-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.601
Prof bilgilerinizden hamilelik bilgilerinizi girmeniz gerekiyor önce oyle gozukur sizinkilerAyy yaptım olduuu ama kendiminki yok
Canım bence çok normal çünkü benim regl bitiş tarihimde 27 idi.. Önemli olan düzenli artmasıymış..Kızlar adetten 2 gün önce beta hcg 90 normal mi sizce?
Kendinizin ki icin hesap detaylarindan bebegin tahmini dogum tarihiniz yazmaniz lazimAyy yaptım olduuu ama kendiminki yok
TeşekkürlerrrProf bilgilerinizden hamilelik bilgilerinizi girmeniz gerekiyor önce oyle gozukur sizinkiler
Sadece muhtemel doğacağı tarih yazıyodu onu girdimde 5. Hafta içinde yazıo aslında 4. HaftadayımProf bilgilerinizden hamilelik bilgilerinizi girmeniz gerekiyor önce oyle gozukur sizinkiler
Canımm hayırlı haberlerle gel inşallahYaoma kuzum temeizkik bende yaptım leke geldi şimdi hastabeye gidicem
Oy maşallahhKuzucugum ekledim bu arada sen de Adana dasin kime gidiyorsun doktora? Ben şimdi doktordan geldim Önder bey e gidiyorum. Kesem iki katına çıkmış 9 mm olmuş teyzesi23 üne kalp atışı için çağırdı
Hayır canim bende 5+1 im 6. Hafta gosteriyor normali o aslında. 5. Haftam bitti 6. Haftadan gün dolduruyorum biten haftanin uzerine günler ekleniyor sende 4. Haftayi bitirdin 5. Haftani dolduruyorsunSadece muhtemel doğacağı tarih yazıyodu onu girdimde 5. Hafta içinde yazıo aslında 4. Haftadayım
Üç aşağı beş yukarı diyelimSadece muhtemel doğacağı tarih yazıyodu onu girdimde 5. Hafta içinde yazıo aslında 4. Haftadayım
Sağ altta yaziyor canım
Doktorunla konuş vajinal alBen ağızdan alıyorum canım gerginlik, uyku, baş dönmesi ve bağırsak düzensizliği yapıyor maalesef yan etkisi ciddi anlamda fazla
Ay demir ilacı çok kotu ya ilk hamileligimde doktor yazmisti bi ictim 1 saat sonra ishal oldum tum gun istifra ettim baygin yattim bidaha da icmedim doktora da sordugunda iciyorum demistimKızlar bugün sağlık ocağına kayıt açtırmaya gittim ferritin ve demir değerlerim düşük çıkmış.Ferritin 8- demir 52 ne önerirsiniz çok halsiz ve uykulu modlarda geziyorum.
Evet malesef agizdan alinca bu yan etkileri oluyor. Fitil olarak sadece uyku yapiyor. Doktorunuz size ağızdan almanizin bir nedeni vardir mutlaka. Saglikli hayirlisiyla gelsin bebislerimizBen ağızdan alıyorum canım gerginlik, uyku, baş dönmesi ve bağırsak düzensizliği yapıyor maalesef yan etkisi ciddi anlamda fazla
Yaa normalde kabız yapar hep amaAy demir ilacı çok kotu ya ilk hamileligimde doktor yazmisti bi ictim 1 saat sonra ishal oldum tum gun istifra ettim baygin yattim bidaha da icmedim doktora da sordugunda iciyorum demistim
Bende yapamadımYaa o altta kaç haftalık gebe olduğumuzu gösteren şey bende de çıkmıyor kızlar, keşke çıksa ama
Valla Önder beyi Bende beğendim ins böyle memnun devam ederiz ilgili biri gibi geldi banada . Senin kaç haftalık babişin4.45 gibi ordaydim idrara sıkışık gel demişti az kalsın altıma iseyecektimönder bey çok tatlı bir doktor ay çok sevindim yaa tanışalım seninle de ne tarafta oturuyorsun ben Kenan Evren girisindeyim
Benimde kayıplarım oldu hatta bu gebelikte de kese üzerinde kanama alanım var 2 farklı doktora gittim ikisi de progestan vermek istemedi, neredeyse zorla yazdırdımGerek görmemistir benim onceden 2 kaybim var kan pihtilasmam var onun icin önlem amacli verdi bana icin rahat olsun bi sıkıntı gorse verirdi
İnşallah canım ya çok teşekkür ederimCanım iyi düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ayyyy çok korkuyorum böyle şeyler duyunca mutlaka baska bir doktora da danismakta fayda varYaa geçen forumda bi başlık okudum
Kadın aynı hastanede hcg yaptırıyor 2500lere kadar düzensiz bir şekilde artıyor
Sonra 2500den 2100e düşüyor
Doktor diş gebelik deyip ertesi güne kürtaj randevusu vermiş
Kadıncağız ağlamaktan o gün kürtaja gidememiş
Biraz toparlanınca başka bir doktora gidip yolk kesesini görmüş
İnşallah canım yarın her sey belli olacak inşallah iyi haberler veririm sizeBenim de kanamam oldu, hatta şiddetli bir sancıyla hastaneye gidip gebeliğimi öyle öğrendim. Normal regl oluyorum sandım yani. Endişelenme canım stres yapma, güzel düşün güzel şeyler olsun