- 8 Kasım 2022
- 408
- 887
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.521
Düşügü engellemek icin veriyorlar yada kanama falan olursa bazilari hic bi sıkıntı olmadan 12. haftaya kadar önlem amacli veriyor benim doktorum öyle yaptiProgetanı neye göre veriyor doktorunuz kızlar .Benimki hiç bundan bahsetmedi ?
Ala ala bana vermedi yaDüşügü engellemek icin veriyorlar yada kanama falan olursa bazilari hic bi sıkıntı olmadan 12. haftaya kadar önlem amacli veriyor benim doktorum öyle yapti
Düşük riskin yoksa gerek görmemiştir belkiAla ala bana vermedi ya
Önlem içinde vermişler ya hep kızların çogu kullanıyor ondan garipsedim niye vermedi diye. Bi bildiği vardır heralde neyseDüşük riskin yoksa gerek görmemiştir belki
Evet bende ısınmıyorum sanırım kansızlık var öyle diyorlarKızlar sizde de çok üşüme var mı ya böyle gögsüm üşüyo sanki titriyorum
Benimde öyle. Normalde 0 göbek benim ama şuan şişlik varKızlar benim karnım regl olacakmışım gibi şiş, sizlerin de öyle mi?
Ay ben bugün itibariyle hiçbişey yiyemiyorumYaa inanılmaz iştah artışım var öyle böyle değil . Sürekli bişey yiyesim var. Bu tam tersi olması gerekmiyormuydu ya
O zaman olabiliyor böyle şeyler demek ki.. Sanki 3 aylık hamile gibiyimBenimde öyle. Normalde 0 göbek benim ama şuan şişlik var
Haç haftalıktın canım ?Ay ben bugün itibariyle hiçbişey yiyemiyorum
5+4 üzHaç haftalıktın canım ?
Maşallahhhh5+4 üz
5. Haftadan sonra normalmiş bu bulantılar falan umarım çok zorlamaz bizleriO zaman olabiliyor böyle şeyler demek ki.. Sanki 3 aylık hamile gibiyimAyrıca dünden beri de ağzımda tuhaf bir tat var midemi bulandırmaya başladı
Yan etkileri çok deniyor ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik falan yapıyorAllah razı olsun canım çok sagol
Olur inşallah sorayımKuzum gidersen sorarmisin paketi rica etsem
Bilmiyorum benim gittiğim tüp bebek merkezi 12 gün dedi.. demişlerse doğrudur sizeTesti gonderdim hemsireye,Hemsire bugun vereblirsin dedi
Kanamanız lekelenmeniz vs mi oldu acaba neden günde 3 kezİki türlü de kullaniliyor hem fitil hem hap bu ama en etkili fitil olarak kullanmak ben günde 3 kere kullaniyorum fitil olarak
Kuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdiYan etkileri çok deniyor ama ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik falan yapıyor
Fitil olarak alınca hiç yan etki hissetmiyorsun
Gaz yapar sadece
Bu olmasaydı benim ikizlerim doğmazdi öyle söyleyeyim
2 cm açılmaya 6 hafta doğurmadım ben bunun sayesinde
soran bendim canim. yarin sabah gidicem. ya kimiside alttan baktirmak iyi degil.ilk zamanlarda diyorlar bakalim cok arada kaldim 6+2 yim. yarin karindan gorunur herhalde4+3 deyim bugün ve kese görünmedi kızlar . Vaj ultrasonla baktı rahim kalınlaşmış bi sorun görünmüyor lekelenmeler yaşayabilirsin dedi. Kese oluşurken lekeler normalmiş . Haftaya kese için tekrar gelirsin dedi oy nasıl beklicem ya
Ay böle erkenken vaj dan kontrol edince bi kastım ama soran vardı hatırlamıyorum kimdi hiç acımıyor çok ince bişi zaten