tüketsin istemiyorum. Yulafmış, irmikmiş bunları da istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba bilmiyorum ama gerek yok sanki onlara gibi geliyor. Meyvesini püreleyip veririm. Gerisi de biz ne yiyorsak o. Bende 1-2 kaşık sadece tadım yaptırıyorum. Öğün için erken bence de.

Kayinvalide ile kavga mi ettin cok gecmis olsun cabucak gecsin hastalığın

Bu arada sana mujdeli haberi vereyim molfix isyanini duymus heralde yeni serisine islaklik göstergesi eklemis ortaya degilde sag yukardan aşağı

Kayinvalide ile kavga mi ettin cok gecmis olsun cabucak gecsin hastalığın

Bu arada sana mujdeli haberi vereyim molfix isyanini duymus heralde yeni serisine islaklik göstergesi eklemis ortaya degilde sag yukardan aş

Niye kız hdjdj kayınvalide defterini dürdüm bilenler bilir teşekkürler hdjdksk

Eee ben 7 aylık bez stokladıktan sonra getirmeselerde olurmuş arkadaş bir kendime faydam yok ya. Bu arada senden heveslendim gittim pamuk aldım hdjdj 12 paket hsjsj bu stokcu ruhum kalp ben

Kaka büyük sıkıntı ya ben de en çok ondan korkuyorum. Hep zeytinyağı koy canım tadimlarina. Bize Dr öyle dedi.
Ay çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun nasıl soğuk aldın ki evde gece memeler hep açık duruyorsa benim gibi beni de geçen gece sıtma tutmuştu böyle ateş üşüme titreme allahtan bir gece surdu yoksa yavrum perişan olurdu.. bence de su an ayrı yatman en doğru karar. İlaç vs kullanıyor musun? Sen iyileş de geceler düzelir inşallah yine

Olcak olsa şimdiye olurdu canım dert etme. Kız koyuyorum da bir değişik ya. Kakasında havucu seçebiliyorum mesela öğütmüyor mu bağırsakları anlamadım bide bundan gitmek istemiyorum.

Ah bir bilsem. Ama üstümde açık dediğin gibi meme bitim bırakmıyor ki 5 dk kapansın memeler oh çok şükür atlatmışsın ben daha atlatamadım. Öyle de bacım ağladım ilk gece içim tuhaf oldu hdjdjd

Şunları diyorum ya çikolata cips diye acaba ne zaman kendini yerden yere atacal markette dur bakalım hdjdkdk görürüm paketli gıdayı jsjsjsk

Canım şu an çok küçükler ya yani 6. Aya geçtiğimiz de bile atıyorum mesela bizim akşam yemeğimiz tavuk diyelim ee bunu cocuk nasil yiyecek. Ona özel 9. Aya kadar falan hazırlarım. Püre haline getiririm çorba yaparım. 9. Aydan sonra sofrada ne varsa o. Bisküviyi falan da eline kemirmesi için vermek istiyorum öğün gibi değil de. Yine ona da baya var bence. Irmik, pirinç eğer öğün olarak verirsem 7. 8 ay gibi kullanırım. Çünkü çorbada tok tutmaz yani çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…