- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
- #2.581
İnşallah problem olmaz canm evine gelirsin sağlıcaklaKuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah problem olmaz canm evine gelirsin sağlıcaklaKuzum yine leke geliyor hastaneye gitcem şimdi
Geçen seneki doktorum sürekli alttan bakıodu cok stres oluyordum kasılıyordm. Bu sene degistirdim insan pskoljk olarak cok rahatlıyorRahim ve o soktuğu yer arasında baya mesafe var. Söylenti olduğuna inanıyorum. Sıkıntılı olsa doktorlar yapmazdı. He düşük tehlikesi olan birine belki sıkıntılıdır ama onuda doktorlar zaten bilip yapmıyorlardır. Senin zaten 6. Haftayı geçmiş bence karından görünür canım
5.gun embryosu canimBeta kaç çıkmıştı canım yazdın mı kaçırdım ben
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu?
8.gun için gayet iyi bir deger
Kuzu ben normal regl günümde lekelenme şeklinde kanama yaşamaya başladım. 6. güne kadar lekelenme şeklinde devam etti. 6. ve 7. gün kanamam arttı. Pazartesi ciddi bir sancıyla hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendim. Gecikme olmadı benim ama regl başlangıcından 12 gün sonra 287 çıktı diyebiliriz..Kız düşük falan değil gayet de hızlı yukselmis maşallah
Gecikmenin kaçıncı gününde 287 çıktı?
Teşekküür oldu şimdi görüyorumProfil>forum swçenekleri> başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle yapıyorsun canım
Cicekcicek20
Bende de görünmesi için bişey yapmıyorum değilmi ? Şuan yorumumun altında görmedim çünküTeşekküür oldu şimdi görüyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah5.gun embryosu canim
Anladım canım çok geçmiş olsunKuzu ben normal regl günümde lekelenme şeklinde kanama yaşamaya başladım. 6. güne kadar lekelenme şeklinde devam etti. 6. ve 7. gün kanamam arttı. Pazartesi ciddi bir sancıyla hastaneye gidip hamile olduğumu öğrendim. Gecikme olmadı benim ama regl başlangıcından 12 gün sonra 287 çıktı diyebiliriz..
Çok sağol canım. Doktor düzenli artıyor, kanamada durdu şu an için sorun yok dedi, duphaston kullanıyorum günde 3 defa..Hayırlı olsun canım sağlıkla artsın inşallah
Anladım canım çok geçmiş olsun
Artış düzenli ama doktor ne dedi peki?
Progestan falan verdi mi iğne fitil?
Canım iyi düşün inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninleBenim bir haftadır kanamam oluyor kırmızıyla baslayip kahverengiye dönüyor doktor keseyi görünce dış gebelik ihtimalinden uzaklastik dedi ama hcg 2 gun arayla iki kat artmamisti. 2500 dem 3500 e çıkmıştı. Yarin randevum var siz ne diyorsunuz ben çok korkuyorum ya
Duphaston ben de kullanmıştım klomen aşılama denediğim zamanlardaÇok sağol canım. Doktor düzenli artıyor, kanamada durdu şu an için sorun yok dedi, duphaston kullanıyorum günde 3 defa..
Yaa geçen forumda bi başlık okudumBenim bir haftadır kanamam oluyor kırmızıyla baslayip kahverengiye dönüyor doktor keseyi görünce dış gebelik ihtimalinden uzaklastik dedi ama hcg 2 gun arayla iki kat artmamisti. 2500 dem 3500 e çıkmıştı. Yarin randevum var siz ne diyorsunuz ben çok korkuyorum ya
Amiiinnn canım inşaallah.. Bende fayda göreceğime inandım, kanamayı filan anında kesti.. Beta da düzenli artınca biraz nefes aldım..Duphaston ben de kullanmıştım klomen aşılama denediğim zamanlarda
Onda da progesteron var
Dusuk onleyici tedavide progesteron kullaniliyor mutlaka faydasini gorursun canim
Rabbim tekrarini yasatmasin bundan sonrasi sorunsuz gecsin insallah
Yaa geçen forumda bi başlık okudum
Kadın aynı hastanede hcg yaptırıyor 2500lere kadar düzensiz bir şekilde artıyor
Sonra 2500den 2100e düşüyor
Doktor diş gebelik deyip ertesi güne kürtaj randevusu vermiş
Kadıncağız ağlamaktan o gün kürtaja gidememiş
Biraz toparlanınca başka bir doktora gidip yolk kesesini görmüş
Aaa bende önder başeğmez e gidiyorum. Yani bugün ona ilk gidişimdi. Aa tesadüfKuzucugum ekledim bu arada sen de Adana dasin kime gidiyorsun doktora? Ben şimdi doktordan geldim Önder bey e gidiyorum. Kesem iki katına çıkmış 9 mm olmuş teyzesi 23 üne kalp atışı için çağırdı
Sağ altta yaziyor canım7.4mm nerede yazıyor acaba ultrason kagıdında
Bende başkalarınınkini görmeye başladım ama kendiminkini görmüyorum . Profil<forum seçenekleri<başkalarının imzalarını gör gibi bişey dediler canım ona izin verince görünüyor herkesinkiYaa o altta kaç haftalık gebe olduğumuzu gösteren şey bende de çıkmıyor kızlar, keşke çıksa ama
Benim de kanamam oldu, hatta şiddetli bir sancıyla hastaneye gidip gebeliğimi öyle öğrendim. Normal regl oluyorum sandım yani. Endişelenme canım stres yapma, güzel düşün güzel şeyler olsunBenim bir haftadır kanamam oluyor kırmızıyla baslayip kahverengiye dönüyor doktor keseyi görünce dış gebelik ihtimalinden uzaklastik dedi ama hcg 2 gun arayla iki kat artmamisti. 2500 dem 3500 e çıkmıştı. Yarin randevum var siz ne diyorsunuz ben çok korkuyorum ya
Ayy yaptım olduuu ama kendiminki yokBende başkalarınınkini görmeye başladım ama kendiminkini görmüyorum . Profil<forum seçenekleri<başkalarının imzalarını gör gibi bişey dediler canım ona izin verince görünüyor herkesinki
Aynen bendede yok biri yardımcımolur belkiAyy yaptım olduuu ama kendiminki yok