- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.561
Ya benim karnım ağrıyor adet olacakmışım gibiHiiçbişey olmaz Allahın izniyle, rahat olun. Dualarımız sizinle
Üst göbekte yok ama sol kasığımda belli belirsiz bir ağrı var, daha doğrusu baskı gibi bir şey.. Sanki bebiş ben buradayım raaad ol diyor bana
Ayy benimde hic boyle agriramisti canim sol kasigim ve alt karnim agriyordu ama ilk defa bugun sağ tarafim ve ust karnim bu sekilde oldu birde kasiniykr hafiften gaz mi var acaba ben mi anlamiyorum neyse bakalim yarina ne olur hergun farkli birsey bu vucudumuz hamilelige alisana kadar ne kadar tepki verecek bakalimHiiçbişey olmaz Allahın izniyle, rahat olun. Dualarımız sizinle
Üst göbekte yok ama sol kasığımda belli belirsiz bir ağrı var, daha doğrusu baskı gibi bir şey.. Sanki bebiş ben buradayım raaad ol diyor bana
Hiiçbişey olmaz Allahın izniyle, rahat olun. Dualarımız sizinleTamam canım benim dua edin bana korkuyorum bugün 5 haftalık oldum
Beta ilk ölçümde 27, sonra 87, bugün 287 çıktı canımBeta kaç çıkmıştı canım yazdın mı kaçırdım ben
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu?
8.gun için gayet iyi bir deger
Yaaa maşallahKızlarrr midem aşırı kötü olduğu için işe gitmedim doktora geldim. İki kesemizde büyümüş içlerinde sac yolk oluşmuş biri 9 mm biri 13 mmhala inanamıyorum 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı inşallah onları duymakta nasip olur mide bulantıların daha da artıcak dedi
Dualarımız seninle canıımTamam canım benim dua edin bana korkuyorum bugün 5 haftalık oldum
Bunları yaşıyor olmak bile mutluluk vericiAyy benimde hic boyle agriramisti canim sol kasigim ve alt karnim agriyordu ama ilk defa bugun sağ tarafim ve ust karnim bu sekilde oldu birde kasiniykr hafiften gaz mi var acaba ben mi anlamiyorum neyse bakalim yarina ne olur hergun farkli birsey bu vucudumuz hamilelige alisana kadar ne kadar tepki verecek bakalim
Amiiin İnşallahhhhYok çok şükür hiç biseyim olmadi hiç kimsenin de olmasin insallahöncesinden kaybim oldugu icin pihtilasmaya bagli önlem amacli 12.haftaya kadar bu şekilde kullancam
Her gebeliğin kendine has özellikleri var sanırımYa benim karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi
Normal diye telkin ediyorum kendimi ama içten içe korkuyorum
Kizlarim da küçük karnıma basıyorlar oyuncakla vuruyorlar
Şimdi yine bebiş zarar gormuyordur ama karnım büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum
İnsallah canim kendini yorma elinden geldigince dinlenmeye calisAmiiin İnşallahhhhbende de pıhtılaşma var ama doktor progestan vermedi inşallah gerek kalmaz
Hiç panik yapma şifa Allah'tan sen sakın kal ki bebişde iyi olsun hiç korkma sen yine de iyi yapıyorsun git doktora o yerini yapıyordur Allah'ın izniyleKuzum sordum doktorumu degistircem çok vurdum duymaz biri ya simdi acile gitcem
Kız düşük falan değil gayet de hızlı yukselmis maşallahBeta ilk ölçümde 27, sonra 87, bugün 287 çıktı canım
Rahim ve o soktuğu yer arasında baya mesafe var. Söylenti olduğuna inanıyorum. Sıkıntılı olsa doktorlar yapmazdı. He düşük tehlikesi olan birine belki sıkıntılıdır ama onuda doktorlar zaten bilip yapmıyorlardır. Senin zaten 6. Haftayı geçmiş bence karından görünür canımsoran bendim canim. yarin sabah gidicem. ya kimiside alttan baktirmak iyi degil.ilk zamanlarda diyorlar bakalim cok arada kaldim 6+2 yim. yarin karindan gorunur herhalde
Evet ya unutuyorum kimin kaçıncıydı diyeBu önceden hamileliğin kaçıncı haftasında oldugunu gosteren Bi temsili resim vardı onlar kalktı mı ya
Vsr canım o profilden ayarları değiştirmek gerekiyor sanırımEvet ya unutuyorum kimin kaçıncıydı diyeo güzeldi
Evet evet çok saçma olmuş bence goruyorduk kişinin kaçıncı haftasında oldugunu sorup duruyoruzEvet ya unutuyorum kimin kaçıncıydı diyeo güzeldi
Aaa söyleyin yapalım ama kimsede de yok kaç gundur sistem kaldırdı diye dusundumVsr canım o profilden ayarları değiştirmek gerekiyor sanırım
pozitifbiri biliyordu yazmisti hatta buraya
Profil>forum swçenekleri> başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yapıyorsun canımAaa söyleyin yapalım ama kimsede de yok kaç gundur sistem kaldırdı diye dusundum
Aaaa oldu cok tesekkür ederimProfil>forum swçenekleri> başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yapıyorsun canım
Cicekcicek20