- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.541
Önemli bir şey değildir inşallah canım haberdar et bizideKuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
Haber ver canım yine merakta bırakma biziKuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
Tamam canım benim dua edin bana korkuyorum bugün 5 haftalık oldumHaber ver canım yine merakta bırakma bizi
Hımm benim hesaplarıma göre tam 5. haftadayım ama benim geç döllenme oldu diye de düşünüyorum, beta değerlerimin düşük olmasına bakarak..5. Haftadan sonra normalmiş bu bulantılar falan umarım çok zorlamaz bizleri
Hiç canını sıkma giderken kendini strese sokma canım. Bizi de haberdar edersin. Şifa olsun şimdidenKuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
ferritin benimde dusuk canim. bi ara ilacini kullanarak yukseltmistm. doktorun hamileyken kullandirirmi.bilemem ama soyler illaki bisey. yesil yaprakli sebzeler diye biliyorum.Kızlar bugün sağlık ocağına kayıt açtırmaya gittim ferritin ve demir değerlerim düşük çıkmış.Ferritin 8- demir 52 ne önerirsiniz çok halsiz ve uykulu modlarda geziyorum.
Canım bı doktorun varsa ara sor dün bende de oldu rengi çok açık pembeydi. Hemşirem korkmamamı normal olduğunu söyledi ayaklarını uzat dinlen yorma kendini dedi. Benim tüp Bebek olduğu için düşük için iğne ve fitil kullanıyorum. Sen istersen bı doktoruna sor.Sizce gidimmi şimdi
Gerek görmemistir benim onceden 2 kaybim var kan pihtilasmam var onun icin önlem amacli verdi bana icin rahat olsun bi sıkıntı gorse verirdiAla ala bana vermedi ya
Aynen benimde bel ağrısı karın ağrısı var. Korkma Allah'a emanet bebişlerimiz inşaallahTamam canım teşekkür ederim aşırı bel ağrım var fazla değildi leke gibiydi
Kuzum sordum doktorumu degistircem çok vurdum duymaz biri ya simdi acile gitcemCanım bı doktorun varsa ara sor dün bende de oldu rengi çok açık pembeydi. Hemşirem korkmamamı normal olduğunu söyledi ayaklarını uzat dinlen yorma kendini dedi. Benim tüp Bebek olduğu için düşük için iğne ve fitil kullanıyorum. Sen istersen bı doktoruna sor.
Teşekkür ederim canımferritin benimde dusuk canim. bi ara ilacini kullanarak yukseltmistm. doktorun hamileyken kullandirirmi.bilemem ama soyler illaki bisey. yesil yaprakli sebzeler diye biliyorum.
Yok çok şükür hiç biseyim olmadi hiç kimsenin de olmasin insallahKanamanız lekelenmeniz vs mi oldu acaba neden günde 3 kez
Yaoma kuzum temeizkik bende yaptım leke geldi şimdi hastabeye gidicemKizlar sizdede var mi acaba gobek degliginin ust kismina denk gelen üst karinda içten gelen bir acı hissi var bende sanci gibi de degil boyle karnimin icinde acı var ama duramayacak kadar şiddetli degil hafif hafif hissettiriyir kendini birde sağ kasıgim ağiriyor bayadir agrimiyordu bugun temizlik filan yaptim anlamadim ya5+1 im daha hic doktora gitmedim haftaya cuma randevum var nasipse biraz beklemek istedim rahatca keseyi gorebilmek icin
Bu hem fitil hem hap olarak kullanılıyor. Ben mesele fitil olarak kullanıyorumBu kuzum
Hiiçbişey olmaz Allahın izniyle, rahat olun. Dualarımız sizinleTamam canım benim dua edin bana korkuyorum bugün 5 haftalık oldum
Üst göbekte yok ama sol kasığımda belli belirsiz bir ağrı var, daha doğrusu baskı gibi bir şey.. Sanki bebiş ben buradayım raaad ol diyor banaKizlar sizdede var mi acaba gobek degliginin ust kismina denk gelen üst karinda içten gelen bir acı hissi var bende sanci gibi de degil boyle karnimin icinde acı var ama duramayacak kadar şiddetli degil hafif hafif hissettiriyir kendini birde sağ kasıgim ağiriyor bayadir agrimiyordu bugun temizlik filan yaptim anlamadim ya5+1 im daha hic doktora gitmedim haftaya cuma randevum var nasipse biraz beklemek istedim rahatca keseyi gorebilmek icin
Beta kaç çıkmıştı canım yazdın mı kaçırdım benHımm benim hesaplarıma göre tam 5. haftadayım ama benim geç döllenme oldu diye de düşünüyorum, beta değerlerimin düşük olmasına bakarak..
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 8.gun az once degerim 98 cikti
Doktor yutarsan acı tat olur uyku sürekli olur vajinal olarak al dediBu hem fitil hem hap olarak kullanılıyor. Ben mesele fitil olarak kullanıyorum